Τι παίζει

18.5K 1.5K 285
                                    

Γειααα σε όλους❤ Ευχομαι να είστε καλα, αν εξαιρέσουμε το διάβασμα για τις εξετασεις😜(Καλή επιτυχία💘)

Ο λόγος που κάνω αυτό το update είναι γιατί υπάρχουν πολλά παραπονα(ακόμη κι ότι το κανω επίτηδες για να με παρακαλατε), τα οποία κατανοώ απόλυτα, οπότε θέλω  να πω κάποια πράγματα σχετικά με την ιστορία αυτή(Αλλά και τις υπόλοιπες)
Τα πιο πολλά από οσα θα πω τα έχω ξανααναφέρει αλλά πάμε άλλη μια.

Όπως ξέρετε πλέον αργώ πολυ να ανανεώνω Κεφάλαιο στις ιστορίες μου.
Αυτό δεν είναι κατι που ίσχυε απο πάντα. Σχεδόν σε όλο το πρώτο βιβλίο Ένας Αναρχικός ανέβαζα Κεφάλαιο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα εκτός απροόπτου.

Ξέρετε πως έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια απο όταν άρχισα το Ένας Αναρχικός; Λογικά δεν το ξέρετε οπότε σας το λεω...

Για σκεφτείτε. Είναι δυνατόν να ανεβάζω πλέον το ιδιο συχνά;
Δεν ήθελα ουτε να σταματήσω την ιστορία αλλά ούτε και να δώσω ενα απότομο τέλος απλα για να πουμε οτι τελείωσε. Εξάλλου έχω στο μυαλό μου πάρα πολλές εξελίξεις ακόμα που με προδιαθέτουν και για 3ο βιβλίο.

ΑΛΛΆ.
Η έλλειψη χρονου, έμπνευσης και διάθεσης έχουν συμβάλλει στο να αργώ να ανεβάζω Κεφάλαιο. Και η αλήθεια είναι οτι το σκέφτομαι συχνά και με στεναχωρεί πολύ, γιατί καταλαβαίνω ποσο εκνευριστικό είναι για τους αναγνώστες κάτι τετοιο.
Αλλά δεν θα το κάνω ποτέ και για κανέναν λόγο, να κάτσω να γράψω ένα κεφάλαιο στα γρήγορα, πρόχειρα και με το ζορι, απλα για να λεω ότι ανεβάζω συχνά.
Το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ιδιο καλο και αγαπώ πολύ αυτη την ιστορία για να το ρισκάρω.

Όταν ξαφνικά εκεί που κάθομαι μου έρχεται έμπνευση και όρεξη, παρατάω ο,τι κανω κι αρχίζω να γράφω. Αλλα αυτό πλέον δε συμβαίνει τόσο συχνά γιατί μη ξεχνάτε ότι κοντεύουμε τα 100 κεφάλαια.

Κατανοώ απόλυτα ότι αυτό σας κουράζει και εκνευρίζει και γνωρίζω πως έχω χάσει πολλούς αναγνώστες λόγω της αργοπορείας μου, αλλά δεν μπορώ και δε θέλω να κανω αλλιώς για τους παραπάνω λόγους.

Επίσης, με ρωτάτε παρα πολλές ποτε θα ανέβει Κεφάλαιο αλλά ο λόγος που δεν απαντάω είναι οτι ούτε κι εγω γνωρίζω. Οπότε αντι να σας πω 'Σε μια εβδομαδα' κι αυτό να μην ισχύει, προτιμώ να μη λεω τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να λεω ψέματα.

Να πω κι ότι στα drafts έχω γυρω στις 10 νεες ιστορίες, με νεες ιδέες και οι περισσότερες από αυτές σίγουρα θα δημοσιευθούν το καλοκαίρι.

Και παμε τώρα στο καλοκαίρι. ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΛΈΩ ΥΠΕΎΘΥΝΑ ΌΤΙ ΘΑ ΒΆΛΩ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΌΧΟ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΠΟΟΟΟΛΥ ΣΥΧΝΆ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!❤

Οποοοοοτε κάντε λίγη ακόμα υπομονή και το καλοκαιράκι θα είναι γεμάτο νέα κεφάλαια, νέες εξελίξεις αλλά και νέες ιστορίες που σίγουρα θα αγαπήσετε❤

*Καταλαβαίνω όσους έφυγαν, αλλα ευχαριστώ υπερβολικά πολύ όσους μένουν ακόμα εδω, ακόμη κι αν παραπονιούνται συχνά.
(Για εσάς που και μένετε και δε παραπονιεστε γιατί με καταλαβαινετε , τι να πω, είστε λατρείες.😭❤)

~17 ΜΈΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΙΙΙΡΙΙΙ~❤❤🌊🍻👙

Ένας Αναρχικός 2{Καμέλια} #wattys2016Där berättelser lever. Upptäck nu