Κεφάλαιο 39ο:"Αδύναμη Στιγμή"

4.9K 585 73
                                    


Sky

Ένα απαλό άγγιγμα στον ωμο μου με έκανε να ανοίξω τα μάτια μου από τον βαθύ ύπνο στον οποίο είχα πέσει.Τα πράσινα μάτια του Wes ήταν το πρώτο πράγμα που συνάντησα και χαμογέλασα απαλά.

«Καλημέρα.»,είπα και εκείνος συνέχισε να με χαϊδεύει στον ωμο.

«Καλημέρα και σε εσένα.Πως κοιμήθηκες;»,με ρώτησε και ακούμπησε το κεφάλι του πάνω στο χέρι του στρέφοντας όλη την προσοχή του πάνω μου.

«Καλά,αν και είχες ανήσυχο ύπνο.»,μουρμούρισα και τεντώθηκα.

«Είχα κάποιους εφιάλτες χθες βράδυ.Αλλα τίποτα το ανησυχητικό.»,εξήγησε και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί.

«Τι είδες;»,τον ρώτησα και εσμιξα τα φρύδια μου,ενώ ακούμπησα το χέρι στην παλάμη μου όπως και εκείνος.

Εκείνος πήρε μια βαθιά ανάσα και απέφυγε να με κοιτάξει.

«Ξέρεις μερικές φορές όταν συμβαίνει ένα έντονο γεγονός που σημαδεύει την ζωή σου,επειδή δεν μπορείς να το ξεχάσεις απλά σε κυνηγάει στα όνειρα σου.»,απάντησε και ξεκίνησε να παίζει με το σεντόνι.

«Wes...ξέρω πως σου είναι δύσκολο-»

«Δεν έβαλα εγώ την φωτιά στην βιβλιοθήκη.»,με διέκοψε και έκανε μια παύση.

Αν ήμουν σίγουρη για ένα πράγμα ήταν αυτό.Πιστεψα από την πρώτη στιγμή πως ήταν αθώος και μάλλον είχα δίκιο.

«Η Skylynn το έκανε.Ηταν τόσο μπερδεμένη προσωπικότητα.Υπηρχαν μέρες που ήθελε εμένα,υπήρχαν μέρες που ήθελε τον Leo.Ομως αν ήταν ένα πράγμα σιγουρο,αυτό θα ήταν πως εμάς τους δυο δεν ήθελε να είμαστε καλα μεταξύ μας.Πραγμα που κατάφερε στο τέλος,καθώς έκανε τον Leo να πιστέψει πως την έκαψα εγώ.»,ξεκίνησε να εξηγεί και γύρισε την προσοχή του προς το μέρος μου.

Ο Wes πήρε μια ανάσα ακόμη και τύλιξε το χέρι του γύρω από το σώμα μου τραβώντας με κοντά του.

«Με έκανε να πιστέψω για δυο μήνες πως εγώ έφταιγα που δεν πρόλαβα να την σώσω.Ομως τελικά ήταν καθαρά δικό της το φταίξιμο.Εκεινη έλουσε το πάτωμα με εύφλεκτο υλικό,εκείνη πέταξε τον αναπτήρα ακριβώς μπροστά της.Ηταν αναμενόμενο να συμβει κάτι τέτοιο.»,συνέχισε να λέει και έπιασα τον εαυτό μου να αισθάνεται απαίσια.

«Ήμουν τυφλά ερωτευμένος μαζί της.Ειχα παρασύρει τον εαυτό μου στις χειρότερες συνήθειες.Τις οποίες έκοψα μαχαίρι μόλις άλλαξα περιβάλλον.Γενικα μόλις έφτασα εδώ έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου και στον πατριό μου.Να αλλάξω.»,εξήγησε και χαμήλωσε το βλέμμα του.

TroublemakerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα