40.DIO

1.2K 61 2
                                    

~SUBOTA~KOD RINE~

Marija POV.
Rina me upravo nasminkala,a sada je vrijeme za Ivu.Rina se vec nasminkala  prije da ne zakasnimo.Trenutno oblacim neku slatku crnu haljinu koja je malo duza i siroka.Nisam se bas danas htjela obuci izazovno,jer bi me Josip pojeo.Nec....u razmisljanju me prekida Rinin vrisak
>Aaaaaa!!
>Sta?!-pitala sam preplaseno
>Sta to imas na sebi?!-pitala je histericno
>Umm....haljinu?-pitala sam
>Vidim!Ali kakvu?-pitala je,a Iva se cijelo vrijeme smijala-Sta je smesno?!Pa nemoze takva u klub!!
>Pa ja...-nisam stigla reci recenicu zbog Ive
>Ja cu objasniti..-rekla je Iva i nastavila-Marija ovo nosi jer je sada Josip tu.Pored njega ona mora biti do grla obucena i nista se nesmije vidjela da ju slucajno neki nebi gledali,ili nesto pokusali.Uglavnom mora bit opatica.
>Ali sada imas decka.-rekla je Rina i pruzila mi neku haljinu koja je jako mala i nisam ni sigurna ako cu stati u nju-Ajmo,takva nemozes u klub.
>Oke?-rekla sam i obukla onu haljinu.Lijepa je,ali prekratka za moj ukus.Imala je veliki otvor od vrata do malo iznad prsa,i bila na kratke rukave.Obukla sam se i pogledala u ogledalo.Josip me nece prepoznati,a Luka ce me paziti ko oko u glavi.Izgledam stvarno starije nego sto jesam,oko 19,takvu bi me odmah pustili u klub.No ionako ce me pustiti jer Uros zna vlasnika.Jos jednom sam se pogledala,a zatim okrenula prema curama.Bile su isto obucene,crne haljine,kose uvijene,sminka tip-top.Stvarno su prekrasne.
>Ajmo,vec je pola-rekla je Rina,pa smo pozvale taksi.

~PRED KLUBOM~

Stojim pred klubom i predomisljam se da udem ili ne zbog izgleda,no prekasno.Cure su me ugurale u klub i trenutno hodamo do naseg separea u kojem smo inace.Idem prema Luki i Josipu koji me gleda kao da sam s Marsa pala i odmjerava me,a meni je neugodno.Luka me gleda,takoder odmjerava,a zatim grli i sapce na uho"Malena,morat cu te paziti danas" i zatim se nasmije.Gledam prema Josipu i on me zove da sjednem do njega.
>Ok-reko je-Haljinu necu komentirati...Ali jel si ti normalna?!Svi su te u ovom je..... klubu gledali i odmjeravali,a necu ni pomisliti sta im je bilo u mislima!
>Smiri se-rekla sam i primila ga za ruku-Niko me nece dirati pored tebe,Luke i drugih.-Nakon toga se malo smirio.

10 MINUTA KASNIJE
>Ajmo-reko je Josip i pruzio ruku
>Kamo?-pitala sam
>Prvi put smo zajedno u klubu,idemo igrati!-reko je
>Ajmo!-rekla sam i povukla ga na podij.Krenuli smo igrati,jedno uz drugo-Moram priznati sjajno igras!-rekla sam.
>Znam znam.-reko je
>Sjecas se kad si me pitao za cure?-pitala sam,a on je potvrdno klimnuo glavom-Mogu ti smjestiti bilo koju ovdje.Sve te gledaju!

Josip POV.
Igram sa Marijom,a najrade bi pobio sve u ovom je..... klubu.Kako ove pijane kretene nije sram kako je gledaju?!Da se ja sada odmaknem za 1 cm,drugi bi se sto posto ugurao i poceo igrati sa njom,a ko zna sta bi mu bilo u glavi!!
>Mogu ti smjestiti bilo koju ovdje.Sve te gledaju!-rekla je.Joj malena sta mi one znace pored tebe?
>Netreba.Imam ja onu sa kojom hocu biti veceras-reko sam i zagrlio ju od pozadi pa smo tako igrali.Uskoro su se pojavili svi,ovo novo drustvo od Marije,pa smo svi igrali,ali ja se ne odvajam od Marije,briga me ko je tu.
>Brate,jel mogu ja preuzeti?-pito me Luka nasmijano.Zalim Luka nocas ne
>Kasnije-reko sam i nastavio igrati.Marija nije nista cula zbog preglasne muzike sto je dobro
>Zapamti sta si rekao!!-reko je Luka malo ljuto,ali zaboli me,nocas je Mare sa mnom.
Kako smo igrali tako se sve vise ljudi skupljalo oko nas.

1 SAT KASNIJE

I dalje igram sa Marijom,ali mi pogled leti na jednu prelijepu curu iz kluba koja sjedi sama.
>Mare?-reko sam
>Ha?-pitala je
>Sjecas se sta si rekla prije da mi mozes namjestiti bilo koju ovdje?-reko sam i nastavio jer me sad pozorno slusala-Ajde onu malu-reko sam i pokazao na curu.
>Stvarno?!-pitala je iznenadeno i sretno.
>Da,plizzzz-reko sam
>Nebrini,ima Mare sve pod kontrolom.-rekla je i otisla po nju.Za dvije minute ona i ja smo igrali i smijali se,pricali i zezali.Cura je stvarno slatka,dobra,i zabavna.Vidi se da je dobronamjerna.Ostatak veceri sam proveo sa njom za separeom,zatim je ona otisla,a ja sam vidio nesto sto me naljutilo i preplasilo...

Iva POV.

Igram sa curama i jedva stojim na nogama.Ove visoke pete me ubijaju,ali mi Lana ne da da prestanem igrati jer me kao neki gledaju i pripremaju se da mi pridu.Mos misliti,ja vidim samo pijance,dobro tu su neki koji me gledaju,ili ono..Ne hvala.
Odjednom osjecam dvije snazne ruke koje me grle od pozadi.Ok valjda....okrecem se i vidim Nikolu?!
>Koji je tebi ku...?!-rekla sam i osamarila ga tako da mu se glava okrenula za 360-Nikada,ali nikada vise da to nisi ponovio!!-rekla sam i okrenula se.Tamo su me gledala dva smeda oka koja su bila zalosna,ali ponosna na mene.Zagrlila me onako kako samo ona zna.To je moja Mare.Moja stara Mare.Ovo pokazuje da ju ovaj Beograd nije promijenio.Da je ostala ona ista dobra cura iz naseg kvarta.Ona cura koja mi se jadala u kasnim satima,koja je plakala na mom ramenu.Zezala se i smijala pred drugima,a u sebi patila.To je ona.
>Jesi dobro?-pitala me nesigurno
>Jesam,nebrini ti za mene-rekla sam
>Iva ako ti je tesko i ako zelis otici,mozemo ici do mene-rekla je
>Ne,ne Mare smiri se ja sam ok-rekla sam
>Ok,ajde idem nam po neko pice pa cemo nazdraviti i malo se opustiti-rekla je i nasmijala se,pa otisla.

Lana POV.
Sa Bekom,Elenom,Rinom i Ivom trazim Mariju jer je nema 10 minuta,a nemozemo je naci nigdje.
>Je... mu gdje je?!-rekla je Iva
>Stvarno neznam gde bi mogla biti...-rekla je El
>Da-rekla je Beka 
>Sta se moglo desiti da je nestala?!-rekla sam
>Mislim da znam-rekla je Rina i pokazala na.....

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now