Κεφάλαιο 30ο:"Μικρή μου Sky"

5K 693 188
                                    


{Βάλτε να ακούτε το τραγούδι όσο διαβάζετε το κεφάλαιο,νομίζω είναι ωραίος συνδυασμός}

Sky

Ο Wes κολλησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου με δύναμη,ώστε να σταματήσω να φλυαρω.

Αρχικά είχαν μείνει απλά κολλημένα,χωρίς να κάνουν καμία κίνηση,περιμένοντας την δίκη μου ανταπόκριση για να συνεχίσει.

Τα χέρια του τυλίχθηκαν γύρω από την μέση μου και με πίεσε περισσότερο πάνω του,παρακαλώντας με μέσω της σωματικής επαφής να του δώσω την έγκριση που τόσο ήθελε.

Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα έβρισκα τον εαυτό μου να ανταποδίδει σε αυτό το φιλί.

Τα χέρια μου τυλίχθηκαν γύρω από τον λαιμο του και έκλεισα τα μάτια μου αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό μου να παρασυρθει.

Ξεχνώντας ότι λόγια είχαμε πει νωρίτερα,απλώς ανταπέδιδα χωρίς δεύτερη σκέψη και είχα μπερδέψει τα δάχτυλα μου στα μαλλιά του,ενώ εκείνος χάιδευε απαλά την πλάτη μου.Σε κάθε του άγγιγμα ένιωθα λες και άφηνε γραμμές φωτιάς στην πλάτη μου.

Απομακρύνθηκε ελάχιστα από τα χείλη μου και ακούμπησε μεταξύ τους τις μύτες μας.

"Ξερεις,μπορεί να είχα βάλει το στοίχημα αλλά στην πορεία,ειδα ποσό υπέροχη είσαι και σιγά σιγά ξεκίνησα να σε ερωτεύομαι.",ψιθύρισε και εγώ πεταρισα τα βλέφαρα μου.

"Κλισέ.",απάντησα και ξεκίνησα ξανά να τον φιλάω αφήνοντας τον έκπληκτο από την κίνηση μου.

"Μπορεί,αλλά εσυ δεν είσαι καθόλου κλισέ.Γεματη μυστήριο Sky,για αυτό σε θέλω.",είπε και με έπιασε από την μέση,ενώ εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω του.

Καμία σκέψη δεν εμπόδισε το πάθος που ένιωθα αυτή την στιγμή.Για την ακρίβεια τίποτα δεν περνούσε αυτή την στιγμή από το μυαλό μου.Λες και μια άλλη Sky βρισκόταν εδώ.

"Και εσυ έχεις πολλά πράγματα κρυμμένα Wesley.",μουρμούρισα μέσα στο φιλί μας και εκείνος απομακρύνθηκε ελάχιστα με ένα μισό χαμογελο να απλώνεται στο πρόσωπο του.

"Όλα στην ώρα τους.Προς το παρόν απλά σκάσε και φίλα με.",είπε και με έριξε πάνω στο κρεβάτι,ενώ ανέβηκε από πάνω μου για έναν ακόμη γύρο φιλιών.

Ο Wes εβγαλε την μπλούζα του και εγώ ξεκίνησα να χαζεύω το γραμμωμένο του σώμα.Απειρα τατουάζ βρίσκονταν στο στέρνο,στα χέρια του,στον λαιμο του κάνοντας τον ακόμη πιο ελκυστικό.

TroublemakerWhere stories live. Discover now