27.fejezet

571 27 0
                                    

3 hónaposak vagyunk. A nőgyógyászom szerint egyébként nagyon szerencsés kismama vagyok, hiszen nálam a reggeli rosszullétek és a hangulatingadozások nem léteznek. Hála istennek. A babával minden rendben, az orvosok is jófejek, de a védőnő nagyon felszokott cseszni. Pláne, amikor Spencerrel viháncol, aztán meglepetten figyeli, hogy a vérnyomásom a kétszázat veri. Ilyenkor tudnám felnégyelni a nőt. Ennek ellenére, viszonylag meglepődtem a viselkedésemen hiszen, nagyon felnőttesen állok a dolgokhoz, minden nap szakkönyveket lapozgatok, a telefonomra pedig nem győzőm töltögetni az alkalmazásokat. Igen, így állunk. Spencerrel egyaránt dolgozunk, aki először nem győzött lebeszélni, a munkámról ,de igyekszem meggyőzni, hogy a szabadtéri fotózások fontosak nekem. Arról nem is beszélve, hogy nem fogok a négy fal között bedilizni.
- Igen?-vette fel a telefont Spence.
- Mit főzzek?-támadtam le. Mire a barátom elnevette magát.
- Ne nevess.-röhögtem vele együtt.-Ez fontos kérdés.-durciztam be.
- Mit szeretnél főzni?-tette a költői kérdést.
- Zacskós levest és gyorsfagyasztott kaját.-vontam vállat, miközben a hűtőben lévő ételekkel szemezgettem.
- Akkor főzz azt.
- Ez a demokrácia.-nevettem fel.- Akkor mindenki jön?-harapdáltam az ajkaimat.
- Yepp. Sőt Morgan, Garcia és Rossi már fogadást is kötött. Szegény Khalt is bevették.-húzta el a száját.
- Miről szól a fogadás?-vontam fel zavartan a szemöldökömet.
- Az összejövetel okát próbálják kideriteni.
- Ne lődd le a poént.-kértem. Spence nevetve bontotta a vonalat, én pedig újra a hűtőnek szenteltem a figyelmemet. Végül egy cukkinis pizza mellett döntöttem. Miután összedobtam, felrohantam a hálóba, neki estem a hajamnak ,a sminkemnek, majd kiválasztottam ,egy szép ruhát.
- Megjöttem.-halottam meg Spence hangját. Leszáguldoztam hozzá és egy gyors puszi után, őt is felküldtem öltözni. Elégedetten végig simítottam a pocakomon és az ajtóhoz siettem. Egy gyors ölelés sorozat után mindenkit be invitáltam.
- Szóval...kezdett bele Morgan.-Mi a helyzet kölyök?-erre a kérdésére, az összes szempár engem fürkészett.
- Előbb együnk.-kértem.
- Liv, ne már.-nyafogott szinte egyszerre Khal és Garcia, miután Spence lejött JJ-vel váltottak egy nézést. Amolyan valamit titkolsz kisapám nézést. Erre azonnal megállt a barátomba az ütő és lehervadt az arcáról vigyor.

 Erre azonnal megállt a barátomba az ütő és lehervadt az arcáról vigyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Jól van.-emeltem fel a kezemet védekezően, Spencer pedig hátulról átölelt. -Terhes vagyok.-böktem ki és aggódva vizslattam a többieket. Akik azonnal közelebb jöttek hozzánk és megöleltek minket. Mindenkit visszaöleltem, de akkora sokkban voltam, hogy még a neveket sem tudtam felidézni. -De most már tényleg együnk.-kértem, majd a többiekkel együtt az asztalhoz ültem.
- Mennyi idősek vagytok?-bökött a pocakomra Aaron mosolyogva.
- 9 hetesek.-vontam vállat vigyorogva.
- És mióta tudjátok?-pillantott ránk Khal.
- Én csak 1 hete.-kérte ki magának Spencer.
- Én kettő.-legyintettem.
- Ez annyira izgalmas.-jegyezte meg izgatottan Garcia, majd Morgan felé fordult.-Kérem a tízesemet.-köhintett, a fekete FBI-os pedig dörmögve átnyújtotta a bankjegyet Penelopenak.- És hogy fogják hívni?-csiripelte ismételten a szőke hacker.
- A neveket felosztottuk.-mosolyodtam el. -Ha lány lesz, akkor Spencer Jennifernek szeretné hívni.-folytattam, és szinte ösztönösen kaptam a fejemet JJ felé, aki meghatottan szemezett a barátommal ,majd felállt az asztaltól és megölelte Spence-t. -Ha pedig fiú ,akkor Aaron lesz.-simítottam végig a pocakomon.
- Nem vagyok egy ölelkezős típus.-vont vállat Hotch, de a szeme sarkából láttam, hogy vigyorog. Néhány perc elteltével, az idilli hangulatunkat egy csengő zavarta meg.
- Kinyitom.-indult meg az ajtó felé Spence, én pedig mosolyogva ittam bele a pezsgős pohárba ,amibe egyébként csak víz volt. Miután pedig megláttam a látogatónkat ,hirtelen félrenyeltem és köhögni kezdtem.
- Liv.-köszöntött Ms.Parker a védőnőnk.-Remélem, hogy az csak víz.-mutatott a poharam tartalmára.
- Ms.Parker.-biccentettem rá angyalian.-Mi járatban?
- A múltkori terepszemle után itt hagytam a sálamat.-legyintett szórakozottan.
- Az a barna pöttyös?-vontam fel a szemöldökömet.
- Igen.-bólintott a nő.
- Asszem azt felgyújtottam.-tűnődtem el.
- Én azért megnézném.-erősködött. Unottan megforgattam a szemeimet és útnak indítottam, Spence pedig utána ment, nehogy ellopjon valamit a szipirtyó...vagy ránk gyújtsa a lakást.

- Ő Ms.Parker a védőnőnk.-magyaráztam a többieknek és rohamosan kortyolni kezdtem a vizet.

In love with a doctorWhere stories live. Discover now