tre - tilbake til CTT

781 68 62
                                    




DAY OR NIGHT // 03 // MAX

"Joiner du vår bil den siste timen?" spør jeg Ashton i det vi stappmette går ut av buféen. Vi går ved siden av hverandre, hans brune skjorte gnissende inntil min blå olajakke.

Den varme sommersolen steker mot kinnene, og jeg blir glad av alle fargene sommeren viser her vi befinner oss utenfor den knæsj røde bensinstasjonen.

"Skulle gjerne, men jeg må kjøre," rister han beklagende på hodet, og sender meg et blikk som viser hvor trist han er. "Beklager."

De gyldenbrune bølgene svinger når han beveger på hodet, og de grønnbrune øynene hans komplimenterer den gjenkneppede skjorta som stramt sitter rundt overkroppen hans.

"Ikke tenk på det," rister jeg på hodet.

"Men herregud, jeg kan jo også kjøre," hører vi Calum bak oss, som straks har tatt oss igjen og går ved siden av Ashton. Ash nikker som om han hadde glemt det.

"Stemmer. Jeg er bare så vant til at jeg kjører dere rundt," smiler han.

"Hvis problemet er at du vil kjøre, kan du jo alltids kjøre min bil," foreslår jeg med et lekent smil, som får Ashton til å le.

"Så kan Leona sitte i vår," legger Calum til, og det desperate blikket han holder på Ashton får meg til å fnise. Tenk at noen kan være så avhengige av en annen person som Calum og Leona. Jeg begriper det ikke.

"Så du kan bli distrahert av henne mens du kjører? Nei, det skjer ikke," rister Ashton avvisende på hodet. Den solbrune gutten sender han et dovent blikk, før han i likhet med meg folder hendene sammen.

"Pleeease," ber vi begge i kor, og steller oss foran Ash så han ikke kommer seg videre.

"Jaja, fine," ler han, og holder hendene i været i en nærmest overgivende posisjon. Calum gir meg en high five, før han spretter tilbake til Leona igjen, som går litt lengre bak oss med de andre.

"Tipper Lubert blir glad for at du er med," tenker jeg høyt da jeg ser hvordan han står med potene oppå bilvinduet på den røde bilen foran oss. Halen hans logrer i det vi nærmer oss, og tunga henger ut av den vidåpne munnen.

"Kos deg i baksetet med bikkja!" roper jeg, løper mot førersetet og river opp døra før jeg setter meg inni. Jeg geiper til Ashton når han ført bak lyset står igjen med hendene spørrende i været og munnen åpen.

"Jeg skal ikke sitte bak!" ler han og løper til bilen, som jeg forter meg å kjøre ut av parkeringsplassen før han rekker å nå den.

Med underleppen strukket ut i et urettferdig ansiktsuttrykk, krysser han armene over brystet når bilen passerer han uten å stoppe. Jeg senker bilvinduene.

"Det blir bak eller på taket!" erter jeg, strekker meg over passasjersetet ved siden av meg og låser døren før han kommer inn.

"Hey!" hører jeg han rope, før han lett dunker på vinduet. "Dette er ikke det vi ble enige om!"

Det voksende smilet som leker på leppene hans er ubeskrivelig, og vanskelig å snu seg vekk fra uten å le.

"Du hørte hva jeg sa," sier jeg strengt, og hever haken for å vise at jeg ikke gir meg. Han sukker fra utenfor bilen, og går med hodet bøyd mot bakken til døren til baksetet. Han glir inn i setene, og sender meg et misfornøyd blikk jeg bare må le av.

Day or Night ☼Where stories live. Discover now