0.1

11.7K 670 276
                                    


OKUMAYA BAŞLADIĞINIZ TARİH VE SAAT?


Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


#Sia - Big Girls Cry


BÖLÜM 1: "MİSAFİR"



Yaz mevsiminin kavurucu sıcaklığı son hızla devam ederken genç kadın hızlı adımlarla döner kapıdan çıktı ve binanın arka tarafında kalan büyük park alanına doğru ilerlemeye koyuldu. Etrafındaki kalabalığın aksine sessizdi. Sessizliği durgunluğundan değil, zaferinden kaynaklanıyordu. Dakikalar önce kariyerinin en büyük başarısına imza atmıştı. Kimsenin cesaret edemediği davayı ortada görünen tüm olumsuzluklara rağmen almış ve kazanmıştı. Yürümeye devam ederken üzerindeki cübbesini dikkatle çıkarıp katladı, ardından el çantasına koydu. Aynı zamanda arabanın anahtarını ararken aniden çarptığı cisimle arkaya doğru sendeledi. "Ay!"

Beline gömülen sert parmaklarla şaşkınlıkla çenesini kaldırdı ve gördüğü simayla daha büyük bir şaşkınlığa sürüklendi. Lise sona kadar birlikte okuduğu, hatta arkadaşlarından bir tanesi olan adam karşısında aynı şaşkınlıkla onun yüzüne bakıyordu.

"Berim?"

"Kenan?"

Berim ister istemez kendine çeki düzen verip belindeki parmaklardan biraz uzaklaşırken, Kenan da kendine geldi ve bir adım geriledi. İkisi de yıllardır konuşmamanın getirdiği bir sessizlikle birbirlerine baktılar. Ve sadece saniyeler sonra bu iki genç hallerine gülüşmeye başladılar.

"Seni gördüğüme sevindim. Uzun zaman oldu. Nasılsın?" diye soran Kenan'la Berim derin bir nefes aldı.

"İyiyim. Yoğun bir koşturmaca içerisindeyim. Sen nasılsın?"

"Gördüğün gibiyim," diyen adamla Berim onu birkaç saniye baştan ayağa süzme gafletinde bulundu. Kenan kumral bir adamdı ve Berim seneler boyunca her ne kadar görmezden gelmek istese de çok yakışıklı bir adamdı. "Adliyede ne işin var? Bir sorun varsa yardımcı olabilirim."

"Nasıl yardımcı olacaksın ki?" Berim merakla karşısındaki adama odaklanmıştı.

"Avukat olduğumu gururla söyleyebilirim."

Genç kadın şaşkınlıkla kaşlarını kaldırıp, "Çok sevindim. Meslektaş olmuşuz da haberimiz yok," diye mırıldandı.

"Atıyorsun! İşte bunu gerçekten beklemiyordum. Tamam, her defasında avukat olacağım diye diretiyordun ama ne bileyim..."

"Öyle..." diye mırıldanan Berim kısa bir sessizliğe çekildi. Berim kendini bildiğinden bu yana avukat olmayı hedeflemişti ve nihayetinde zor ve uzun bir süreç olmasına rağmen bu hayalini gerçekleştirmişti. "Önemli bir davam vardı bugün. O yüzden buradayım."

OKYANUSTA AŞK (KİTAP OLDU)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt