Tılsım : Efsane

239 17 0
                                    

Beyaz diş ve Kayabaş ormanda yürümeye başladılar biraz dinlendikten sonra.
Kayabaş beyaz diş in vücuduna dikkatlice baktığı zaman onun efsanelerdeki çocuk oldugunu anladı ve ona efsaneden bahsetmeye başladı.
Beyaz diş Kayabaşı dinlerken Kayabaş gölgeden bahsedince beyaz diş gölge hakkında sorular sormaya başladı.
Beyaz diş ilk olarak gölgenin yerini sordu çünkü efsaneye göre onunla savaşacaktı..
Gölge hakkında bir çok soru sorduktan sonra neden böyle yaptığını ve dünyayı yok ettiginin farkında olamayacağını ve çok saçma olduğunu düşünüp kendi kendine yürümeye başladı.
Kayabaş ile onu yenmek için bir plan yaptılar.
Dünya üzerindeki bütün türleri ve ırkları birleştirecek ve gölge ile savaşacaklardı.
Tabi bunu nasıl yapacakları hakkında hiçbir fikirleri yoktu.
Kayabaş beyaz diş e orkların nerede olduklarını bildiğini ve yıllardır onlara yardım ettigini söyledi. Sonrada ejderhaların geleneklerinden bahsederek devam etti. Güçlü olanın ve saygı kazananın peşinden gittiklerinden bahsetti. Bu yüzden Kayabaş ile savaş eğitimleri yapıp diğer ejderhaları tanımak gibi şeyleri öğrendikten sonra ejderha ırklarının liderleri ile savaşıp yendikleri ve saygınlıklarını kazandıkları ile gölgeye baş kaldırabilirlerdi. Elflerin ve orkların da destegini aldıkları zaman belkide çok rahat bir şekilde Gölgeyi yenebilirlerdi.
Bu plan beyaz diş'inde aklına yatmıştı ama aklına takılan bir şeyler vardı. İçinde kötü bir his vardı. Garip bir his, korku ile karışık bir his.
Bu savaş esnasında ölecek olanlar aklına geliyordu, verecekleri kayıplar aklına geliyordu. Hüzünleniyordu...
Ama o seçilmiş olandı ve herkes ona güveniyor ve inanıyordu.
Evet belki şimdilik sadece insanlar ve Kayabaş inanıyordu ama bu bile fazlaydı ve gerekeni yapacak canı pahasına gölge ile savaşacak ve onu yenecekti.

Dragon BoyWhere stories live. Discover now