19.fejezet

617 40 2
                                    

Már épp a számon volt, egy beszólás, ám az utolsó pillanatban unottam megráztam a fejemet, miközben a családi fotókat fürkésztem.
- Liv vagyok.-nyújtottam felé a kezemet.-JJ-t keresem.-vetettem be az aduászt, mire a férfi letette a fegyvert és megenyhülve pillantott rám.
- Még dolgozik.-húzta el a száját.-Egyébként hogy jöttél be?-tette fel a költői kérdést.
- Épp az előbb tenyereltem rá a csengőre.
- Igen.-hajtotta le a fejét nevetve.-Nem működik.
- Feltűnt.-nevettem vele együtt.
- Will vagyok.-nyújtotta a kezét, amit szinte azonnal megráztam.-Bocs az előbbiért.-célzott a pisztolyára. Miután megnyugtattam, folytatta.- Kérsz valamit?-nézett körbe.
- Nem.-csóváltam a fejemet.-Megvárhatom JJ-t?-erre a kérdésre, egy szőke kissrác futott be, és átölelte a férfi lábát. Will lazán lefejtette magáról a kisgyereket majd felkapta őt.
- Ő nem Henry?-vontam fel mosolyogva a szemöldökömet.
- De.-bólintott.-És Reid keresztfia.
- Hú.-ámultam el.-Az komoly.
- Ő fogja Garciaval együtt eljuttatni a Yale-re.-biztosított. Miközben mosolyogva a kisfiát fürkészte. Mintha nem hinné el, hogy Henry valóságos. Igen egy valóságos csoda.
- Megjöttem.-halottam meg JJ hangját, majd a bejárati ajtó csapodását.-Liv hát te?-vonta fel a szemöldökét, miután megpillantott. -Spence-vel történt valami?
-Beszélhetnénk négyszemközt?-reagáltam a kérdésére feszengve. Egyrészt nem ismertem még annyira Willt, hogy megtudjak benne bízni. Másrészt féltem, hogy hogy reagálna a helyzetre. Még a végén el tiltsa a kisfiát Spencertől.
- Mondd.-kérte, majd fel-alá kezdett el járkálni a szobában.
- Azt hiszem.-kezdtem bele.-Hogy Spence újra rászokott a drogokra.-nyögtem ki.

In love with a doctorWhere stories live. Discover now