40

46 3 0
                                    

Norah: İkimizin ilişkisini siktir et şimdi. Abimi anlat. Ne oldu?

Justin: Bir kızın tecavüze uğramasını engelledim, o kadar.

Norah: Justin ne diyorsun sen? Abim yapmaz öyle bir şey.

Justin: İstersen Destiny'e sor. Kızın çığlığını son anda duymuştum. Burnumu sokmadan edemedim tabii. Ve sonra olan oldu.

Justin: Ah, birde bundan öncesi var tabii. Anlatayım,

Justin: Abin ve ben çok ama çok yakın arkadaştık. Kardeş gibiydik. Erkek Kardeşleri de ben kurdum. İlk iki üyede abin ve bendik. Sonra kız arkadaşlarımız, futbol takımından arkadaşlarımız, müzik ve resim klübünden arkadaşlarımız... Kısacası her alandan, her renkten, her dinden, her yaştan çeşit çeşit arkadaşımız vardı. Çok kişiydik.

Justin: İlk başta -yani beş sene önce- şimdiki gibi değildi o grup. Biz eğlenmeyi de bilirdik çalışmayı da. Bir gün sınavlara çalışır diğer gün okuldan kaçardık. Ne yapacağımız belli olmazdı. Gerçi hocalar da sorun etmezlerdi, severlerdi bizi. Tabi tüm notlar 100 olunca. Ne yaparsanız yapın derlerdi. Doyasıya eğlenirdik. Sizin gibi tek eğlencemiz dedikodu değildi.

Justin: Şimdi siz şımarıkların yaptığı gibi insanları aşağılamazdık. Aksine, dışlananları aramıza alırdık.

Justin: Kısacası etiketlere bakmazdık. Neyse gün geldi dördüncü sınıf olduk. Dönemin bitimine üç ay kala o kızın çığlığına koştum. Karanlıkla abin olduğunu görmedim bile. -Gerçi görsem ne yazardı?- Onunla dövüşürken çakısını çıkarıp kolumu kestiğinde yanımdaki koca taşı alıp kafasına geçirdim ve Destiny ile kaçtık.

Justin: Abinin ölümü -hemde benim elimden- bana ne kadar ağır gelse de Destiny üstünü örtmem gerektiğini hep hatırlatıyordu. Son üç ayımı Destiny ile olayın üzerini örtmeye harcadığım için üniversite sınavında da sıçtım haliyle.

Justin: O sırada Des ile gereğinden fazla yakınlaştık. Çok, çok fazla.

Justin: Ve o da tıpkı senin gibi aptal etiketlere kendini kaptırdı ve benimle görülmek istemediğini söyledi, beni bırakıp üniversiteye gitti.

Justin: Evet, benim haberim yoktu ama o deli gibi sınava çalışıyordu. Benimse aklımda sadece o vardı.

Justin: Zaten sonra tüm arkadaşlarım farklı şehirlere gitti. Alt sınıflardan biriyle Des yakın arkadaştı, sevgilim olanları ona anlatmıştı. O kız da okulunu değiştirmeden hemen önce dedikodumu yaptı ve siktir olup gitti.

Justin: Arkamdan alçak denilmesinin sebebinin farklı olduğunu söylemiştim, Norah.

Justin: Birini öldürdüm.

Justin: Abini öldürdüm.

Justin: Canımdan çok sevdiğim, kardeşim dediğim insanı öldürdüm.

Justin: Hikayeyi öğrendin.

Justin: Ee ne düşünüyorsun?

unknown number // bieberWhere stories live. Discover now