seks - ikke snakke, bare kysse

824 63 115
                                    

Jeg legger til et bilde av Eliza her hvis jeg finner noe jeg synes passer. inntil da får dere kose dere med en gif av Ashton <3 SMOL BEAN *o* kan dere hjelpe meg ved å kommentere noen med rosa hår? tenks

DAY OR NIGHT // 06 // MAX

"Hva var det jeg sa?" sukker jeg ristende på hodet, med et stramt grep om Ashtons røde flanellskjorte mens han hiver etter pusten. Vi står bak en karusell, og jeg prøver å gjøre det så lite synlig som mulig at gutten jeg henger med står og kaster opp.

Blandingen som havner blant det grønne gresset er knallrosa.

"Er du ferdig snart, eller?" maser jeg strengt, og gutten holder opp en hånd for at jeg skal vente. Han brekker seg for siste gang, og straks bøyer han seg opp fra bakken igjen.

Ansiktet hans er rødt og utslitt, de blodskutte øynene rosa av trykket. Han ser helt forferdelig ut, og jeg er på nippet til å le. Det avslørende smilet mitt får han til å sende meg et stygt blikk.

"Hold kjeft," brummer han før jeg rekker å åpne munnen mens han retter på skjorten, noe som får hendene mine til å falle tilbake ved lårene på den svarte buksa mi.

"Du skulle hørt på meg, så hadde ikke dette skjedd," fortsetter jeg med munnen klemt sammen til en trutmunn, og ser overlegent ned på neglene mine. Ashton himler med øynene, og drar en svett krølle vekk fra pannen.

"Jeg må gå og vaske meg i ansiktet. Gjør meg en tjeneste og kast resten av det jævla sukkerspinnet," sier han før han går foran karusellen igjen, på leting etter det jeg tipper er et toalett. Jeg plukker opp den rosa skyen han har kastet i grusen under oss.

"Hvorfor spiste du det i det hele tatt når du visste du hatet det?" spør jeg mens jeg går etter han, egentlig bare for å gjøre han irritert og for å få det risset inn i hjernen hans at jeg hadde rett.

"Jeg tenkte at å motbevise deg var nok motivasjon til å spise litt."

"Smigrende," himler jeg med øynene, og stopper ved døren inn til et herretoalett. Jeg ser meg raskt rundt på plassen etter en søppelkasse mellom de store karusellene og små bodene. Det er varmt her jeg står utenfor den solfylte treveggen, og solens stråler treffer meg i ansiktet som en hetebølge.

Trippende går jeg mot en svart søppelkasse ved inngangen til tivoliet, men stopper når jeg ser et par kjente skygger kommende hitover fra den andre siden av inngangs-skiltet.

Raskt slenger jeg fra meg det grusete sukkerspinnet i søppelet, og veiver med hendene for at de skal se meg. Den første til å løpe hitover er Michael, med en knallblå sekk på ryggen. Den glade fargen reflekterer det digre smilet som er klistret i ansiktet hans.

"Hei!" kvitrer han, og stopper ved siden av meg med blikket drømmende rundt i det han sikkert ville kalt paradis. De store, blinkende rosa karusellene lager en svisje-lyd når de beveger seg, og spente skrik høres over alt. Over høyttalerne spilles fengende pop, og alt i alt er stemningen på tivoliet helt fantastisk.

"Hallo," smiler jeg tilbake, og legger en avkjølende hånd mot den så smått solbrente pannen min.

"Hvor er Ash?" spør han med en rynke mellom brynene, hans glade smil og glimtet i øynene visket litt vekk fra ansiktet når han nå ser seg letende rundt.

"Dass," sier jeg og peker på den lille hytta Ashton gikk inn i kun meter bortenfor oss. "Han prøvde å overbevise meg om at han liker sukkerspinn."

Michael sender meg et overrasket ansiktsutrykk. "Jasså. Men det faila, antar jeg?"

Jeg begynner å le av situasjonen vi befant oss i for kun minutter siden, da Ash sto lent over gresset og spydde rosa glitter. "Gjett om."

"Hei Max!" nærmest synger Leona når hun og kjæresten er de neste som kommer. Calum går ved siden av henne med hånda si flettet inn i Leonas, og armene deres svaier mens de spaserer rytmisk. Calums brune krøller skinner i sola, men er likevel mørkere enn Leonas rette hår.

Day or Night ☼Where stories live. Discover now