Capitolul 13

1.3K 95 1
                                    

             _______________                 
                   CAPITOLUL 13
               ______________

Mă lipesc de ușă și privesc în gol sufrageria, retrăind momentul de mai devreme. Drăcia dracului, Miles!
Credeam că doar se prostește, nu că ar fi în stare să mă sărute... așa.

Telefonul îmi bâzâie în poșetă. Tresar și îl caut, respirând greoi, cu o slabă abilitate de a mă concentra.

Kyle: Bună, scuze din nou. Recuperăm mâine? :)

Înghit în sec, și cu mintea în ceață tastez rapid.

Normal, caut un loc pe unde să mergem și te sun.

Îmi trimite un smiley face și las telefonul pe masă în timp ce mă deplasez până în cameră, căutând haine de casă.
Întind mâna după un maieu verde și niște pantaloni de pijama scurți, negrii, cu petice. Îmi las părul într-o coadă și bag rochia înapoi în dulap.
Telefonul bâzâie din nou.

Nathan: Mâine dăm petrecere, ne e dor de tine, vii? La ora 5:30 începe.

Zâmbesc larg și îi trimit un da. Acum știu unde să merg cu Kyle. Știu că probabil Miles îl urăște sau ceva în genul, dar nu suntem împreună, așa că de ce ar fi problema lui.

Pot să vin cu prietenul meu, Kyle?

Nathan: Dap.

Am lăsat telefonul pe noptieră și m-am dus în bucătărie să îmi iau un iaurt de caise și să privesc până târziu emisiuni amuzante cu căței, în timp ce mă învlesc cu pătura mea veche.

Încep să mă gândesc din nou la sărutul cu Miles. Ce e în neregulă cu el? Oricum, noi doi? Ar vrea el.
Poate că a prins curaj cu fetele sau ceva, dar nu mă bag în așa ceva. Pur și simplu mi se pare tipul...nepotrivit. E de treabă, dar, nu mă văd cu el.

                                *

Tresar brusc când îmi atinge șoldul și mă trage mai aproape de pieptul lui. Mă mușcă de lobul urechii și îmi dă parul peste ureche, stăruindu-mă cu privirea.

– Miles.. îmi scapă printre buze.

Tresar din pat de parcă am simțit un cutremur și încerc să îmi controlez respirația. Ce dracu e în neregulă cu mine?

Privesc în jur și realizez că am adormit pe canpea. Paharul cu iaurt stă pe măsuța din față, având o linguriță înfiptă în interior. Mă ridic, picioarele tremurându-mi și mișcându-se lent din cauza stării de somnolență. Înghit în sec, îmi verific apoi, telefonul, care era la câțiva milimetrii de iaurt.

Nu am idei pentru mâine? Ai găsit ceva? -Kyle.

Zâmbesc și îi propun ideea mea cu petrecerea, pe care el o acceptă fără să stea pe gânduri. Verific ceasul și realizez că e două. Întocmai – am dormit foarte mult pentru că m-am
culcat la 4, deci e de înțeles, corpul meu cere somn, dar creierul vrea mișcare.
Râd la gândurile mele și mă duc în baie, chitită să îmi fac un duș.

Mă catadicsesc să îmi dau jos hainele și să intru în cabina din marmură. Dau drumul apei iar corpul mi se cutremură când simt apa rece pe piele, trimițându-mi fiori înspre umeri. Devine treptat caldă iar eu mă bucur de un duș fierbinte, care îmi calmează pielea. Las picurii să îmi dezmierde pieptul, apoi umerii, apoi mă spăl rapid pe păr.
Opresc apa și înșfac un prosop de pe un suport. Mă șterg cu el, apoi mă îmbrac într-o fugă. Mă dirijez spre camera mea, căutând în fugă feonul. Îmi usuc în grabă părul, apoi îl întind cu placa. –
În general urăsc să îmi întind părul pentru că îmi arde foarte tare vârfurile, dar pentru ocazii speciale sau când vreau să impresionez pe cineva foarte tare, mi-l îndrept, arăt foarte bine așa de obicei.

