Κεφάλαιο 44ο:"Γραμμές"

3.1K 407 31
                                    


Sky

«Ώστε εσυ είσαι η περίφημη Skylynn;»,ρώτησα γεμάτη σαρκασμό,μόλις ξεκόλλησε από πάνω από τον Leo.

Το βλέμμα της με σκαναρε από πάνω μέχρι κάτω και στράβωσε λίγο το σαγόνι της.Λιγα δευτερόλεπτα μετά τα μάτια της έλαμψαν,-όσο μπορούσαν κάτω από τις δεκάδες στρώσεις eyeliner- και κατέβηκε από τον πάγκο που καθόταν,για να με πλησιάσει.

Ο Wes τύλιξε το χέρι του προστατευτικά γύρω από την μέση μου,σαν να ήθελε να της δείξει πως είμαι το λάθος άτομο για να μπλέξει.

«Φυσικα,εσυ είσαι η;»,είπε κάνοντας μια παύση και περιμένοντας να της απαντησω στην ερώτηση που σιγουρα ήξερε την απάντηση.

«Η πρόεδρος του τμήματος ή αλλιώς και κοπέλα του Wes.Μπορεις να με φωνάζεις Sky.»,απάντησα γεμάτη ειρωνεία και σταυρωσα τα χέρια μου στο στήθος.

Εκείνη γέλασε ελάχιστα δίχως ίχνος χιούμορ και έστρεψε την προσοχή της στον Wes.

«Ήξερα ότι σ'αρεσαν οι σκληρές αλλά εδώ-»,σχολίασε και με έδειξε με τον δείκτη  της,«-ξεπέρασες τον εαυτό σου.»

«Σου δίνω το λιγότερο δέκα λεπτά να εξαφανιστείς από εδώ Skylynn.»,απείλησε ο Wes και έσφιξε το σαγόνι του.

«Μα δεν το μάθατε;Μ'αρεσει εδώ,λέω να μείνω λίγο παραπάνω.»,απάντησε με ένα αχνό χαμογελο.

O Wes φαινοταν έτοιμος να εκραγεί και για αυτό αποφάσισα πως θα ήταν καλό να απομακρυνθούμε από αυτή την κατάσταση.

«Πάω να μιλήσω στον πατριό μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει άλλο εδώ αυτή.Καταρχην θα την καταστρέψει μόνο και μόνο που διέλυσε αυτή την περιουσία.»,εξήγησε και τίναξε τα χέρια του δείχνοντας τον χαμό που μόλις είχε προκαλέσει.

«Δεν ξέρω Wes,για τόσο μεγάλη ζημιά που έκανε δεν την βλέπω και πολύ ταραγμένη.»,σχολίασα και γύρισα προς το μέρος της το κεφάλι μου,μόνο για να την δω να μου γελάει ειρωνικά.

Στριφογυρισα τα μάτια μου και ξεκίνησα να προχωράω με τον Wes έξω από το κτήριο.

«Αυτό επειδή ο πατέρας της είναι δικηγόρος.Ποτε δεν μπλέκει με τίποτα πίστεψε με.»,εξήγησε και πέρασε το χέρι του μέσα από τα μαλλιά του.

«Ηρέμησε.Ολα θα πάνε καλά εντάξει;Δεν θέλω να αφήσεις τίποτα να σε επηρεάσει.Το μόνο που έχεις να κανείς είναι να την αποτρέψεις από το να πάρει μεταγραφή εδώ,κάτι που μπορεί να το κανονίσει ο πατριός σου πιστεύω ευκολα.»,τον καθησύχασα και έπιασα το χέρι του.

TroublemakerWhere stories live. Discover now