54.DIO

1.1K 61 0
                                    

~Srijeda~

Marija POV.
Sjedim na tribinama i gledam kako moja stara skola igra protiv moje nove skole.Iskreno,vec znam ko ce pobjediti,ali sutim.
Gledam Ivu kako na jednom kraju stadiona(igralista) svima psuje ma..r i kako spusta sve sa neba,a na drugoj strani vidim Lanu i Beku kako isto sve psuju,dok ih Rina i El smiruju.Sve su u navijackoj odjeci posto navijaju,a ja nesmijem(zbog tezine..) pa sam sama na tribinama i navijam.Sada je drugo poluvrijeme,86 minuta,a rezultat je 1:0 za moju bivsu skolu,naravno Josip je zabio.
Sudac zvizdi za kraj utakmice i gledam kako se moji(moja stara skola) vesele i raduju,a kako drugi moji(moja nova skola) tuzno i porazeno hodaju prema svlacionici,ali ih trener tjera natrag.Kolko god ne zeljeli biti tu za vrijeme dodjele nagrade,moraju.Sutra igraju protiv Njemacke,moji su igrali jucer i pobjedili tako da su oni tu sluzbeno odnijeli 1. Mjesto,a sutra ce se saznati ko ce osvojit 2. i 3. mjesto.
Nagrada za najboljeg igraca je naravno otisla Josipu i sada on mora odrzati neki govor,posto je on sluzbeno proglasen najboljim igracem Hrvatske!!U Srbiji je proglasen Darko.

Josip POV.
>Prvo zelim zahvaliti treneru sto me je podnosio,sto me je trenirao sve ove godine.Zelim se zahvaliti mojim roditeljima koji su mi ovo omogucili,svojem timu,posebno Ivanu Linkovu,no posebno se zelim zahvaliti svojoj najvecoj podrsci,najboljoj prijateljici,sestri..Mariji Bolac.Uvijek me je podrzavala,uvijek mi je pomagala,zauzela se za mene,bila na utakmicama..Bila mi je najveca moguca podrska.Da nije bilo nje,mozda nebi bio ovdje danas...Zato,Mare hvala ti za sve.
I za kraj..hvala mojoj curi koja me podrzava takoder,i koja je ipak sretna zbog mene,iako su njezini danas izgubili.Rina,mozes li doci molim te?-tada je Rina dosla do mene,sva crvena,ajme sramezljiva je..Preslatko-Ovako,posto ti nisam zahvalio za to jer me podrzavas prije,sada cu-reko sam i uzeo velikog medvjeda(veci od nje), bombonjeru i buket ruza-Hvala ti-reko sam i poljubio je

Marija POV.
Idem do Luke,koji je vidi se tuzan zbog svega ovoga.Prolazim pored jedne navijacice i ona me okrzne po ramenu.
>O pa to je nasa draga Marija!-rekla je krava sarkasticno
>Nina,sta hoces?-pitala sam ju smoreno
>Nista,nista..Osim ovoga-rekla je i krenula me osamariti,ali sam joj ja primila ruku.U Srbiji su probali decki,s njima se nemogu mjeriti,ali sa ovom lutkicom itekako mogu
>Nebi to ponavljala da sam na tvojem mjestu-rekla sam kroz zube
>Malena,ja bi,a znas zasto?-pitala je-Zato jer me zbog tebe Josip ne zeli pogledati,a sada si je nasao onu ku.....-rekla je,a ja sam ju osamarila
>Ponovi to jos jednom,i ostat ces bez zubi-rekla sam-O Rini da vise nikada nisi rekla nista
Nakon toga sam otisla do Luke i zagrlila ga
>E,ljubavi-reko je
>E,kako si?-pitala sam
>Ma dobro..Mislim znao sam da ce ovako zavrsiti...-reko je tuzno-A sada evo prave sramote za nasu skolu-nadodo je i pokazao na Nikolu koji je uzeo jednom novinaru mikrofon.O ne,pa on ce reci da su nasi bolji i osramotiti svoju skolu!!

