34.DIO

1.3K 63 0
                                    

Luka POV.
Sada ide nagrada za najboljeg igraca utakmice.
>A najbolji igrac je Luka Uric!!!-kada sam to cuo nisam mogao verovati.Primio sam tu nagradu sa ponosom i vratio se svojoj curi.

Trener POV.
Luka,Luka sta sve necu za tebe raditi....

>Molim za malo paznje-reko sam i dobio paznju svih sa utakmice-Kao sto znate,danas svi saznaju ko igra sa kim,to jest koji tim dolazi ovamo,a koji ide kamo.Pa posto je ove godine bilo stvarno iznimnih igraca,ima jedna stvar koju jos niko nezna.Prosle godine su se birale dvije zemlje,ove se biraju tri!Znaci nas tim i navijacice ce ici u dvije zemlje,a oni ce takoder doci kod nas.Mi smo danas saznali ko je sa kim,na ajmo reci "izborima".Pa,s ponom mogu reci da ce Srbija ove godine ugostiti Nemacku i Hrvatsku!!!

Marija POV.
>....Nemacku i Hrvatsku!!!
>Molimm?!-zaderala sam se sva sretna i pogledala Josipa i Ivu.Oni se samo smiju.Znali su za ovo.Sigurno su prije saznali.Pogledam Luku koji se nakako nevino smjeska-sta si napravio?
>Ajmo reci...-saptao je-da nas trener zna nekoga tamo pa sam ga zamolio da jedna od drzava bude Hrvatska.
>Ja...-nisam znala sta reci pa sam ga poljubila-Nemas pojma koliko sam sretna jer te imam!!

Luka POV.
"Nemas pojma koliko sam sretna jer te imam"...Te reci mi odzvanjaju u glavi.Te njezine reci!!Njezine reci upucene meni.Presrecan sam jer imam nju!!Nju koja me voli!!Samo sam ju zagrlio i nasmijao se.
Do nas dolaze Milos i Elena koji se drze za ruke,iza njih zagrljeni Rina i Nikola,pa Uros koji nosi Beku na ledima,i nakraju Darko koji nosi Lanu,ona je obavijala njene noge oko njegovog struka,pa se po celom putu ljube.
>Dobro,golupcici,progutat cete se-rekla je Rina i nasmijala se
>Ma ti si samo ljubomorna na mene i Darka-rekla je Lana i zagrlila Darka.
>Da jesam-rekla je Rina i nasmijala se
>Ma da ali vidim ja da si ti gledala u veliki ekran,prije nego sto se poziv prekinuo.-rekla je Marija.Mislila je na to da je Rina gledala u Josipa,no poziv se prekinuo,jer je veza slaba,pa smo se pozdravili s njima.
>Nisam!!-rekla je Rina ko iz topa
>Dobro,dobro.-rekli su Beka i Uros
>Ljudi,a idemo na slavlje?-pito je Nikola i pogledao Rinu
>Nezn....-krenula je nesto reci no nije uspela
>Nemozes me drugi put otkantati!-reko je Nikola i zagrlio ju-A i petak je...-nastavio je Nikola sa svojom slatkom facom kojoj Rina nemoze odoleti
>No dobro,kad napravis takvu facu..-rekla je
>A ti?-pito je Milos El
>Normalno da idem!!Pa nije svaki dan da mi je decko prvak!!-rekla je El i zagrlila Milosa
>Idem i ja-rekla je Beka i izazvala ogroman osmeh na Urosevom licu.
>A ide i moja malena-reko sam i zagrlio Mariju
>A ko je pitao tvoju malenu?-pitala me ,kao luda nezna o cemu pricam
>Pa tvoj decko je proglasen najboljim igracem i prvak sam!!-reko sam ,a ona se samo nasmijala i rekla da to nebi propustila ni za sta.Onda je otisla i javila svojima da nece doci doma uskoro.
>Ok,mogu-rekla je kad se vratila.
>Onda ajmo-reko je Darko,ali se Lana pobunila
>Ma kamo?Ovakve?!-pitala je i pokazala na cure-Nema sanse!-nadodala je i povukla ih u svlacionu.

Marija POV.
Lana me vuce u svlacionicu sa curama da se preskinemo.
>Lana,ja ti bas nisam odjevena za klub-rekla sam jer idemo u jedan od boljih klubova koji su otvoreni skoro.
>Znala sam ja to-rekla je i izvadila neku kratku,usku crvenu haljinu i crne stikle-Pa sam ti ja uzela ovo kad se neznas javiti na telefon!!
>Ok,a ti?-pitala sam,a na to je ona izvadila neku ultra usku,kratku haljinu(cipkastu) i iste stikle ko moje-Darko ce te morati paziti ko oko u glavi.
>Hoce hahaahaha-rekla je
>A od kud ti iste stikle?-pitala sam
>Ti imas manji broj 37,ja imam 38.Mama mi je kupila dvije iste stikle jer nije znala koji je broj bolji,a posto se ne vraca na taj poslovni put na kojem je bila,nemoze ih vratiti.Slobodno ih zadrzi-rekla je,a za to vrijeme sam se ja obukla.-Jer ti sjajno stoje!!A ja?-pitala je kad se obukla.
>Fenomenalno!!-rekla sam odusevljeno kad se okrenula prema meni.
>Rina te odlicno nasminkala!!Ko da je znala kako ces izgledati!!-u tom trenutku ulaze Rina,Beka i Elena.
>Pa zar sve imate haljinu osim mene?!-pitala sam jer su sve imale haljine.Elena kratku,isto usku neku rozu haljinu i neke bijele stikle.Beka ima haljinu malo iznad koljena crvene boje,ali one upadljive crvene i crvene stikle.Rina ima kratku cipkanu bijelu haljinu,isto malo iznad koljena,crne stikle i najljepsu sminku koju sam vidjela ikad!!
>Ne,ja sam mislila ici u svojoj kosulji i crnim hlacama,ali mi je Rina dala ovu prekratku i preusku haljimu!!!Ali ona je sebi uzela pristojnu!!-rekla je El ljuta,jer je imala kratku usku haljinu,a to bas nije njezin stil.
>Pa,majku mu nemozes takva ici!!Svi moraju videti kakvu curu Milos ima.Prelijepu i prezgodnu.Imas lepo telo i zasto ga ne pokazati malo?-pitala je Rina-a i da,moja sminka ide bolje uz ovu haljinu i cipele.
>A ja sam znala da cemo sigurno ici u klub,pa da bas neidem u onoj majci i helenkama,uzela sam si prvu haljinu koja mi je pala pod ruku.-rekla je Beka
>A i sta se ti zalis?Bas si lepa!Ta haljina je sigurno Lanino delo.-rekla je Rina,a ja sam samo klimnula glavom.
>Ajmo cure,decki cekaju da im oci ispadnu!!-rekla je Lana i pogurala nas van do decki kojima su doslovce oci ispale.No imali su osmijeh od uha do uha.Izgleda da su i oni znali da cemo ici u klub,jer su svi na sebi imali crne hlace i kosulje.
>Imamo najlepse decke!!-rekla je El i poljubila Milosa.
>Da,ali izgleda da ti moj pogled nije dovoljan.-reko je Milos kao salu,pa se nasmijao i odmerio El.
>Rina!!-zaderala se El,a Rina se samo nevio nasmijesila
>Sta?!Pa ja sam single i trebam decka,i koji pogled na sebi,a ti...Ti imas svojega ljubomorka koji ce te paziti i ubiti sve koji te pogledaju-rekla je Rina saljivo
>O nece tebe niko danas gledati,jer cu im oci iskopati-reko je Nikola
>Ma dajjjj!!-rekla je Rina kao tuzno
>Oke,ali samo mogu gledati,nista raditi!-reko je Nikola,dok smo cekali taxi
>Dobro,tata...-rekla je Rina
>Molim-nadodo je Nikola i time je razgovor zavrsio jer su dosli taxii.Cure u jedan,decki u drugi.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now