Κεφάλαιο 5:"Επιρροή"

6K 775 95
                                    

Sky

Το επόμενο πρωί που ξύπνησα ήμουν χειρότερα από ότι την προηγούμενη μέρα.Το θερμόμετρο έδειχνε 39 και η φωνή μου είχε σχεδόν εξαφανιστεί.

Σηκώθηκα με αργές κινήσεις από το κρεβάτι μου και πήρα μια βαθιά ανάσα πριν ακουμπήσω τα πόδια μου στο πάτωμα.Αφου βρήκα την δύναμη να στηρίξω τον εαυτό μου σηκώθηκα και κατευθύνθηκα προς το μπάνιο.

Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη.Ημουν ένα χαλί.Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μου ήταν πιο εμφανείς από ποτέ ενώ η μύτη μου ήταν κόκκινη.Μουγκρισα και εβγαλα τα ρούχα μου μπαίνοντας στην ντουζιέρα και αφήνοντας το καυτό νερό να με ζεστάνει.Λιγη ώρα μετά έκλεισα το νερό και τυλίχτηκα στην πετσέτα μου.Βγηκα από το μπάνιο και ξεκίνησα να ψάχνω το πιστολάκι στα συρτάρια μου.

"Καλημέρα.",άκουσα μια χαρωπή φωνή και πετάχτηκα από την θέση μου όταν είδα τον Wes να κάθεται άνετος στην άκρη του κρεβατιού της Riley.

Ένιωσα τον εαυτό μου να κοκκινίζει.Απο την μια από νεύρα και από την άλλη από ντροπή που με έβλεπε σε αυτή την κατασταση.

"Σταματά να πετάγεσαι έτσι μπροστά μου.Πως μπαίνεις εδώ μέσα τέλος πάντων;!",είπα και η φωνή μου έκλεινε σε κάθε μου λέξη.

"Ουαου είσαι πραγματικά χάλια..",σχολίασε και στριφογυρισα τα μάτια μου.

"Δεν μου απάντησες πως μπαίνεις εδώ μέσα.",ψιθύρισα και εβγαλα το πιστολάκι από το συρτάρι μου.

Εκείνος έβγαλε ένα κλειδί από την τσέπη του.

"Που το βρήκες αυτό;",είπα και προσπάθησα να το αρπάξω από το χέρι του.

"Μου το έδωσε η Amanda σε περίπτωση που σε χρειαστώ.",εξήγησε και σήκωσε το χέρι του ψηλά να μην το φτάνω.

Τρομερή εξυπνάδα Amanda.

"Μπορείς απλά να χτυπήσεις!",παραπονέθηκα και σταμάτησα να χοροπηδάω,γιατί θα μου έπεφτε η πετσέτα και τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

"Αυτό πες το στην Amanda.Τελος πάντων ήρθα γιατί χρειάζεσαι βοήθεια με τα μαθηματικά.",εξήγησε και έβγαλε ένα τεράστιο βιβλίο από το κόκκινο σακίδιο του.

"Μισό λεπτό.Δεν θυμάμαι να ζήτησα την βοήθεια σου.",σχολίασα και σταυρωσα τα χέρια στο στήθος μου,τα οποία αμέσως κατέβασα μόλις είδα το βλέμμα του Wes να καρφώνεται εκεί.

TroublemakerWhere stories live. Discover now