Giriş.

3.5K 217 98
                                    

Onu sevmek benim kaderimdi. Seçim götürmez bir gerçekti.. Xiao'nun ablası kardeşi kumandan olduktan sonra bir prensle evlendirilmiş ve Çin prensesi olma unvanını yakalamıştı. Benim annem ile yakın bir arkadaşlık kuruyordu. Annem, babam ve saraydaki yüksek rütbeliler bunun ajanlık olduğunu bilmelerine rağmen ses çıkarmıyorlardı. Çünkü annem büyük bir buhran geçiriyordu. İşte bu zamanlardan birinde ablasını almaya gelen Lu Han ile tanışmıştım. Saraya, bana, anneme ve tüm insanlığaydı nefreti sanki. Öyle bir kötü baktı ki kendimden utandım. Ona aşık olmayı ben seçmemiştim, bana yaşatacaklarını bilseydim sarayın duvarlarından kendimi atmayı tercih ederdim.

Lu Han, benden ve tüm Türklerden nefret ediyordu. O, bizim sonumuzu getirecekti. Ben buna rağmen seviyordum onu. Buna rağmen, unutamıyordum. Keşke, keşke kalbim sözümü dinleyebilseydi ve ben bu acımı dindirebilseydim.

Üzgünüm Lu Han, farklı bir zaman da farklı bir yerde sen ve ben, biz olabilirdik. Çok üzgünüm, nefret ettiğin ırka sahip olduğum için çok üzgünüm. 

LUHAN OC STORY - ASKER. ✔Where stories live. Discover now