Hırs

25.7K 1.5K 732
                                    

"Bakın Bay Jeon, eğer atardamara herhangi bir müdahalede bulunursanız diğer organlara da zarar vermiş olursunuz. Bu yüzden hastayı ameliyatla süründürmek yerine, beş aylık bir ilaç ve fizik tedavisine davet etmelisiniz." Jimin kararlı ses tonuyla konferans salonunun kürsüsünde konuşmasını yaptığında yan taraftaki kürsüde duran eşine baktı. Onunla böyle rakipleşmelere her zaman bayılıyordu. Çünkü Jeon Jimin bu tür savaşlara her zaman galip gelen taraf olurdu.

"Hastanın durumu ciddi ve beş aylık gibi bir süreye dayanamaz. Vücut fonksiyonları uzun süre için söz vermeyebilir."  Jungkook ona bıyık altından sırıtan eşine baktı ve ardından mantıklı bir cevap bekledi.

"Vücut fonksiyonları uzun süre için söz vermeyebilir fakat biz hastanın vücuduna yeterli ilacı işlediğimizde, bu süre on aya kadar bile çıkabilir." Jungkook dişlerini sıkarak eşinin gözlerinin içine baktı. Ardından boğazını sıkan kıravatını gevşetti. Jeon Jimin, sonucu nasıl biterse bitsin her zaman korkusuz olmayı seçiyordu.

Jimin karşısındaki  profesörlere göz gezdirdi ve onaylamaları için bir cevap bekledi.

"Pekala Bay Jeon, hastayı beş aylık tedavi sürecine göndereceğiz." eşine soğuk bir bakış atarak önüne döndü ve pröfesörlere selam vermek amaçlı eğilip konferans salonundan çıktı. Yine eşi tarafından yenilmişti.

Jimin zaferle gülümseyerek beyaz doktor önlüğünü düzeltip konferans salonundan ayrıldı. Şimdi sinirini alması gereken kızgın bir eşi vardı.

Hızlı adımlarla Dr.Jeon Jungkook yazılı tabelalı kapının önüne gelip derin bir nefes aldı.

"Sakin ol Jimin. Sert davranmayacak, sert davranmayacak.." birazdan neler olacağını kendisi de bildiği halde teselli ediyordu bu laflarla. Fakat hiçbir işe yaramıyordu.

Derin bir nefes alıp siyah saçlarını eliyle taradı ve kapı kulpuna elini götürüp yavaşça açtı.

Her zamanki gibi Jungkook acı kahvesini yudumluyordu. Sakin adımlarla arkası dönük eşinin sandalyesine doğru ilerledi ve ellerini gözlerine kapatarak konuştu.

"Bil bakalım ben kimim?" heyecanla sorduğu soruyla beklemeye başladı. Her ne kadar beş yıllık evli olsalar da kalbi yine ilk günki gibi atıyordu bu adamın yanında.

"Jeon ben çok biliyorum Jimin'sin." soğuk bir ses tonuyla mırıldandı sinirli adam. Jimin ise sessizce kıkırdayıp eşinin sandalyesini kendine çevirdi ve önünde diz çökerek kendi küçük ellerine oranla büyük elleri tuttu önce.

"Kızgın boğam yine kızmış mı bakalım?" dudaklarını büzerek bir çocukla konuşur gibi sesini incelterek konuştu Jimin. Jungkook ise gülümsememeye kararlıydı.

"Hadi ama sevgilim, alt tarafı bir rekabet." Jungkook tek kaşını yukarı kaldırarak eşine baktı hızla. Alt tarafı mı?

"Al tarafı dediğinde her zaman haklı olan sen oluyorsun, Jimin." Jimin masumca gülümsedi.

"Çünkü haklıyım sevgilim." dudaklarına uzanarak küçük bir öpücük bıraktı.

"O zaman gönlümü nasıl alman gerektiğini iyi biliyorsundur. İnsanlar önünde kazanan sen olsanda en son acıdan kıvranan yine sen oluyorsun." Jungkook'un sırıtarak söylediği şeye Jimin gözlerini devirdi. Jungkook eğilip eşinin belini tutarak kucağına yerleşmesini sağladı.

"Bilmez miyim?.." Jimin iç çekerek mırıldandı. Ardından ince dudaklara dolgun dudaklarını bastırıp korkakça öpmeye başladı. Jungkook dişleri arasındaki dolgun dudakla sırıttı ve sertçe karşılık verdi.

Jimin her ne kadar hastanede galip olsa da, aynı şey yatakta geçerli  değildi ne yazık ki.





Bu da mpreg, ona göre akjshfjshfsmfukfhsmshe

Beautiful Doctors °jikookWhere stories live. Discover now