0.8

5.3K 516 47
                                    



Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


#Mark Eliyahu - Drops


BÖLÜM 8: "YEMEK"


"Berim? Kenan?"

Savaş'ın merakla ikisine bakmasıyla Berim kollarını çözdü ve Savaş'ı öptü, ardından "Selam... Ne yapıyorsun burada? Senin kendi gece kulübün yok mu?" diye sordu. Savaş da Berim'i sakağından öpüp, "Buranın sahibi eski bir dostum. Görüşmemiz gereken bir konu vardı da," diye karşılık verdi, ardından Kenan'a döndü.

"Merhaba, Savaş."

"Kenan? Siz hâlâ görüşüyor muydunuz?" Savaş bu ikiliyi uzaktan dans ederken görmüş fakat hemen yanlarına gelmemişti. İkisinin de rahatsız edici bir konudan bahsettiğini anlayıp onlara biraz zaman vermişti. Fakat Berim'in yüzünü ele geçiren ifadeyle anında harekete geçmişti.

"Birkaç gün önce adliyenin önünde karşılaştık."

"Evet. İkimizin de davası vardı. Bugün de eskilerle toplandık," deyip oturdukları locayı gösteren Berim'le Savaş o tarafa döndü ve diğer adamlara eliyle selam verdi. "Sen nereye gidiyorsun?"

"Telefonuna baksaydın öğrenirdin. Birce hep birlikte yemek yiyelim diye tutturmuş ve Aybars da rezervasyon yaptırmış. Oraya gidiyorum. Sen gelmiyorsun galiba..." demesiyle Kenan ile gözleri kesişti Savaş'ın. Ve aklına gelenle hemen devam etti. "Kenan sende gelsene. Hem Birce ve Aybars da çok sevinirler. Uzun zamandır hep birlikte bir şeyler yapamadık."

"Ben rahatsızlık vermek istemem..." derken Kenan yanındaki genç kadının gözlerine baktı ve o gözlerde olumsuz bir cevap görmediği için rahat bir nefes verdi.

"Eğer başka bir planın yoksa gelebilirsin. Benim için hiçbir sakıncası yok."

"Emin misin? Davetsiz misafir olaylarını pek sevmem bilirsin." Berim onaylamayan gözlerle genç adama baktı ve dayanamayıp gözlerini devirdi.

"Sen misafir değilsin. Üstelik davetsiz hiç değilsin. Bizim eve geldiğin günleri çok unuttun galiba..."

"Unutmadım, unutmadım da o zaman da Erim amcanın dikkatli ve sinirli bakışlarından nasibimi alıyordum," derken Kenan'ın yüzünden endişe dolu ifade geçti.

Berim kahkaha atarken, Savaş da kendine engel olamayıp güldü. "Kız babası olmak kolay değildir..." Kenan yanındaki kadının bahanesine omuz silkti.

"Haksız demiyorum zaten. Kızım olduğunda ben de öfkeli bir boğa gibi dolaşacağım muhtemelen." Üçü de kahkaha atmaya başlarken bir an eskilere gittiler. Kenan Berim'in en iyi anlaştığı dostlarından bir tanesiydi ve bu nedenle eve en çok girip çıkanlardandı. Barın Erim Toralı, Berim'in babası ise prensesini başka bir erkekle her gördüğünde kıskançlıkla deliriyor ve bu öfkeden nasibini gelen erkekler alıyordu.

OKYANUSTA AŞK (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin