Gölge

633 40 1
                                    

Ejderhalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ejderhalar.. Bir çok ejderha türü arasından bir ejderha türü vardır bu tür kadim ejdere en çok benzeyen türdür ve kadim ejder gibi diğer ejderhalardan daha güçlüdür.
Bu tür diğer ejderhaların yaşayamayacağı ortamlarda yaşarlar. Diğer ejderhalar normal ortamlarda yumurta bırakıp yaşarken. Gölge yumurtalarını volkanın içindeki magmaya bırakır.
Gölge en vahşi ejderhadır. Hiçbir ejderha ile anlaşamaz ve asla hiçbir şeye boyun eğmez.
Yıllardır tek amacı tüm dünyayı ele geçirmek olan Gölge türü insanların ortaya çıkmasını fırsat bilmiş ve insanlar ile yapılan barışda savaşa sebep olmuş bu yüzden lanetlenmiş bir türdür.
Gölge efsanesi şöyledir; insanlar ve ejderhalar bir gün barış yapmışlar ve dünyayı yarı yarıya paylaşmışlar kuzey yarım ejderhaların güney yarım insanların olmuş. Ama Gölge ejderleri başta insanların yanında olmuş onlara iyi görünmüş aralarına girmiş.
Bir gün bir kasaba ejderhalar tarafından gece yerle bir edilmiş.
Bu olayı kimse görüp anlayamamış çünkü Gölge gece görünmez olan bir türmüş.
Bu olayın üstüne insanlar ve ejderhalar arasındaki büyük savaş tekrar başlamış. Bu seferki savaşda ejderhaların başında gölge türü liderlik yapıyormuş ve insanlar ve ejderhalar arasındaki savaş her zamankinden daha kanlı ve daha vahşi geçiyormuş. Çünkü gölge türünün lideri yer yüzünün ve gökyüzünün en zalim ve en kötü ejderhasıymış. O ejderhalar arasında adı söylenmeye korkulan. Kötü olduğu kadar güçlü ve kadim ejderhaya baş kaldırabilecek kadar cesur bir ejderhaymış.

Dragon BoyWhere stories live. Discover now