ÖT1-Parti Gecesi

196 92 4
                                    


Medyadaki Alesyanın aldığı elbise.Keyifli okumalar '💙💙

Bu akşam Poyraz'ın evinde parti varmış.Duru söyledi.Ne yazık ki Poyraz benimle düşman olduğundan beni davet etmedi.Etmez de .Duru ile çocukluktan gelen arkadaşlıkları var kesin onun hatırına davet etmiştir zaten.Yoksa beraber hiç takılmazlar.

Duru da benimle yakın olduğu için fazla yakın olmuyor.Ee Poyraz'dan bahsediyoruz kime sulanacağı asla belli olmaz.

Poyraz bu zamana kadar aslında kızlarla çıkmazdı.Ama birkaç ay önce yaptığı şeyle değiştiğinin farkına vardım.Benim yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikte olmuştu ki bunu o zaman benim ondan hoşlandığımı düşünerek yapmıştı.Onun amacı sadece ve sadece beni biraz daha sinir edebilmekti bahse girerim.Onu sevmedi.Ama benim salak arkadaşım Poyraz'ın ona bakabileceğine inanarak sevgili oldular.

Benim sevdiğimi zannetmesi olayı ise o zaman onu sürekli gözetlediğimden kaynaklanıyordu.Elimde olmadan yapıyordum çünkü Kumsal söyleyene kadar farketmemiştim.Poyraz da o zamandan kendine pay çıkarıp öyle birşey ortaya atmıştı kendince.

Daha sonrasında ona gereğinden fazla itici davrandım ki anlamasın.Bazen düşünüyorum aslında Poyraz'la ben biz olsak nasıl olurdu diye ?Ama sonra onun bana yapacağı şeyleri düşünüyorum ve aklımı dağıtıyorum.

Poyraz Duru'yu da partiye davet etmiş.Ama Duru Bora olmadığı için oraya tek gelemeyeceğini söylemiş.Bu fırsattan yararlanan Poyraz hemen de '' o zaman Alesya'yı getir '' diyerek piç gülüşü atmış ve gitmiş.Final okulunun yürüyen ego yığını! ne olucak .

''Ne yapsaydım kızım seni de davet ettiriyor bana ve ben reddedicektim öylemi ?''Tabi ki öyle yapıcaksın salak !

''TABİ Kİ REDDEDİCEKTİN DURU ! Kimbilir bu akşam neler yaşanıcak orda Duru ah be ''Aslında bir yandan gelişme gibi bişeydi bir yandan da kötü.İyi yani Poyrazcım beni gülerek partiye davet etmiş.Hemde kendi evinde düzenlediği partiye ! Bu işte birşey var ama hadi hayırlısı.

''Kalk Duru madem kabul ettin  Bornova'ya gitmemiz gerek.Partilik hiçbir yeni kıyafetim yok.''

''Amma da uzattın be Alesyam hadi güzelim sus da k-''Hemen lafını kestim çünkü daha önemli bişe vardı.''Duru annemlerden izin almadık ya annem hadi neyse de abim asla izin verme- Ne ? Ne bakıyosun ?''Birde şu bakışları çıktı başımıza artık böyle yapıyor.''Alesya ben kimim ? DURU ATEŞ.Peki, sen benim yapamıyacağım birşey biliyomusun ?''Vay be bu kızın da yapamayacağı birşey yok .''Alesya dur ''

''Efendim ''Yine ne var Duru !''Ben partide başkalarının yanına uğrayınca yanlız kalma diye Kumsal'ı da çağırdım haberin olsun hatta geçerken onu da alıcaz o da gelicekmiş.''

''Peki tamam.''Taksi çağırdık.Gelince de alışveriş merkezine gitmeden önce Kumsal'ı aldık.''Kumsal ben napıcam bu akşam ya ?''Duru'nun Kumsal'la yer değişmesini sağlayarak yanıma oturttum.''Kuzum hep aynı şeyi yapıyosun ya.Ben olucam yanında birşey yapamaz ki eğer yapmaya kalkarsa engel oluruz ne güne duruyoruz dimi Duru ?''

Duru bizi dinlemediği için afalladı bir an ama toparlayıp''He evet ya kesinlikle '' Saf ya cidden saf bu Duru.

Merkeze geldiğimizde ücreti ben ödeyip çıktım.Onlara ödetmedim çünkü elbiseyi ve ayakkabıyı bana onlar alıcakmış.Neymiş zevkli değilmişim.Güleyim bari.''Kızlar bişe diyeceğim.Bence siz bir plan yaptınız ve ben fransızım.Dökülün.''Duru'yla Kumsal birbirine bakıp sırıttılar.''Ne oluy-''

Kollarımdan tutup beni sürüklemeye başladılar ki karşı koyamadım benden çok güçlülerdi ne yazık ki.Çırpınmaktan nereye geldiğimizi görmemiştim ama Kumsal'ın beni içeriye doğru resmen fırlatmasıyla anladım.

Ölümün Tutkusu #Wattys2018Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt