7

46 4 0
                                    

Bilinmeyen Numara: Siktiğimin yirmi bir kişilik grubu, Justin! Ve on biri kız. Herhangi biri olabilirim.

Bilinmeyen Numara: Yalvarırım bu denli önyargılı olma.

Justin: Siktir et, Bilinmeyen. Bu iş burada bitti.

Bilinmeyen Numara: Bay Meyer'in sınav tarihlerini geciktirmesinin sebebi ne biliyor musun? Sınav kağıtlarını yakıyorum. O hazırladıkça yakıyorum. Çünkü senin Almancan pek iyi değil. Biraz daha çalışabilmen için sınavı geciktiriyorum.

Bilinmeyen Numara: Fizik dersinde oturduğun sıraya bende oturuyorum. Altı aydır bırakılan o şiir kitabının koparılan parçaları şans eseri orada kalmıyor. İnsanlar seni aşağılarken kafanı dağıtabilesin ve sana güç versin diye ben koyuyorum.

Bilinmeyen Numara: İnsanlar seni aşağılamaya devam ederken bazen bunalıp sigara içmeye gidiyorsun ya, o duvarın önünde şarkı dinleyip sigara içiyorsun. Ama bazen yarım saat ne dinleyeceğim diye düşünüyorsun. Duvardaki Graffitilerin arasındaki küçük şarkı listesini de ben hazırladım. Sakin ve rahatlatıcı parçalar, huh?

Bilinmeyen Numara: Yemeğini tek başına yiyorsun ya hani. Yalnız hissediyorsun. Ama umursamıyormuş gibi davranıyorsun. Bazen izlenildiğini hissediyorsun ama. Etrafına bakıyorsun, herkes yemeğiyle ilgileniyor. Tekrar yemeğine odaklandığında yine aynı his. Tekrar bakınıyorsun, yine kimse bakmıyor sana. Çıldırıyorsun.

Bilinmeyen Numara: Üzgünüm Justin. Seni izleyende benim.

Bilinmeyen Numara: Deneme sınavı yapılacağı zamanlarda bazen çalışmaya üşeniyorsun. Siktir ediyorsun. Ve her seferinde cevap anahtarı olduğun sırada yazılı oluyor.

Bilinmeyen Numara: Eminim ki buna saatlerce kafa yormuşsundur 'nasıl oluyor?' diye. 'Her denemede sınıfları karıp yer değişikliği yapıyorlar, nasıl oluyor?' diyorsun. Önceden müdürün odasına girip tüm cevapları alıp yerini öğrenip ben hazırlıyorum onları Justin. Alacağın kitapçığa kadar öğreniyorum. Tek tek cevapları geçiriyorum. Bunu daha önce kendim için bile yapmadım.

Bilinmeyen Numara: Ama senin herkesten daha çok çalışman lazım. Denemelerde bile başarılı olman lazım. Çünkü bir daha kalırsan seneye annenin okul masraflarını karşılaması zor olacak. Bunu bildiğimden kendim için yapmadığım şeyi risk alarak senin için yaptım.

Bilinmeyen Numara: Kütüphaneden aldığın kitapları dolabında bırakıyorsun. Ertesi gün alıp okuduğunda önceki gün olmayan notlar görüyorsun kenarda köşede. Onları da ben yazıyorum.

Bilinmeyen Numara: Sabahları erken kalkıp sokak hayvanlarına ve evsizlere yardım ediyorsun. Bazen paran yetmiyor onca eşyayı almaya. 'Sonra ödeyeceğim," diye yalvarıyorsun. Ertesi gün borcunu kapatmak için gittiğinde borcun olmadığını söylüyorlar ya, onu da ben ödüyorum.

Bilinmeyen Numara: Basketbol antrenmanından sonra üzerindeki terli kıyafetleri değiştirmek için dolabını her açtığında kıyafetlerinin çalındığını görüyordun eskiden. Peki ya son zamanlarda hiç oldu mu böyle bir şey? Olmadı tabii. Çünkü oraya yaklaşan herkesi engelliyorum. Sana zarar verecek olanları engellemeye çalışıyorum.

Bilinmeyen Numara: Elimden geldiğince yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum. Ve senin kafana taktığın tek şey siktiğimin grubunda olmam.

Bilinmeyen Numara: Anlattıklarımdan sonra hala lafının arkasındaysan ve yazışmak istemiyorsan tamam Justin, konuşmayız. Ama lütfen, kır şu önyargılarını. Benzeme diğerlerine. Lütfen.

unknown number // bieberTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon