21.DIO

1.4K 75 12
                                    

Vracamo se nasima,kojima Nikola pokusava nesto objasniti,ali bas ne ide.

>Sta se desilo 11.11.?!Jer nam ovaj krelac nece reci!!-pitala je Lana
>Ja...-nemogu im reci jer sam obecala Luki
>Nije vazno.-reko je Luka
>Nije vazno?!Nije vazno?!-derao se Nikola-Meni je vazno!!
>Nikola smiri se..-reko je Uros
>Necu!-reko je Nikola-necu jer je on poljubio Rinu!!
>Molim?!?!-svi su se zaderali
>Da,Luka je poljubio Rinu 11.11.Na moj rodendan!-reko je Nikola
>Luka,Rina...-rekla je Elena
>Bio sam pijan!!-reko je Luka-Bio sam pijan!!Oke?!Nisam znao da je to Rina!!Zagrlio sam prvu curu koja je bila blizu,okrenuo ju i poljubio ju!!-rekao je Luka iznervirano.-Nikada to nebi napravio da sam bio trezan!!
>Cure,idemo mi u razred.-rekla je Beka i povukla nas u ucionicu.
>Rina?-rekla je Elena-jesi dobro?
>Nisam!Nisam dobro!!-rekla je Rina-Nikada to nebi napravila Nikoli.Nisam znala da je to Luka.Mislila sam da je Nikola.Neko mi je prisao od iza,zagrlio me i poljubio.Kako sam mogla znati da je to Luka?!Bila sam pijana i u polumracnom klubu!Nikola je bio otisao po pica i kad se vratio vidio nas!-rekla je na rubu suza.-Nikada to nebi napravila nikome,a kamoli Nikoli.
>E,e ššš-rekla sam i zagrlila ju jer je briznula u plac-nisi ti kriva.
>Nisam?-rekla je-Mozda se ovo danas nebi desilo da sam bila trezna i videla ko me zagrlio!Mozda se nebi svadali danas i bila bi sa Nikolom,a ti bi bila sretna sa Lukom i nebi trebala sve ovo slusati!
>E,sada nema povratka.A i nezelis valjda da te vidi ovakvu.-rekla sam i podigla joj glavu.-Podigni glavu,prestani plakati i nasmij se kada prolazis pored njega.
>Da,stvarno.Nije vredan tvojih suza.-rekla je Elena
>Da,nemoj si dozvoliti da misli da si tuzna.Neka on pati-rekla je Lana
>Neka vidi kako ti je bez njega puno bolje-rekla je Beka.
>A i vidim da su neki decki bacili oko na tebe-rekla sam,a ona se samo nasmijala i u tom trenutku dolaze decki u razred.Luka je vidi se besan.
>Rina...-krenuo je nesto reci.
>Luka,sve je uredu.Znam da si bio pijan i nisi znao koga ljubis.Rekao si i ispricao mi se 100 puta od tada.-rekla je Rina i otisla na svoje mjesto,kao i sve druge cure.
>Upucava ti se?!-reko je Luka smireno koliko-toliko,samo sam klimnula glavom.-Molim te nemoj biti blizu njega ovih dana.Dok se ne uozbilji.
>Luka,moram popricati s njim!Ovo ne moze tako zavrsiti!-rekla sam kada je nastavnik usao,pa smo imali sat,a Luka je cijelo vreme bio odsutan.Mislio je o necemu...

Zvonilo je za kraj sata,a ja sam se ustala,dosla do Nikole i povukla ga van razreda.

Luka POV.
Marija se ustala i povukla Nikolu nekamo.Moram za njima.

Milos POV.
Ma kamo sada ti ides?!Joj Luka!!Moram za njim.

Beka POV.
Svi,ali svi(Milos,Luka,Uros,Darko,Elena,Lana,Rina i ja) stojimo iza vrata i slusamo sta Marija i Nikola pricaju.

>Jel si sada sretan?-pitala ga je-Sada kada su svi saznali za to sto si radio!Sada kada si pustio Rinu?Nemas pojma kako si mi sada pao u ocima!
>Marija,ja...-nesto je krenuo reci,ali nije uspio.
>Nista Marija!Ako si mislio da cu zbog ovoga prekinuti sa Lukom prevario si se!Necu pustiti Luku samo zbog toga jer je prije malo vise popio i slucajno poljubio Rinu!
>Ako je to prije napravio,mogo bi opet!!-zaderao se Nikola
>Mogo bi.Ali dok smo bili na Eleninom rodendanu,on je jedva ista pio.Bio je trezan celo vreme!Bio je sa mnom dok sam povracala!!Mogao je biti vani i igrati sa nekom tamo curom i piti,ali nije!!Bio je sa mnom u wc-u i brinuo za mene.Da njega nije bilo mozda bi se tamo srusila!Iako je mogao imati bilo koju tamo bio je sa mnom!!Kao i Milos sa Elenom,kao i Darko sa Lanom,kao i Uros sa Bekom!!A ti...ti si trebao biti sa Rinom.Nemas pojma kako mi je bilo kad sam se okrenula dok sam mislila da me Luka zagrlio,a tamo si bio ti!!Ti si bio ljut na Luku jer je slucajno poljubio Rinu,a ti si mene ljubio u vrat!!Ali znas koja je razlika izmedu tebe i Luke?Luka je bio pijan i nije znao sta radi,i odmah se pokajao,a ti.... Ti si bio i trezan,a nisi se pokajao.Tu je razlika. Tu je razlika izmedu tebe i Luke!To ti je moj odgovor za sve ono sto si mi govorio,zasto je Luka bolji od tebe,zasto sam njemu dala sansu,a ne tebi.On se pokajao i jos danas se kaje!A ti...Ti ko da nisi sada nekoj curi,da je to bar bila tamo neka cura,to je bila Rina!Ti si Rini slomio srce!Ali ako si mislio da ce ju to skroz slomiti,pogresio si.Ona ce nastaviti dalje,a trebas i ti.-to je sve sto je rekla prije nego je otvorila vrata i ugledala nas kako prisluskujemo.Samo je prosla pored nas i pustila nas da gledamo Nikolu,koji je krenuo za njom.

>Nikamo ti nedes!-reko je Luka i primio ga za majicu.
>Kretencino jedna!!Pusti me!!-rekao je Nikola.Mozda ga Luka nebi pustio da Rina nije dala ruku na njegovo rame i pokazala mu da ga pusti.
Tada je Nikola potrcao za Marijom.
>E,smiri se,cuo si sve sta je rekla.-rekla sam i sela pored njega na pod.
>Da,nece te pustiti.-rekla je Elena i zagrlila Milosa.
>Nemas pojma kako sam sretan jer te imam.-sapnuo je Milos Eleni, koja se zacrvenila
>Imam srece jer imam nju.-reko je Luka i gledao u daljinu.-Koja bi jos cura imala toliko razumevanja?
>Marija-rekle smo ja i Rina u isti glas.
>E,brate ne brini sve ce biti dobro.Nikolu ce to proci i sve ce biti isto.-reko je Darko i seo pored Lane,prebacivsi ruku preko njenog ramena.
>Da,osim...-reko je Uros i pogledao Rinu.
>Ne,ne ja i Nikola cemo biti ok.-rekla je Rina-obecali smo si da cemo ipak ostati prijatelji,cak iako raskinemo.Znali smo da ce ovaj dan doci,samo nismo znali kad.
>Oke,ljudi ja idem u razred,jer mi je ucionica na trecem spratu,a noga...-reko je Uros.
>Cekaj,idem s tobom da ti pomognem-rekla sam i pomogla Urosu.
Dok smo bili na drugom spratu on je rekao:
>Luka ima srece jer ima Mariju
>Ima.
>A ja imam jer imam tebe-reko je i pogledao me
>I ja jer imam tebe.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now