24.DIO

1.4K 77 7
                                    

Nikola POV.

>Ali kao moja sestra.Marija znam da sam gad,ali zbilja necu vise nista napraviti,ako zelis necu ti se pribliziti,samo zelim jednu stvar.-reko sam i prvi put ju pogledao od kada sam dosao.
>Koju?-pitala je,jedina rec koju mi je izgovorila od kad sam tu.Vise nije plakala.
>Samo zelim da je sve kao prije.Da imam Rinu.Ne kao curu,kao moju sestru.Neznam zasto,ali tako mi puno vise znaci.
>Onda idi i reci joj to.-kada je to rekla kao da me neko polio vodom i kao da sam shvatio da ja jos tu sedim,a Rina je na casu.
Odmah sam potrcao ka skoli.Znam da sada ima biologiju sa Elenom,Lanom i Darkom.
Stojim ispred te ucionice i gledam na sat.Do kraja casa ima jos 10 minuta.Nemogu toliko cekati,moram odmah uci.
Nisam ni pokucao samo sam usao i cim sam vidio Rinu u zadnjoj klupi do prozora kako sama sedi,prisao sam joj,bez obzira na profesorovo deranje,ionako me ne pozna kad nemam kod njega cas.Kada sam dosao do nje,vidio sam joj u ocima tugu,primio sam ju i prebacio preko leda i izasao van.Lupala me po ledima,ali neuspesno.Profesor je krenuo da me zaustavi,ali su Darko i Lana skocili,pa nije izasao za mnom.Spustio sam Rinu na pod i pogledao ju u oci.

>Sta zelis?!-rekla je iznervirano i okrenula mi glavu
>Rina,molim te saslusaj me!-nije reagirala pa sam nastavio-slusaj me,necu nista sa Marijom,ona mi je samo bila u glavi neko vrijeme,ali vise je nema.Imao sam potrebu da vratim Luki za ono sto mi je uradio!Ali nisam imao pravo!Nisam imao pravo jer si ti bila tu izmedu i na kraju si ti ispala povredena.Rina ,ako me poznajes znas da nikada nebi dopustio da ti neko ovo napravi,a kamoli da ti ja ovo uradim.Znas da si mi bitnija od zivota,da te volim vise od svih.Da si mi sestra!Onaj dan kada sam te pozvao na veceru...to sam uradio jer sam mislio da te tako mogu zastiti od ovoga sveta,od svih onih koji te mogu povrediti,a sada...Sada sam te ja povredio.To si nikada necu oprostiti.Povredio sam i Luku,Mariju,i ostale,ali nikada si necu oprostiti to sto sam povredio tebe.Tebe!-rekao sam i lupio sakom u zid.-Tebe koju sam uvek stitio!!Tebe koja si me podrzavala u svemu!!Koja si se svadala sa svojim roditeljima zbog mene!!Koja si navijala za mene za svaku utakmicu!!Bila uz mene i ucila me matematiku,fiziku...Da tebe nije bilo,nikada nebi upisao ovu srednju!Nikada nebi prestao biti "klosar".Ljudi me nebi gledali drugacije.Cak ni moji roditelji!!Sada imam nesto sa cim se mogu pohvaliti zbog tebe!!Nikada nebi dogurao do ovde bez tebe!!Bio bi niko i nista!!-rekao sam i primio jednu samarcinu.
>Da vise to nikada nisi ponovio!!-rekla je Rina placuci i uletela mi u zagrljaj.-Da nikada vise nisi to rekao!Ti jesi netko!!Meni si sve!Moj prijatelj,podrska,saljivac...MOJ BRAT!!Ovde si jer si ucio,jer si se borio.Jer si verovao u sebe!!-rekla je i nastavila plakati na mom ramenu.-Nikada vise mi ovo nemoj napraviti!!Nikada!!
>Nikada.-rekao sam i stegnuo ju jace.
>Opet smo oni stari mi?-pitala je brisuci suze.
>Da,oni brat i seka iz kvarta.
>Falilo mi je to-rekla je i obrisala suze.
>Ides na cas ili..
>Ne,ionako mi je profesor dosadan.Lana ce mi uzeti stvari,a ti i ja idemo na klupicu.-rekla je i povukla me.
>Moja Rina se vratila-rekao sam i poceo trcati prema klupici.
>Pa cekaj!Hahaha..
Sjedili smo na toj klupici i pricali o svemu,kako se nas zivot promenio za godinu dana,kako smo se mi promenili.Tada je zvonilo i svi izlaze iz razreda.Priblizavaju se neki iz 2 razreda ali drugo odeljenje.

>E,Rina,kako si?-pito je jedan od tih ljigavaca i pogledao u Rinu.
>Marko,nisam raspolozena,ajde otidi dok sam jos dobre volje.-rekla je i pogledala mene
>A zasto?Nisam dobar?Cujem da si sada slobodna,pa ima mesta tu za mene..-reko je i odmeravao ju besramno.Imam osecaj da mi se vilica steze i da mi se misici napinju.
>Slusaj me sada...-reko sam i podigao se tako da ga gledam u oci-pored Rine da te vise nikada nisam vidio,jer ako te vidim ili cujem da si ju samo gledao,nece biti dobro.-reko sam koliko sam mogao smireno.Ovaj se izgleda usrao i rekao svojim "podanicima" da idu negde.

Marija POV.

Idem na nasu klupicu.Sada sam se smirila i mogu doci ljudima na oci.Rinu i Nikolu sam vidjela da se grle,pa pretpostavljam da su izgladili stvari.Drago mi je zbog njih.Nikola se napokon kaje zbog onoga sto je napravio.Ne znam kako ce biti dok ja i Luka budemo pored,ali nadam se da nece biti nekih problema ili promjena.Zbilja nebi zeljela da se neko svada zbog mene.Dolazim ispred klupice i sudaram se sa nekim deckom,te padam na pod.

>Oprosti,nisam te vidjela-rekla sam i pogledala decka na kojeg sam naletila.Decko visine 180 cm,smede oci i smedo-crna kosa.Smesak mu je na licu i time pokazuje svoje bijele zube.Neznam kako,ali mislim da sam ga vec negdje vidjela.
>Nema veze,ja sam kriv nisam gledao.-rekao je i dodao-Ali,neznam kako nisam vidio ovakvu lepoticu kao ti do sada-reko je i nasmijao se,a ja sam napravila neku nedefiniranu facu.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now