Doğunun Gizemi

107 10 0
                                    

Beyazlı ve diğerleri doğuya yaklaştılar. Hava karardığı için kamp kurmayı ve uyumayı düşündüler. Yıldızlı bir geceydi.
Kampı kurduktan sonra uçmaktan yorulan Kayabaş ve siyah ejderha uykuya dalmıştı bile. Beyazlıyı uyku tutmamıştı ve etrafta dolanmak için ayağa kalktı.
Beyazlı ayağa kalkınca kartal tünediği yerden kalktı ve beyazlının yanına uçtu. Beyazlının omzuna kondu. Beyazlı ve kartal etrafta dolanmaya başladı.
Beyazlı ve kartal biraz daha gittikten sonra bir alana geldi.
Burası sembollerin olduğu daire bir alandı dairenin etrafında uçuşan kubbeler vardı ve bu kubbelerde de semboller vardı. Beyazlı dairenin ortasına doğru yürümeye başladı.
Beyazlı adım attıkça vücudundaki tılsım parlıyor tılsım parladıkça dairedeki semboller parlıyordu.
En sonunda beyazlı ortaya geldigi zaman kartal huzursuz olacak ki beyazlının omzundan havalandı ve uçmaya başladı. Daire bir anda parlamaya başladı ve gözlere zarar verecek derecede bir ışık patlaması oldu.
Patlamada beyazlı dairenin dışına savruldu. Patlamadan sonra ışık huzmesi ortadan kaybolunca dairenin ortasında iki tane ejderha belirdi.
Bu ejderhalardan birisi beyaz diğeri siyahtı. Bunlar efsanevi yin ve yang ejderhalarıydı. Beraberken kadim ejderha kadar güçlüydüler ama ayrıldıkları zaman bir insan kadar güçsüz ve acizdiler. Ruhani ejderhalardı.
Yin ve yang gibi bir kaç efsanevi ejderha daha vardı. Bu ejderhalar sadece tılsımlı seçilmiş olanlar tarafından uyandırılabilirlerdi ve beyazlı bu ruhani zıt ejderlerden birini uyandırmıştı.
Ejderler beyazlıya döndüler ve hızlıca etrafında dönmeye başladılar. Beyaz ejderha sola, siyah ejderha sağa doğru dönüyordu.
Ejderler beyazlının etrafında döndükçe beyazlının vücudundaki tılsımlar parlıyordu. En sonunda beyazlı ruhani boyuta geçti..
Beyaz ve siyah ejderha orada beyazlı ile konuşmaya başladılar. Kendinden önceki tılsım kullanıcılarını ona gösterdiler.
Bir kaç saat geçmişdeki tılsım kullanıcıları ile görüştükten sonra siyah ejder beyaz dişe siyah alevinden püskürttü..
Bu siyah alev beyazlıyı yakmıştı. Kemiklerinin içine doğru işlemişti siyah alev. Beyaz diş acı çekiyordu, canı yanıyordu. Bu sefer beyaz ejder alev püskürttü bu alev beyaz dişe iyi gelmişti. Acısı kesilmişti.
Ardından iki ejder aynanda konuşmaya başladılar. Yaşam ve ölüm bunlar senin elinde. Ardından beyazlı ruhani boyuttan çıkmıştı. Dünyaya döndüğü zaman gözünü açtığında kartal beyazlıyı didikliyor ve uyandırmaya çalışıyordu.
Beyazlı ayağa kalktı doğruldu ve yaşadıklarını benimsemeye çalıştı. Sonra kartal ile konuşa konuşa diğerlerinin yanına gitti. Kartal cevap vermiyordu, nasıl verebilirdi ki diye düşündü ve kampda yer yatağına uzandı ve uyudu.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dragon BoyWhere stories live. Discover now