Nici nu realizez când se face 4, așa că decid să mă grăbesc. Kyle a spus că vine să mă ia din fața casei, apoi mergem spre ei. Nu e ca și cum merg 10 secunde și ajung la ușa lor, dar în fine. – Trag pe mine același maieu negru de la bibliotecă, optând însă pentru un sutien de această dată. Îmi iau niște blugi strâmți și caut cu disperare niște teneși albi. Îmi bag telefonul și cheile în buzunar și fug spre ușă când îl aud pe Kyle bătând.

– Salut, deschid ușa iar el mă analizează impresionat.

– Bună, spune, trecându-și mâna prin păr, gata? a zâmbit.

– Da, dau din cap.

Închid ușa după mine și străbatem curtea până la vecini. Zâmbesc emoționată, abia aștept să-l cunoască. Kyle e minunat. Nu îmi e iubit (încă) dar..
Bat la ușa iar Nathan deschide zâmbind. Brusc realizez. Ce se va întâmpla când Kyle îl va vedea pe Miles. Îl va recunoaște, l-a văzut abia ieri, ce mama naibii.

– Bună, eu sunt Nathan, dă mâna cu Kyle.

– Kyle, se prezintă.

– Intrați.

Nathan ne ia după el până în living. Sunt mulți oameni. Nu percep cum pot cunoaște atâtea persoane dar să stea doar ei într-un colț?

– Ei sunt Rachel, Loreen, Aiden, și Miles, spune, arătând spre fiecare.

Dau ochii cu Miles iar el îl privește cu ochi întunecați pe Kyle. Inspir și expir, apoi dă ochii cu mine. Încerc să îl ignor, dar cu greu.
Kyle dă mâna cu fiecare. Miles îl privește în continuare pasiv când dă mâna cu el.

– Kyle vrei ceva de băut? sugerează Aiden.

– Whiskey? zâmbește.

– Whiskey, râde Aiden după ce se duce după o sticlă.

Miles se ridică între timp, și pleacă printre mulțimea de oameni, fiindu-mi greu să îl mai găsesc, așa că renunț.
Aiden se întoarce cu un pahar de whiskey, dar nu doar pentru Kyle, cât și pentru mine.

– Mersi, spunem eu și cu Kyle

Între timp, vorbim cu toții și glumim. Paharul mi se golește rapid și decid să mă duc să-mi mai pun.

– Revin, le spun, și îl pup pe Kyle pe obraz.

Încerc să trec de mulțimea abundentă de oameni, destinația finală fiindu-mi bucătăria.

Ochii îmi sar însă pe Miles, trântind o fată de perete și sarutând-o, trecându-și mâinile pe șoldurile ei. Simt un gol în stomac și..gelozie? Ce e în neregulă cu mine, pentru numele lui Dumnezeu.

Bine.

Mă întorc înapoi spre ei și îl trag pe Kyle după mine.
Începem să dansăm amândoi. Nici măcar nu știu ce rahat fac, și de ce, dar.. mă rog. Îmi strecor mâinile pe gâtul lui Kyle, iar el pe talia mea. Ne mișcăm pe ritmurile melodiei, în timp ce se apropie de mine. Buzele lui fac contact cu ale mele, sărutându-le cu poftă. Îl observ brusc pe Miles, care era cu ochii pe mine, ignorând-o pe tipă. Continui să îl sărut pe Kyle, afundându-mi mâinile în părul său des.

Își bagă capul în scobitura gâtului meu, simțindu-i răsuflarea caldă. Își trece palmele pe fundul meu și mă sărută pe gât, în timp ce dansam ușor, dar din ce în ce mai lent.

Burning Flame | NE-EDITATĂWhere stories live. Discover now