ÖT10-Balo (Part 2)

12 16 1
                                    

Beeen geldim .Bu bölümü okulda derslerde yazdım şkmvcwmşw.Artık heyecanlıyım olaylar gelişmeye başlıyor.Teşşeküler İyi okumalaar.

Elimdeki balo kıyafetlerimle güç bela odaya ulaştıktan sonra kapıyı açamadığım için , arada sırada canım sıkıldığı zaman uyguladığım taktiği uygulayarak ayağımı kaldırıp açtım.Biraz nefes nefese kalmıştım ki kızlarım hepsi açık ağızlarla bana dönmüşlerdi.İçlerinden en insancıl olanı Duru tabiki ilk yardımıma koşan kişi olmuştu.

Elimdeki koca elbiseyi alıp yatağın üzerine serdi.''Ayy Alesyaa.Poyraz'ın aldığı elbise bu değil mi ?''

''Evet o elbise Kumsalcığım sakin olursan bakabilirsin.''Kumsal elindeki telefonu yatağın üzerine fırlatarak hemen elbisenin kılıfını çıkardı.

Elbiseyi havaya kaldırınca hepsi birden "oha" yaptı.Bu neydi ?Abartı canım.Ne var bunda büyütülecek alt üstü bir elbise.''Abartmayın kızlar ya.Ne kadar güzel olabilir ki ?''

Benay yatağın üstünde duran küçük yaslardan birini bana fırlattı.''Alesya Poyraz bu gece seni bu şekilde görsün , dibi düşecek bakta gör.Eğer öyle olmaz ise ben de Benay değilim.''

Fazla uzatmadan yanlarına gidip oturdum.Elimdeki topuklu ayakkabıları da komidinin kenarına bırakmayı ihmal etmedim.''Bu kadar heyecan yeter birazını da akşama bırakın.''

Hepsi daha da abartırlarsa kızacağımı bildiklerinden yanıma gelip oturdular.Tam konuşmaya başlayacaktım ki odanın kapısı çalınmasıyla sustum.

''Gel !''

İçeri giren kişi evlerinde çalışan hizmetli Fatma Teyzeydi.Kendimi bildim bileli burada çalışırdı.Tabii eskiden daha gençti orası ayrı.Şimdi de benim en sevdiklerimden kiviyi getirmişti.Hemen yataktan atlayıp elinden tabağı kapıp yanaklarına öpücük kondurdum.''Eline sağlık Fatma Sultan.''

''Afiyetle ye canım benim.''Daha fazla birşey demeden odadan çıktı.

Yatağa otururken ağzıma attığım kivi tişörtüme bulaşmıştı.Refleksim kuvvetli olmasaydı şuan yere düşüp halıyı kirleticekti.

''Aferim Alesya.Şimdi de bebek ol ve akşam balo yerine sütünü içip uyursun.Hem sen neden beyaz giydin ?Aslında bu aralar beyaz giyiyorsun farkettim de dikkat etmemiştim.''

''Hıı çok komik.Baloda görün siz beni o zaman bebek kimmiş görürüz.Beyaz konusuna gelirsek siyaha olan bağlılığımın önüne hiçbirşey geçemez ama bu aralar beni biraz boğdu.Beyaz takılacağım.''

''Saat daha 14:00.Bence film izleyelim.Bizimkilerde 20:00 de geleceklerine göre 17:00 kadar eğer üç saatte hazırlanabilirsek, boşuz.Hadi kalkın film izleyelim.''Kumsal'ın önerisine katılarak hepimiz salona büyük Tv'nin olduğu koltuğa oturduk.Televizyonu internete bağlayıp 'Sweney Todd' filmini açtık.

                                              ***************************

Tam tahmin ettiğimiz gibi saat 17:00 da kalkıp yukarıya çıktık.Önce ben yatağa atlayıp uzandım.''Ya biz baloyu boşverelim.Benim uykum geldi.''Kafamı yastığa güzelce yerleştirip uyuma pozisyonunu aldım.

''Alesyaa !''Hem korkudan hem de üstümdeki Kumsal yüzünden koskocaman bir çığlık odamı doldurdu.Ben çığlık atarken Kumsal da birden çığlık atınca üstümden onu atıp ağzını tıkadım.''Sen niye bağırıyorsun kızım ?''Ağzımdaki ellerini çekip baş parmağını damağına koyup geleneği yerine getirdi.

''Korkuttun Alesyaa !''Kafasına hızlı olmasada bir tane vurdum.''Şapşal sen ilk beni korkuttun ya ?!''Haklısın diyip kafasını salladı.

''Alesya kalk önce seni hazırlayacağız.''Duru'nun yönlendirmesiyle çıtımı bile çıkarmadan elindeki elbiseyi alıp banyoya girdim.Ben girerken ayakkabılarımı da elime tutuşturmayı ihmal etmemişti.Önce üzerimdekileri çıkartıp dolabın üstüne bıraktıktan sonra Benay'ın bu tarz elbiseler için verdiği sütyeni giydim.Biraz rahatsız ediyordu ama elbiseyi giyince onu destekleyeceği için umursamadım.

Ölümün Tutkusu #Wattys2018Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora