61.DIO~KRAJ

2K 127 12
                                    

~15 GODINA KASNIJE~

Pisac POV.
Pa,proslo je 15 godina,od kada su se Marija i Luka vjencali,od kad su se Rina i Josip vjencali.Dosta se toga promijenilo od tada.
●Marija i Luka,Marija se zaposlila kao profesorica matematike na fakultetu,a Luka kao srednjoskolski ucitelj.Imaju troje djece,bas kako je Marija htjela,najstariji,koji sada ima petnaest godina,se zove Josip.Godinu dana mladi su Luka i Katarina.Blizanci.Svadaju se stalno,ali zato se vole vise od icega na svijetu.Luka i Marija su presretni sto ih imaju.
●Elena i Milos,Elena radi kao uciteljica u osnovnoj skoli,a Milos sa Lukom u srednjoj skoli.Oni imaju dvoje djece,sina Kristijana(koji ima 16 godina) i kcer Anu(koja ima 16 godina).Blizanci su.
●Rina i Josip,Josip trenutno igra za svoju domovinu,profesionalan je nogometas,vatreni.Rina ne radi nigdje iako je zavrsila fakultet.Oni imaju jednu kcer Elu koja ima 16 godina.
●Lana i Darko,Darko igra sa Josipom za Hrvatsku,htio je za Srbiju zaigrati,ali je ipak ostao u Hrvatskoj reprezentaciji.Lana je zavrsila za uciteljicu,ali ne radi,posto joj Darko ne dopusta,posto ona mora paziti na djecu,odnosno cetrnaesto godisnju Klaru,te tatinog malog nogometasa Darka,koji i nije vise toliko mali.Sada ima 15 godina.
●Iva i Nikola,Iva radi sa Marijom na fakultetu,a Nikola radi kao doktor.Imaju jednu curicu,Nikolinu.Ona ima 14 godina i krenula je u srednju skolu.
●Beka i Uros,Beka je doktorica,a Uros ucitelj u srednjoj skoli.Imaju dvoje djece,cetrnaesto godisnjeg decka Ivana,te petnaesto godisnju kcer Rebeku.

Djeca?Oni su stalno zajedno,bas kao i njihovi roditelji,a tu se i radaju ljubavi,bas kao i prije 15,16 godina.
Josip(sin Marije i Luke) i Ana(kcer Elene i Milosa) su u vezi vec godinu dana zajedno,ali to taje od roditelja.Ili bar oni to misle...Kristijanu(sin Elene i Milosa) se vec neko vrijeme svida Ela(kcer Rine i Josipa),a i mislim da je obratno.Luka(sin Marije i Luke) je bacio oko na Klaru(kcer Lane i Darka).
Darko(sin Lane i Darka) i Katarina(kcer Marije i Luke) su vec godinu dana u vezi,a to su svi bili svjesni da ce se jednog dana dogoditi.Bili su najbolji prijatelji od malenoga.Izgleda da ce Marija,Luka,Darko i Lana postati obitelj na bilo koji nacin...
Nikolina(kcer Ive i Nikole)i Ivan(sin Beke i Urosa) su najbolji prijatelji,ili bolje receno braca.Nesto kao Josip i Marija kada su bili mladi,ili kao sada jer se tu nije nista mijenjalo.A Rebeka(kcer Beke i Urosa) je najbolja prijateljica sa Katarinom(kceri Marije i Luke).Ona ima decka,Ivanovog(sin Beke i Urosa,to jest,njezina brata) prijatelja koji je od njega stariji 2 godine,a od nje 1 godinu.Mihael.On im je jedan od susjeda.

....

Na kraju je sve dobro ispalo.Svi su sretni,zdravi,jos se druze...Kao i prije.
Marija je posebno sretna,jer je shvatila jednu stvar.Nije bitno gdje si,niti s kim si.Nije bitno koliko si udaljen od nekoga,jer ce taj neko,ako je vrijedan,uvijek doci po tebe.Uvijek ce biti tu.Takoder je shvatila da nije najnesretnija osoba na svijetu,da joj sreca nije bila unistena kada je dosla u Beograd,jer sreca nije tamo gdje si ti.Sreca je tamo gdje je ti ostavis.Ona je svoju ostavila u Zagrebu,a za par godina se i vratila po nju.Samo,u boljem izdanju.Vratila se po svoju srecu sa ljubaljvu svog zivota,zbog cega je taj trenutak bio jos posebniji.

~KRAJ~

-----------------------------------------------------------

Kliknite zvjezdicu za happy end💗

Pisite u komentare kako vam se svidjela prica💕

Volim vas!!💘💘

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now