Capitolul 20

1.2K 102 4
                                    

              _______________            
                   CAPITOLUL 20
               ______________

Toate gândurile acestea mă copleșesc. Mă ard pe dinăuntru. Mă sting, întocmai unei flăcări când se lovește de vântul aspru.

– Am văzut-o în ochii lui, a spus iar eu m-am uitat spre ea nedumerită.

– Adică, ce vreți să spuneți?

– Modul în care te privea, Jessica, e un fel atât de blând și cald, dar posesiv, mereu a fost posesiv, a chicotit amuzată, de cât timp vă știți?

–De 2 luni. Și de o lună suntem împreună.

– Ce timp scurt, a spus mirată, i-ai picat cu tronc draga mea. Pentru că îl cunosc, nu și-ar bate niciodată joc de o fată.

Aud ușa trântindu-se dar presupun că Miles și Chris doar au ieșit pe verandă.

– Tu? se uită spre mine.

Tac un minut, apoi mă uit înspre ea, realizând ce voia să spună.

– Eu? Eu.. mă îndrăgostesc de el din ce în ce mai tare, spun rușinată fața de privirea bunicii sale, e exact cum ați spus, blând, dar posesiv, dar e minunat. Îmi place modul în care râde, sau zâmbește, sau se încruntă, îmi place sarcasmul lui, îmi place fiecare detaliu la el. Aveți un nepot minunat, spun sincer, inspirând aer.

Bunica lui a zâmbit extrem de cald și m-a tras într-o îmbrățișare. M-a bătut părintește pe spate. Am continuat să vorbim despre mine o vreme, apoi am discutat despre politică, în ciuda faptului că mă plictisea ca toate alea.

În sfârșit, am prins o ocazie să plec, și să mă duc la parter, la Miles. Stătea pe canapea, cu un zâmbet larg, uitându-se la televizor.

– Miles?

Se ridică de pe canapea și mă trage într-o îmbrățișare lungă și strânsă, lăsându-și capul pe umărul meu și închizând ochii.
Oare e bine?

– Ești ok, iubitule? întreb, alintându-l pentru prima oară cu termenul de iubitule.

– Mhm, răspunde, cu capul încă în hanoracul meu.

Se desprinde și își pierde privirea într-a mea.

– Am auzit.

– Ce? întreb eu panicată.

– Discuția ta cu bunica. Chris tocmai plecase și am vrut să vă anunț apoi când am vrut să vă anunț, v-am auzit.

Spune și remarc lipsa lui Chris. Apoi simt cu obrajii mei prind o nuanță intensă de roșu.

– Fir-ar, îmi murmur în barbă.

– Și, începe el, să știi că îmi place să fiu posesiv, a spus, trăgându-mă mai aproape de el prin a mă lua de talie și lipindu-și pieptul de mine.

Îi inspir parfumul apoi continui să mă uit la el rușinată. Mă domină atât de tare. Nu doar prin faptul că eu îi ajung cu nasul până la piept, dar prin orice fac

– Cum a mers cu Chris?

– A fost..bine, a spus că vrea să vină în SD să-mi cunoască prietenii și să fim din nou, știi tu, prieteni mai buni. Apoi mi-a stricat dispoziția când a spus că i-ar plăcea să te cunoască, a spus iar eu am râs.

– Miles, știi ce trebuie să înțelegi tu? Că eu sunt iubita ta, iar tu ești iubitul meu, eu nu sunt fata de la gang sau ceva în genul, sau tipa din povești care se culcă cu cel mai bun prieten al tău, nu, eu sunt iubita ta, îi răspund serios.

Burning Flame | NE-EDITATĂWhere stories live. Discover now