Κεφάλαιο 86

29.8K 2.1K 408
                                    

"Θες να σε πάω σπίτι;",με ρωτάει σε λίγο όταν έχουμε ηρεμήσει κάπως απ το γεγονός που προηγήθηκε.

"Δεν θέλω να σε αφήσω μόνο με αυτόν.", αποκρίθηκα. Γέλασε.
"Γιατί αν μείνεις θα με σώσεις; Πρεζάκι είναι Καμ, μπορώ να τον διαχειριστώ εύκολα,σήκω",με τράβηξε απ τον καναπέ και σηκώθηκα διαμαρτηρόμενη.

Άρχισα να μαζεύω τα βιβλία μου απ το πάτωμα ενω έβλεπα με την άκρη του ματιού μου τον Άλεξ να με παρατηρεί. Του πέταξα ένα βιβλίο λέγοντας "Αντί να έρθεις να βοηθήσεις κάθεσαι και κοιτάς;"
"Μια χαρά τα μαζεύεις και μόνη σου", είπε γελώντας πονηρά.

Αφού τα έβαλα τακτικά στην τσάντα μου την πέρασα στον ώμο.
Βγήκαμε απ το σπίτι και μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο ο Άλεξ κρατούσε το χέρι μου, κάτι που δεν συνηθίζει αλλά λατρεύω όταν το κάνει.

Μπήκαμε στο corolla και άρχισε να οδηγάει.
"Σου έχω αναφέρει πως ο Dragon το έκανε με την Άννα κι εκείνη ακόμα δεν μου το εχει πει;"
"Νομίζω γυρω στις 4 φορές", απάντησε.
"Ωραία θα το ξανακούσεις. Είναι δυνατον; Είμαι η κολλητή της!"
"Μάλλον ξέρει ότι θα την βρίσεις και φοβάται να σου το πει. Ή μπορεί o Dragon να τον εχει μικρό", είπε κι εγώ στριφογυρισα τα μάτια.

"Εννοείται πως θα την βρίσω. Ξέρει ότι θα πληγωθεί και πάει και κάνει αυτό το πράγμα".
"Αυτό το πράγμα λέγεται σεξ και είναι οκ να γίνεται. Μη τρελαίνεσαι μωρό μου θα σου το πει όταν είναι έτοιμη", είπε και αναστέναξα χαμογελώντας του ελαφρά που κατάφερε να με ηρεμήσει άλλη μια φορά.

"Τι θα κάνεις με τον Μάικ; Αλεξ αλήθεια είναι σοβαρό, φοβαμαι."
Με κοίταξε απότομα.
"Μην μου ξαναπείς ότι φοβάσαι. Δε θέλω να φοβάσαι τίποτα",είπε σοβαρα.

"Δεν φοβάμαι για εμένα. Φοβαμαι για σένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει μέσα στην τρέλα του όταν θα είσαι ανυποψίαστος."
Χαμογέλασε. "Μην αγχώνεσαι το έχω εντελώς υπό έλεγχο."
Η σιγουριά στο πρόσωπο και την φωνή του με έκανε να μην συνεχίσω το θέμα περισσότερο ελπίζοντας τα λόγια του να ισχύουν κι ο Μάικ να μην αποτελέσει πρόβλημα ξανά.

Με άφησε έξω απ το σπίτι της γιαγιάς κι αφού του έδωσα ένα φιλί βγήκα έξω. Το αμάξι άρχισε να απομακρύνεται κι εγώ μπήκα στο σπίτι. "Γεια σου γιαγιά", την φίλησα στο μάγουλο.
"Τι κάνει ο Αλεξ; Γιατί δεν του είπες να έρθει να φάει μαζι μας;", η γιαγιά μου γνωρίζει ότι είμαι μαζί του κι οτι με αγαπάει, οπότε είναι υπερ της σχέσης μας και τον συμπαθεί, μάλιστα μας καλύπτει και στους γονείς μου,στους οποίους φυσικά δεν έχω αποκαλύψει πως έχω συγχωρέσει τον Άλεξ διότι ξέρω τι θα ακολουθούσε.
Βέβαια κάποτε πρέπει να το μάθουν αλλά η αντίδραση τους σχεδόν με τρομάζει.

Ένας Αναρχικός 2{Καμέλια} #wattys2016Where stories live. Discover now