ÖT5-Carlos

85 85 0
                                    

Hepinizeee tekrardan merhaba sizleri çok seviyorum iyiki varsınııız.Elimden geldiğince uzun yazmaya çalışıyorum ama maalesef ki 2500 geçemedim.Geçmemi sağlayacak şey sizlersiziniz.Sizi seviyoorum.

Medyadaki Aldıkları köpek.

POYRAZDAN

Uyandığımda Alesya'yı görmeyi bekledim fakat yoktu.Komidinin üstünden telefonumu alıp saate baktım.Daha okulun başlamasına 1 saat vardı.Pijamalarımı değiştirmeden önce banyoya girdim ve yüzümü yıkadım.Eğer yaralı olmasaydım,duş da alabilirdim çünkü her sabah duş almadan evden çıkmazdım.

Alesya odada olmadığı için tişörtümü çıkarttım ve aynadan yansıyan yarama baktım.Kan dışarıya sızmıştı.Banyo dolabından pansuman malzemelerini çıkardıktan sonra sargıyı değiştirdim.

O Onur pezvengi gelip beni vurmasaydı şuan da rutin şekilde duşumu alabilirdim.Babam yüzünden karanlık işlerde elim vardı.Beni bazen hatta çoğu zaman aracı olarak kullandı.Geçen olayda da yakalandım kaçamadım ve vuruldum.Aslında Alesya vurmasaydı bana şuan duş alabilecek kadar iyileşmiş olurdum.

Daha fazla tek kalmasın diye hemen çıkıp üstümü giyindim.Sargım tekrar sızıntı yapmasın diye okul forması yerine bol bir tişört giydim.Merdivenleri trabzanlara tutunarak indim inmeden hemen önce de katın kapısı kitledim ve anahtarı yerine koydum.

Aşağıya indiğimde Alesya'yı mutfakta değil de koltuklarda bekliyordum.Ayak seslerimi duymuş olmalı ki bana döndü.Anlayamadığım şekilde ona yakın davranıyordum.Kendimi ondan uzak tutmam lazımdı.Hemde derhal.

''Günaydın.Erken kalkmaya alışık olduğum için kalktım seni de dinlen diye uyandırmak istemedim.Dolapta veya evde hiçbirşey yoktu.Birtek ekmek ve salam vardı.Sandviç yaptım bende.''dedi.Sabah sabah bu enerji fazla değil miydi ya ? O daha fazla konuşmasın diye başımla onaylayarak masaya oturdum.

''Eline sağlık.Güzel görünüyor.''Kafasını utanmış gibi arkasına dönüp buzdolabına yöneldi.

İlerlerken 'biliyorum' diye mırıldandığını duydum.Gerçekten ben arkadaşlığa onay vermiştim bu kıza hemde diğer kızlar gibi olmadığı için ondan iğrenmedim de.Bunları düşününce aklıma dün gece düşündüklerimi hatırladım.Mantıksızlığımı sikeyim.Mal mısın oğlum Poyraz.Soğuk su ben kendime getirebilirdi.Çoğu zaman mantıklı düşünmek için litrelerce su içerdim günde.

Ondan iğrenmemem çok garipti aslında.Birkaç ay önce Alesya'nın kız arkadaşıyla birlikte olmuştum.Ve o günden sonra neredeyse bütün kızları görünce kusasım geldi ve midem bulandı.Herkesin gözünde kız avcısı Poyraz Akın kızlardan iğreniyor.Büyük skandal.Dediğim gibi çok garip bir şekilde Alesya'dan da iğrenmeyi bekledim ama aksine daha sıcak geldi.

Alesya'da sofraya oturunca 'afiyet olsun'dedi ve bende başımla onaylayıp yemeğime başladım.

----------------------------------------------------

''Alesya hadi çıkıyorum.Bekletme.''yemeğimizi yedikten sonra ben dişlerimi fırçalayıp arabaya geçmiştim.O da ellerini yıkıyordu.Sofradan kalkınca yemeği toparlamak istedi ama izin vermedim çünkü hergün sabah temizlikçi gelip gidiyordu.Buna gerek yoktu.

ALESYA'DAN

Sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra poyrazın arabasına binip de okula gelmiştik.Ben inerken onun da inmesini bekledim.Ama o inmedi.Tam içimden söylenicekken arabayı otoparka sürdüğünü anlayıp sustum.

Park ettikten sonra bana doğru ilerlemeye başladı.Yanıma geldiğinde duraksadı.Ne olucak diye beklerken kolunu omzuma attıktan sonra yürümeye devam etti.Okulun kapısından içeriye girerken herkesin gözü bizim üzerimizde kalmıştı.''Poyraz kolunu indirir misin?Herkes bize bakıyor.''

Ölümün Tutkusu #Wattys2018Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt