14. poglavlje (nastavak 2)

2.7K 150 13
                                    

LEON

Ta mala će me jedan dan dovest do ludila. Samo što sam ugledao Johna kako izlazi iz njezine zgrade sa osmijehom na licu znao sam da je napravio neko sranje. Primam mobitel u ruke i u tom trenutku mobitel mi zabljesne sa dolaznom porukom.
„Ja znam da ti je John najbolji prijatelj, ali dobro pazi što ćeš toj budali pričat.“
„John kakvo si sranje sad napravio.“ Ljutito ga pogledam i otipkam brzinski poruku Belli dok se ova budaletina i dalje smije.
„Ma hajde frajeru ne zamaraj se s tim sad.“
Kad stigne još jedna njena poruka, dođe mi da mu maknem taj glupi osmijeh sa lica.
„Koji si ti seronja! Rekao sam ti da ju ostaviš na miru! Što si joj rekao?“
„Ništa samo sam joj rekao da se idem naći s tobom.“
„Da mogu mislit na koji način si joj to rekao.“
Uzimam mobitel u ruke i tipkam njem broj, ali kad mi usred zvonjave prekine poziv, poludim. Okrenem broj još jednom, ali javlja se govorna pošta.
„K vragu. Znaš, stvarno si seronja. Dobro znaš koliko mi je trebao da ju osvojim…“
„I dalje ćeš poricat da je u pitanju strast i ništa više?“
„Neću budalo jer kad sam pored nje, ništa više nije bitno.“
„Oo frende ulovila te. Ja se samo nadam da se nećeš zajebat.“
Frustriran njegovim sranjima pogledam prema njenom stanu i ugledam upaljeno svijetlo. To je dobar znak još uvijek je budna. Krenem prema njenoj zgradi kad začujem Johna kako se dere.
„Gdje ćeš?“
„Popravit sranje koje si napravio!“
Na samom ulazu u njenu zgradu ugledam Dianu kako izlazi van.
„Bella je gore?“
„Da i jako je nabrijana na svađu.“
Makne pogled sa mene i kad ugleda Johna osmijeh joj se ozari na licu. Ok, sad vidim razlog zašto je Bella ljuta. Dok ja ulazim u zgradu Diana prilazi Johnu i tek sad shvatim da sam stvarno najebo. Otipkam Johnu brzinsku poruku i vratim mobitel u džep od sakoa.
„Pazi šta radiš sa njom. Mogao bi ostat bez glave povrijediš li ju.“
Ne čekam da mi odgovori na nju. Posvetim se Belli i ljutnji koju osjeća zbog one budale. Kad se popnem na njen kat i pozvonim na vrata. Prvo što napravim je ispušem sav stres iz sebe van, ali kad ona otvori vrata i zbunjeno me gleda, stres se ponovno vrati.
„Zašto si isključila mobitel!“
„Šta radiš ovdje?“
„Pokušao sam te nazvati, ali kako je netko isključio mobitel jer je ljut…bio sam prisiljen doći gore.“
„Ovaj…ja idem.“
Tek sad primijetim Lindu kako sjedi na kauču i uzima svoj kaput i torbu.
„Vidimo se sutra, nazovi me.“
Dok se Linda gura pored mene i sa osmijehom me pozdravlja, Bella na licu ima ljutit izraz.
„Otjerao si ju!“
„Ne nisam, sama je otišla. Uostalom da si se javila ne bi bilo problema.“
„Nisam tražila da mi se pravdaš već da samo smanjiš neke detalje. Ne želim da izađe u novinama sutra ujutro kako je Bella Black ponovno u akciji i to sa poznatim Leonom Collinsonom.“
„Sramiš se?“
„Ne budalo! Jednostavno ne volim miješat privatno i poslovno. Znaš to i sam.“
„O tome si trebala razmišljat prije nego si jutros došla u moj ured sa ovom bijelom košuljom.“ Ulazim u njen stan bez dozvole jer ona ista bijela košulja od jutros otkopčana je za par gumba i njen crni čipkasti grudnjak savršeno se vidi. Pomiče se unazad i kad dovoljno uđem u stan da zatvorim vrata, pružam ruku i privučem ju sebi.
„Čini mi se da si već sve pomiješala i nemoj da ti bude žao.“
„Nije mi žao.“ Govori to i gubi dah na svakoj riječi koju izgovara. Kad prislonim svoje usne na njene, glasan izdah joj prođe kroz usta koji ja gladno progutam. Njene ruke sada su na mojim ramenima i lagano dohvaća stražnji dio mog vrata. Produžujem poljubac i svoje ruke sa njenog struka prebacim na njene dojke i snažno ih stisnem. Kad iz nje izazovem još jedan snažni izdah dohvatim početak košuljice i strgnem ju s nje. Gumbi se razlete na sve strane kad me pogleda ljutim, ali isto tako pogledom želje. Njene ruke su sad već ispod mog sakoa i baca ga na pod dok ja skidam sa nje košulju i primam ju za stražnjicu te nosim do kauča.
„Ne tu! Skreni lijevo.“
Govori to kroz izdah dok me nastavlja ljubit. Kad osjeti ravnu površinu iza sebe poseže za vratima i otvara ih. Prvi put sam u njenom stanu i prvi put ulazim u njenu spavaču sobu. Bacam pogled po njoj i shvatim koliko je uredna. Bacam ju na krevet na što ona odmah poseže za mojim remenom na hlačama. Zaustavljam ju kroz osmijeh i zamašem glavom.
„Ovaj put mi se nigdje ne žuri.“
Lagano počnem otkopčavat košulju sa sebe i ne skidam pogled sa nje. Naslonila se na plahtu i pozornim pogledom prati svaki moj pokret. Želja joj se vidi u očima. Vatra i strast izbija joj kroz pogled. Rukama se podigne do jastuka i kad jednim koljenom zakoračim na krevet i uhvatim ju oko struka, cijelim tijelom se podigne i izdahne. Poljubim ju snažno kao da mi život ovisi o tome dok ona svojim rukama šeće po mojim ramenima, leđima i ostavlja sviježe tragove. Posežem za njenom kopčom od grudnjaka i kad ga napokon skinem. Vrućim poljupcima sa usana prebacim se na njene dojke i bradavice koje su ukrućene i spremne za moje usne i jezik. Sviđa mi se na njoj što je toliko glasna i daje do znanja koliko joj se svaki moj dodir sviđa.
„Siguran sam da te samo sa ovim dodirom mogu navesti da svršiš.“
Otkopčavam njene hlače po drugi put danas i sa poljupcima kroz njezin trbuh, prepona skidam ih te bacam negdje iza sebe. Protegnem se do njenog vrata dok ruku zaustavljam kod njenih prepona i lagano pomaknem njene gaćice u lijevu stranu te dodirnem vreli pupoljak. Izdahne glasno što u meni probudi dodatni žar. Osjećam kako su mi hlače postale pretijesne, ali prvo želim zadovoljit nju. Ovaj put ne želim žurit nigdje.
„Onda šta kažem? Misliš li da te mogu navest da svršiš ovako?“ Rukama mi prelazi preko kose kad me odjednom snažno primi i povuče moje lice prema sebi.
„Ne izazivaj me.“
Slatko joj se nasmiješim i kad ju poljubim u usne uvučem jedan prst u nju na što me ona ugrize za usnicu. Jednom rukom prodirem u nju dok drugom gnječim njenu dojku i uvlačim bradavice u usta. Lickam ih i ližem i iz nje izvlačim najbolje jecaje koje sam čuo u svom životu. Rukama stišće plahtu i osjećam da je blizu jer svojom unutrašnjosti stišće moje prste tako snažno da ih jedva pokrećem. Glavu povučem do njenog pupoljka i samo što prislonim jezik na nju osjećam njeno oslobođenje kako mi klizi po prstima. Pogled bacam na nju dok svršava i shvaćam da ju ne mogu prestat gledat. Kupim sav sok iz nje jezikom i kad joj dođem dovoljno blizu lica svojim prstom pređem preko njenih usana.
„Probaj kako si ukusna.“
Kao prava mala vještica uvuče moj prst u usta i pokupi sav svoj okus s njega, a zatim poljubi mene i stisne se nogama oko mog struka. Dohvati remen od mojih hlača i kad ga skine i otkopča hlače rukama potegne za mojim boksericama i izvadi moju ukrućenost iz njih van. Promatra ga kao da je najvrjednija stvar na svijetu i kad krene ustat kako bi ga bolje primila naglo ju zaustavim.
„Ne ovaj put, malena. Trenutno jedino želim biti u tebi.“
Vragolasti osmijeh pojavi se na njenom licu kad potegne hlače i bokserice prema niže i svojim nogama spušta ih niz moje tijelo na pod. Strgnem joj gaćice i snažno se nabijem u nju. Još jedan jecaj joj pobjegne sa usana kad se izvučem lagano iz nje i ponovno uvučem. Osjećam nove ožiljke kako mi radi po ramenima i leđima te joj primam ruke i spajam iznad njene glave. Jednom rukom joj čvrsto držim ruke dok sa drugom dohvatim joj bradavicu i stanem ju nježno dodirivati. Kupim poljupcima svaki njen izdah i stenjanje dok se i dalje nabijam u nju. Osjećam da joj se tijelo grči i da je ponovno blizu olakšanja. Ali ovaj put i ja sam blizu ubrzam tempo i puštam joj ruke kako bih se pridržao na krevetu. Svojim rukama prima me za vrat i povlači glavu bliže svojih usana. Dok svršavamo oboje odmaknem se od nje i pogledam ju u lice.
„Pogledaj me!“
Lijeno otvori oči dok prolazi kroz užitak koji sam joj podario. Nikad nisam tražio od nijedne ljubavnice da me pogleda dok svršava, ali Bellin pogled ću pamtit do kraja života. Ona je osoba koja ne voli nježne dodire u seksu. Voli brzinu, snagu i dominantnost koju joj može pružit ljubavnik. Iako je jaka na jeziku u krevetu se prepusti skroz, što zapravo meni jako odgovara. Obraz naslonim pored njenog kad se naslonim na nju. Hvatam zrak koji miriši po znoju i seksu i to je definitivno zrak koji želim udisati stalno. Podignem se s nje i zagledam joj se u oči koje sjaje od mjeseca. Krenem se izvući van iz nje kad me ona zaustavi ovijajući noge oko mene.
„Ostani.“
„Ako ostanem još koju sekundu u tebi morat ćeš ponovit sve ponovno.“
Vragolasto se nasmiješi i podigne kukove prema meni i uvuče me dublje u sebe. Ispusti nježni jecaj iz usta i ugrize se za usnicu.
„Neumorna si, znaš to.“
Poljubim ju nježno i svoju ruku naslonim na njen obraz dok se izvlačim iz nje van. Zacvili nezadovoljno i zarije mi nokte u leđa.
„Moram ići.“
Uspravi se na krevetu i povuče plahtu do vrata.
„John me čeka ispred.“
„Sumnjam. Diana je izašla prije tebe iz mog stana, sigurna sam da je naletjela na njega. Shvaćaš ako ju povrijedi da je mrtav čovjek.“
„Znam.“
„Dobro.“
Prebacim se na drugu stranu kreveta i počnem tražit mobitel, ali sjetim se da je u sakou, a sako je kod ulaza. Dok ustajem sa kreveta začujem dug udah i kad pogledam prema Belli shvatim kako se smije zločesto i gricka usnicu. Izazivajući ju još više produžim nag kroz vrata spavače sobe i kad pronađem sako i mobitel vraćam se u njenu sobu. Zateknem ju u polusjedećem položaju zamotana u plahti kako sipa vodu u čašu. Kad me ugleda osmjehne se i dodaje mi čašu sa vodom. Sjedam do nje na krevet i pijem vodu dok pregledavam poruku od Johna.
„Promjena planova, vodim Dianu na večeru.“
„Seronja sjebeš li nešto, mrtav si čovjek.“
Brzinski mu otipkam poruku kad ugledam Bellu kako čeka da nešto kažem. Ne ispituje tko je, ali vidim na njoj da ju zanima.
„John, na večeri je sa Dianom.“
„Uredu.“
„Rekao sam mu da…“
„Ne brini se. Njih dvoje nemaju veze s nama. Ako ju povrijedi on je taj koji će imat posla sa mnom i Lindom.“
„Uff ne bi mu htio biti u koži onda. Ali znaš šta, seksi si dok si ljuta. Lice ti pocrveni i oči ti sjaje. Zelena boja ti potamni.“
„Seksi ili ne, bolje mu je da pazi šta radi.“
„Mislim da je bilo dosta Diane i Johna večeras.“
Spuštam čašu na noćni ormarić i privučem se bliže njoj i ljubim ju nježno i lijeno dok ne potonemo skupa u san.

Uzivajte u citanju...ja sam danas na rodjendanu tako da sam uspijela barem nesto...ostavite vote i komentar
Ly ❤

U PITANJU STRASTIWhere stories live. Discover now