Tılsım : İlk Parlayış

280 22 1
                                    

Beyaz diş 13 yaşına geldigi zaman adadan sıkılmıştı. Bir gün savaş eğitimi bittikten sonra ada da koşmaya başladı. Adanın sonuna kadar koştu ve suya atlayıp yüzdü.
Bir kaç dakika yüzdükten sonra dağın gizli kapısına yaklaşmıştı, canı çıkmak istiyordu hemen orada nöbet tutan bir adam geldi ve beyaz diş e buraya yaklaşamayacağını söyledi beyaz diş adama aldırış etmedi ve yürümeye devam etti bu sefer adam beyaz dişin omzuna elini uzattı ve elini uzatmasıyla beyaz dişin vücudundaki tılsımların beyaz bir şekilde parlaması bir oldu.
Beyaz diş in kolları alev almıştı. Yanıyordu farkında olmadan adama vurdu ve adam yere düşüp bir kaç metre sürüklendi. Beyaz diş kendine geldi ve hemen adamın yanına gidip özür diledi. Yardım çağırdı.
Yardım gelmişti. Beyaz diş bu olaydan çok etkilenmişti, korkmuştu.
Annesinin yanına gitmişti ve olanları anlatmıştı. Annesi olanları bir kaç gün sonra köy büyüklerine anlatmıştı. Köy büyükleri beyaz diş in artık güçlerini kullanmak için eğitim alması gerektiğini kararlaştırmış ve beyaz diş için özel bir eğitim kampı hazırlamışlardı.
Beyaz diş artık özel güçlerini kullanmak için eğitim alacaktı.
Eğitimi tılsımın gücünü nasıl kullanılacağının öğrenilmesinin üzerineydi.
Beyaz diş özel öğretmenler tarafından eğitilmeye çalışıyordu ama hiçbir şekilde tılsımın gücünü ortaya çıkartamıyorlardı. Beyaz dişe göre tılsımın gücü dağın dışında ortaya çıkacaktı ama kimse beyaz dişin dağın dışına çıkmasına izin vermiyordu.
Beyaz diş ne kadar uğraşırsa uğraşsın eğitimin neredeyse hiç bir faydası yoktu..
Bir kere yolları alev alacak gibi olmuştu ama hemen sönmüştü ve ondan sonra da
bir daha hiç bir parıltı, alev belirtisi ortaya çıkmamıştı.

Dragon BoyDove le storie prendono vita. Scoprilo ora