Κεφάλαιο 41ο:"Κλειστό Στόμα"

4.2K 509 60
                                    

{ναι αναστήθηκα και εγώ.Για όσους δεν θυμούνται ας διαβάσουν τα προηγούμενα κεφαλαία και υπενθύμιση πως ο Logan είναι εκείνος που υιοθέτησε την Sky όταν ήταν μικρή.Ελπιζω να σας αρέσει το κεφάλαιο και συγγνώμη που άργησα τόσο να ανεβάσω,περιμενω τα σχόλια σας!}

Sky

Πήρα μια βαθιά ανάσα και ξεροκατάπια κοιτάζοντας απέναντι μου το κοινό.Ενιωθα όλο μου το κορμί να τρέμει,συναίσθημα πρωτόγνωρο για εμένα,καθώς σπάνια εμφανιζα δείγματα άγχους σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Δ-δεν θα σας απασχολησω ιδιαίτερα,κ-καθώς γνωρίζω ποσό κουραστικές μπορεί να είναι αυτές οι δι-διαλέξεις.»,τραυλισα και η Riley με κοιτούσε ανάμεσα κοινό ανήσυχη.

Ένιωθα λες και έχανα τον εαυτό μου.Επρεπε να ανασυγκροτηθω σύντομα αν ήθελα να κερδίσω τις εκλογές,διότι αυτή την στιγμή έδειχνα έναν αβέβαιο εαυτό.

Η υπεύθυνη της διάλεξης ήρθε γρήγορα δίπλα μου και ακούμπησε το χέρι της πάνω στο μικρόφωνο.

«Sky,μήπως θα ήθελες λίγο τον χρόνο σου;Μπορεί να μιλήσει ο Leo και μετά εσυ.»,μου πρότεινε και εγνεψα γρήγορα καταφατικά.

Απομακρύνθηκα από το βήμα και πλησίασα την καρέκλα μου,ενώ ο Leo σηκώθηκε από την θέση του φτιάχνοντας το κοστούμι του με ένα μεγάλο χαμογελο γεματο αυτοπεποίθηση.

«Αγαπητοί συνάδελφοι και καθηγητές θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν σήμερα σε αυτή την εκδήλωση,την οποια χρίζω μείζονος σημασίας,καθώς μας φέρνει σε μια πιο στενή και άμεση επαφή λίγο πριν τις εκλογές.»,ξεκίνησε να λέει και το κοινό τον χειροκρότησε,ενώ η ομάδα του μπάσκετ ξεκίνησε να σφυρίζει.

Στριφογυρισα τα μάτια μου και πήρα μια βαθιά ανάσα,καθώς ο Leo συνέχισε να μιλάει.Που είχε πάει ο Wes;
Ήταν τόσο επείγον το τηλεφώνημα για να με αφήσει μόνη σε μια τέτοια στιγμή;

«...για αυτό κρίνω ακατάλληλη για πρόεδρο την δεσποινίς Skylar.»,είπε από το πουθενα ο Leo και πετάχτηκα από την θέση μου.

«Συγγνώμη τι;!»,είπα και σηκώθηκα όρθια.

«Θεωρείς πως είσαι κατάλληλη για πρόεδρος με τόσα ψυχολογικά προβλήματα που κουβαλάς στην πλάτη σου;»,με ρώτησε ο Leo μπροστά από το μικρόφωνο και γύρισε να με κοιτάξει με ένα πονηρό βλέμμα.

«Τι ξέρεις εσυ για τα δικά μου προβλήματα και που κολλάει αυτό με το θέμα της προεδρίας;»,ρώτησα και πλησίασα το βήμα δίπλα σε εκείνον.

Troublemakerحيث تعيش القصص. اكتشف الآن