Κεφάλαιο 43ο:"Καπνός"

3.5K 437 29
                                    


Sky

Έχουν περάσει περίπου δυο ώρες που προσπαθούμε με τον Wes να στήσουμε τον πάγκο μου και συνεχώς κάτι πήγαινε στραβά.Καπου στο πρώτο μισάωρο συνειδητοποιήσαμε ότι μας λειπει κολλητική ταινία,λίγο αργότερα τηλεφώνησε το βιβλιοπωλείο να με ενημερώσει πως τα φυλλάδια μου θα αργούσαν να τυπωθούν,καθώς κάποιος κατάφερε να πάρει την προτεραιότητα μου.

Και αυτός ο κάποιος ήταν ο Leo που στεκοταν ακριβώς στο απέναντι πάγκο από εμένα και με κοιτούσε με ένα άγριο αλλά ταυτόχρονα πονηρό ύφος.

«Αν ήμουν στην θέση σου,θα τα παραταγα.»,άκουσα τον υπεροπτικό τόνο της φωνής του και τον ειδα να έχει σταυρώσει τα χέρια στο στήθος του.

«Αν ήμουν στην θέση σου,θα έσκαγα για να μην αποκτήσω και δεύτερο σπασμένο χέρι.»,απάντησα γεμάτη ειρωνεία και ένα χαμογελο να κοσμεί το πρόσωπο μου.

Το βλέμμα του αμέσως σκοτείνιασε και στάθηκε πάλι πίσω από τον πάγκο του,ενώ εγώ στριφογυρισα τα μάτια μου και γύρισα πλάτη.Ο Wes έφτιαχνε τα χαρτιά με τόσο προσοχή που οι γωνιές ήταν απολυτα ευθυγραμμισμένες μεταξύ τους και γέλασα σε αυτό το θέαμα.

«Δεν κατάλαβα,γιατί γελάς;»,με ρώτησε και το βλέμμα του συνάντησε το δικό μου.

«Επειδή είσαι υπερβολικά τελειομανής.Το ξέρεις ότι σε λίγο θα έχουν χαλάσει έτσι;»,σχολίασα και σήκωσα το ένα μου φρύδι.

Εκείνος κούνησε αρνητικά το κεφάλι του και σταμάτησε να πειράζει τα φυλλάδια.

«Είμαι τελειομανής μόνο και μόνο επειδή ξέρω ποσό μεγάλη σημασία έχει για εσένα.Και όσο είμαι εγώ εδώ δεν χαλάνε.»,με διαβεβαίωσε και με φίλησε απαλά στο μέτωπο.

Οι άκρες των χειλιών μου ανασηκωθηκαν ελάχιστα και έκλεισα τα μάτια μου,καθώς παραδόθηκα στο άγγιγμα του γύρω από την πλάτη μου.

«Σε ευχαριστώ αλήθεια.»,πρόσθεσα και απομακρύνθηκα μερικά εκατοστά για να τον αντικρίσω.

«Δεν χρειάζεται να το ξαναπεις αυτό.»,απάντησε εκείνος και ακούμπησε με τον δείκτη του την άκρη της μύτης μου.

Η Riley εμφανίστηκε από την αιθουσα που υπήρχε η κάλπη με ένα χαμογελο στο πρόσωπο της.

«Είμαι υπεύθυνη τελικά για τις ψήφους.»,είπε γεμάτη χαρά.
«Θα είσαι η πρώτη που θα μάθεις τα αποτελέσματα.»

«Σε ευχαριστώ για αυτό Riley,αλήθεια.»,της απάντησα με ένα χαμογελο συμπάθειας,καθώς στην πραγματικοτητα προσπαθούσα να κρυψω το άγχος μου.

TroublemakerWhere stories live. Discover now