Che Dağı : Bebek

310 25 1
                                    

İnsanlar che dağına saklanalı 100 yıldan fazla bir süre geçti bu zaman zaafında bir çok bebek doğdu bir çok bebek yaşlandı ama bu yıl çok garip bir olay oldu. Bir bebek doğdu. Bu doğan bebek diğerlerinden farklıydı. Bu bebek işaretliydi. Bebeğin gözünde ejder kuyruğu işareti vardı ve boynundan başlayıp ayağına kadar uzanan bir ejder tılsımı vardı.
Bu bebek yüz yıllarca anlatılan kehanetlerde doğması gereken bebekti. O ejder çocuk du.
Şimdilerde çok güçsüz ve masum olmasına rağmen ileride çok büyük bir savaşçı olacak dünya üzerindeki dengeyi yeniden sağlayacak. Ejderlere, insanlara ve diğer ırklara barışı yeniden getirecekti.
Bu yeni doğan bebek diğer bebekler gibi normal olarak yetişmeye başlamıştı. Diğer bebeklerden hiçbir farkı yoktu aynıydı ama gelecekte onu çok büyük savaşlar ve yaşanacak hikayeler bekliyordu.
Bebek zamanla büyüyor ve güçleniyordu her sene daha da güçlü oluyordu. Diğer çocuklardan biraz farklılaşmaya başlamıştı. Saçları.. Saçları renk değiştiriyordu bazen mesela. Normalde saçları beyazken savaş eğitimi alırken saçları kahverengileşiyordu.
Zaman hızlı hızlı geçiyor ve 8. Doğum gününü kutlamışlardır bile, 8 yaşında olmasına rağmen kendinden büyükleri kavgada ve alıştırmalarda yenebiliyor çok rahat bir şekilde savaşabiliyordu. Yaşına göre şimdiden çok güçlüydü.
Çok hızlı koşabiliyor. Çok yükseklere zıplayabiliyordu. 8 yaşında 17-18 yaşındaki bir çocuktan daha güçlüydü.
İsmi beyaz diş konuşmuştu köy büyükleri tarafından. Tüm köy ona beyaz diş diye sesleniyordu. Çünkü : Eski hikayelere göre insanların en güçlü savaşçısı beyaz diş ejderini avlayıp dişini kırıp kolye yapmış ve beyaz diş ejderlerinin saygısını kazanmış. Çocukta o savaşçıya çok benzediği için adının beyaz diş konulmasına karar verilmiş.

Dragon BoyWhere stories live. Discover now