Iva POV.
Gledam kako se nasi vesele i odjednom cujem nekoga kako prica na mikrofon te se odmah okrenem.
>Molim za malo pozornosti-o ne..Pa to je Nikola!Nisam stvarno mislila da osramoti svoju skolu!!Brzo dolazim do njega i uzimam mu mikrofon iz ruke,a on me cudno gleda.Super sada kamere snimaju...
>Ovaj...Sto je Nikola zelio reci je...-iskreno nisam se nicega mogla sjetiti u tom trenutku.Svi me gledaju,a ja neznam sta da kazem.Odjednom osjecam da me je neko primio za ruku,spustim pogled na tu ruku,te ga podignem i vidim da je to Nikola!Sta sad radi?!
>Da smo skupa!-reko je sretno,a ja sam otvorila usta-Tako je,oprosti Iva,nisam vise mogao to tajiti...-reko je,a ja sam mu tiho rekla "Mrtav si kasnije"
>Nije bitno-rekla sam i nabacila najbolji lazni osmijeh ikad-Sada nije..

Nakon sto su nam svi cestitali,a novinari postavili mali milion pitanja,povukla sam Nikolu za sobom

>Je... ti ma... glupu!Skupa?!Da smo skupa?!-derala sam se kad smo ostali sami
>Pa sta sam drugo mogao rec?!-pito me uzrujano
>Sta ja znam,ali da smo skupa?!-opet sam rekla
>Pa sta?
>Jesi prolupo?!
>Nisam,ali...-reko je
>Sta ali?!-pitala sam
>Sad bar znam da ti se svidam-reko je,a ja sam otvorila oci koliko sam mogla
>Da mi se sta?!-pitala sam,bolje receno zaderala se
>Pa nebi me spasila gore..-reko je
>Ti mene zaje..... ili sta?!-pitala sam--Spasila sam te da ne osramotis svoju skolu!!
>Dobro,kako ti kazes...-reko je-Ali..
>Sta ali?!
>Hvala ti za to,a kao zahvalu veceras te vodim nekamo-reko je,a ja sam problijedila
>Ha?!-pitala sam
>Vodim te nekamo-reko je-Veceras u 8 budi spremna-reko je,a ja se nisam stigla posvadat posto je on vec otisao,a u tom trenutku mi dolazi njegova poruka " Obuci haljinu,idemo negde gde je svecano".
>Ok ovaj mene zaje....-rekla sam za sebe i otisla do drugih.

Lana POV.
Dobro je bar se nasi nisu osramotili sa Nikolinom izjavom.Trenutno sam sa Darkom koji je skroz gotov.Tako mu je zao jer nisu pobjedili.
>Darko,nemozes sebe krivit..-rekla sam,te vidjela da Milos i El razgovaraju na drugoj strani,te se na kraju poljube,isto kao i Uros i Beka.Izgleda da i ostali sebe krive.Luki je isto jako zao,pa je sa Marijom otisao negde,a Rina je sa Josipom(sretna je zbog njega i podrzava ga,mislim ipak mu je cura).Mnogi ju blate zbog toga,ali nju nije briga.Voli Josipa i to joj je jedino bitno.A sto se tice Ive i Nikole,oni su se negde izgubili.
>Znam,znam..Ali ipak...-reko je-Nezelim da smo opet zadnji...
>Necete biti...-rekla sam-Nemacku cete pobediti sutra.Znas im slabu tocku sada,secas se?-a da,da objasnim.Njihov golman ne lovi dobro niske lopte,a levo krilo im je slabo,tako da Darko lako moze njega proci i zabiti gol.
>Da,na tome moram jos poraditi...-reko je
>I hoces.Ali sutra..Sada idemo u hotel.-rekla sam i povukla ga da se preskine, pa da idemo u hotel.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now