ÖT2-Hayal Kırıklığı

126 90 3
                                    

Çok geciktim.Özür dilerim.Ama bir ay boyunca internetimiz bağlanmadı.Yazmayı çok istedim fakat başına oturmadan yazamadığım için yapmadım.Umarım beğenirsiniz.Ve lütfen hatalarım varsa belirtin ki bende görüp düzeltebileyim.İyi okumalar

Medya: Poyraz Akın

Gözlerimi açmakta çok zorlandım.Sanki birisi başımın içinde çekiçle vuruyor gibi.Etrafımdaki sesleri daha net algılamaya başladım şuan.

''Gözlerini açıyor gibi ?''Bu ses Duru'nundu.Ben neredeydim ki.Kendimi biraz daha zorladım ve gözlerimi açtım.

İyi de benim hastane de ne işim vardı ki.Duru,Kumsal ve hemşirenin bana bakışlarına anlam veremeyerek konuştum.''Kızlar benim burada ne işim var ne oldu bana ?''.Kumsal derin bir oh çektikten sonra yanıma geldi ve elimi tuttu.

'' Alesyacım senin alkole alerjin varmış hemde ciddi derecede bir daha asla içmek yok.Çünkü biz dersimizi aldık değil mi Duru ?!''.Duru'nun da onaylamasıyla ofladım.''Ben gerçekten bişey ha-''Cümlemi yarıda bırakmamla kızların bana daha da meraklı bakmasına sebep oldum.

Çünkü bazı şeyleri gerçekten de hatırlamaya başladım.Poyrazın beni kusarken bulması.Eve geri götürüp banyoya sokması ve hatta.Hatta hay ben alkol içen ağzımı ne yapayım.Bunlar gerçek olamazdı değil mi ?Poyrazın beni yatağa yatırıp sarılması.Güzelim demesi .Ve en garip yani birlikte uyumam ben bunları uyduruyor olamazdım.

Duru'nun gözüme elini sokarcasına salladığı için kendime geldim ve onlara anlatmak için ağzımı açıcaktım ki kapı birden açıldı ve sözüme başlayamadan bitirdim.

İçeriye tanımadığım bir erkek girdi.Evet evet tanımadığıma eminim.Ama bu çocuğun yüzü Poyraza çok benziyordu.Şu durumda bile hala aklımdan onu çıkaramayışıma sinir oldum.

''Merhaba gelebilirmiyim kızlar?''.Duru ayağa kalkıp ''Gel Selim gel.Alesya'da şimdi uyandı.Gayet kendinde görünüyor.''Selim dediği çocuk kapıyı kapatarak yanıma geldi ve sandayeye oturdu.

''İyi olmana sevindim.Çok kötü görünüyordun.''Dediklerinden bişey çıkarmaya çalışıyordum ama boşuna.Çünkü kafamın içindeki olaylar öylesin karışık bir haldeydi ki düşünmekten öteye gidemiyordum.

En iyisi kızlara bunu anlatmaktı.Duru'ya Selim'i göstererek kaş göz yaptım.Odadan çıkarmasını ima etmiştim ki Duru hemen Selim'e ''Selim gel kantinden Alesya'ya sıcak birşeyler alalım.''Ona teşekkür ettiğimi belli eden bir gülümseme yolladım ve Kumsal'ı yanıma çağırdım.

''Kaş göz yaptın ama anlamadım söyle bakalım derdin ne ?''Derin bir nefes aldım ve doğruldum.

''Kumsal ben gerçek mi hayal mi ayırt edemiyorum yardım et bana.Dün gece ben kendimden geçtikten sonra ne olduğunu anlat.Hiçbirşeyi atlamadan,harfi harfine.''Dün yaşadıklarımın veya hangisiyse onların gerçek olmasını o kadar isterdim ki.

''Kuzum biz senın yanından ayrıldıktan yarım saat sonra falan senin olduğun masaya geldik.Ama orda göremeyince etrafa baktık ve Poyraz'da seni aradığımızı farkedip artık nasıl farkediyorsa Kızıl Kafayı arıyorsanız en son arka bahçeye giderken görmüştüm dedi ve sonra da bize göz kırptı.Aslında Duru kalıp da laf dalaşı yapıcaktı ama senin için endişelenmiştik ki doğru yapmışız zaten.Daha son-''

Kapının açılmasıyla Kumsal'ın sözü yarıda kalmıştı.Ben hangi Allah'ın kulu böldü diye içimden sayarken Duru olduğunu gördükten sonra sustum.

''Kızlar birşeyler çevirdiğinizi anladım ve Selim'i yolladım.Ee ne oluyor söyleyin bakalım.''Derin bir oh çektikten sonra bilmeleri gerektiğini düşündüğüm için ne hatırlıyorsam hepsini anlattım.

Ölümün Tutkusu #Wattys2018Where stories live. Discover now