36.DIO

1.2K 70 1
                                    

Rina POV.
>Mali,kako se zoves?-pitala sam
>Moje ime je tajna,devojcice.-reko je sa nekim bolesnim osmehom na licu
>Tajna?-pitala sam
>Aha
>Pa,slusaj me,posto ti neznam ime bit ces budaletina.-osmeh koji je imao na licu prije koje sekunde je u casu nestao,a njegove ruke su me srisnule za bokove.
>Rina,ima li problema?-pitao je Nikola,koji je skoro pobesnio kada je vidio od ove budale ruke na mojim bokovima.
>Nema,imam sve pod kontrolom.Samo sam malo pricala sa ovom ovdje budaletinom-rekla sam,a on i dalje nije micao ruke,nego me besno gledao.
>Malena,ovo ti nije bilo pametnk reci.-reko je,a ja sam mu opalila samarcinu.On je krenuo da me lupi,ali mu je Nikola primio ruku.
>Da to vise nikada nisi pokusao!-reko je besno Nikola-Jer ces sljedeci put ostati bez ruke!!-Na to je ona budala otisla iz kluba besna.-Dodi-reko je Nikola i povukao me za nas separe i zagrlio-Zato uvek moram biti sa tobom.Vidis?-pito je,a ja sam klimnula glavom,jer sam shvatila da je upravu.Onaj manijak me mogao lupiti i oteti.Mogao je sta je htio.
>Idemo igrati?-pitala ga,pa smo otisli igrati.Ostatak veceri sam bila uz Nikolu celo vreme.

Beka POV.
Sa Urosem sedim u nasem separeu kada mi zazvoni mobitel.
>Mama...-rekla sam i odbila poziv
>Sta ta zena ima protiv mene?-pito ke Uros sa punim pravom.Moja mama ga iz nekog razloga nikada nije htela upoznati,ni kada smo bili prijatelji,zasto neznam.Nemogu zamisliti sta ce biti kada dodem doma.
>Neznam,ali ovo je vec osmi put da me zvala,a poslala sam joj poruku da sam u klubu.
>Meni je dosta,sto me tvoja mama mrzi,a nije me ni upoznala.Sutra cu ju upoznati!
>Neznam bas...
>Beka,svako jutro cu dolaziti po tebe,kao i stalno,izlazit cu sa tobom,ljubiti te,mozda i pred njenim ocimaa ona me nece voljeti?Nemogu tako.Pa zet cu joj biti!-ti sam se nasmijala-Beka,ja sam ozbiljan.Sta ce biti kad ces ici kod mene,ili ja kod tebe?Ona je na poslu ili putu,ali opet...Jednom ce me morati upoznati.
>Znam,sutra dodi na rucak.-rekla sam.-A sada je mozda i vreme da krenem kuci jer je pola 3 ujutro...
>Cekaj idem s tobom.-reko je-oces da pitamo druge?
>Marija je kod Luke,jer bi ju doma ubili,pa je kao prespavala kod Rine.Lana je kod Darka,jer joj je mama isto doma,a malo je prekrsila vreme izlaska,odnosno 2 sata.Rina ti je otisla doma,a mislim i Nikola kod nje.A Elena ti je isto doma,a Milos se navodno usuljao kod nje u sobu,jer mi je poslala video prije deset minuta kako se Milos penje po drvecu.Na vrata nije mogao uci,jer je Elenin tata doma.
>Znaci mi smo jedini ostali?-pitao je iznenadeno
>Da,ali ovi su ti otisli prije pola sata,kad si ti bio na wc-u,pa nisi primetio.
>Pretpostavljam da ja ne smijem kod tebe,to jest ti kod mene.-reko je tuzno,a ja sam samo klimnula glavom dok smo bili na izlazu iz kluba.-Os sutra se sve menja-reko je i zagrlio me kada smo seli u taxi.
Dolazim doma i ceka me ljuta mama u dnevnom boravku.
>Gde si ti?!-pitala je besno
>Bila sam sa deustvom u klubu-rekla sam smoreno
>A zar se sada dolazi doma?-pitala je jer je bila prakticki 3 ujutro
>Pa decko mi je postao prvak,sta bi trebala?Otkantati ga?!-pitala sam pomalo zivcano jer me nikada nije cekala besna,nego je spavala,ali znam ja sta je problem.Sigurno je gledala utakmicu i videla da smo ja i Uros zajedno.
>Sta,onaj Uros?-pitala je-Pa sta ce ti on?
>On mi je decko i ti nemas prava nista govoriti o njemu jer ga nisi ni upoznala!Jer da jesi,odmah bi ga zavoljela!
>Nebi,mali mi se ne svida.-rekla je samouvereno
>Pa steta,jer bi ti mali jednog dana mogao biti zet!-rekla sam i pustla ju iznenadenu u dnevnom,a ja sam otisla u sobu.Zasto ga ne voli?!

Marija POV.
Trenutno sa Lukom gledam neki film na laptopu.Prepavacu kod njega,jer je sam doma,a roditeljima sam rekla da sam kod Rine.Vjerojatno neznaju za Luku,oni sigurno nisu gledali utakmicu.
>Ljubavi jesi umorna?-pitao me Luka kada je ugasio laptop,a ja sam samo klimnula glavom.-Ajde cekaj,da ti dam da si nesto obuces.-reko je i doneo mi neku njegovu majicu i trenirku.Otisla sam se u kupatilo obuci,ali sam imala problem.
>Luka!!-derala sam se
>Da?-pito je
>Imam problem
>Koji?
>Tvoja trenirka mi je prevelika,spada sa mene....
>A kakva ti je majica?-pito je
>Ispod koljena,covece kolki si-rekla sam i cula da se nasmijao
>Onda obuci samo majicu,ionako ti je sigurno duza od haljina.-pa bio je upravu.Ta majica mi je bila ko neka bas dugacka majica.Izasla sam van u toj majici i pala na kauc i tako zaspala.

Jutro
Budim se i vidim da nisam na kaucu nego na krevetu.Pokusavam se ustati,ali neide.Necije ruke me drze.Okrecem se i vidim Luku kako me grli od pozadi i tako spava.Glavu je stavio u moju kosu,odnosno vrat i slatko sniva.Jednostavno prelijep je.Secam se svega od sinoc,svega.Jedino ne kako sam zavrsila u ovom krevetu.Na sebi imam njegovu majicu,ali se ne secam da sam legla na krevet,nego na kauc.No dobro,odlucila sam jos malo spavati,ipak je subota.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now