Tılsım : Etkileşim

269 19 2
                                    

Beyaz diş büyümüştü 20li yaşlarına gelmiş ve çok güçlü olmuştu ama o kadar eğitim almasına rağmen genede güçlerini kullanamamıştı. Evet çok güçlüydü, çok yükseke zıplayabiliyordu ve çok dayanıklıydı ama diğer güçlerini kullanamıyordu.
Bu adada saklanmaktan çok sıkılmıştı artık ve adadan kaçmayı planlamıştı.
Eskiden yaptığı gibi koşmaya başladı ve adanın köşesine geldigi zaman zıpladı evet artık daha yükseke ve uzağa zıplayabiliyordu bu sayede tek atlayışta gizli geçite zıplamıştı. Onu durdurmak için yaklaşan nöbetçiyi tek hamlede bayıltmış ve çıkışa doğru gitmişti. Çıkışa doğru yaklaştıkça vücudundaki tılsımlar parlamaya başlıyordu. Çıkışa ne kadar yaklaşırsa o kadar parlıyordu en son gizli geçitten geçmiş ve dağın içinden çıkmıştı. Ama mağaradan çıkamıyordu çünkü mağaradan çıkması için yere atlaması gerekiyordu çünkü toprak ve düz olan bir yer yoktu. Her yer dik kayalıklardı.
Beyaz diş tılsımları parladığı için güçlerine güvendi ve onların kendisini koruyacağını düşünerek yere atladı.
Yere doğru düşüyordu ve hiçbir güç onu korumuyordu.
Yere çakılacak ve ölecekti..
Hızlı bir şekilde yere düşerken birden fark etti aslında yere düşmüyordu suya düşüyordu. Ayaklarını dikleştirdi ve dik bir şekilde suya dalış yaptı. Sert bir dalış yapmıştı suya...
Çocukluğunu bir adada geçirdiği için iyi bir yüzücüydü ve nefesini uzun süre tutabiliyordu.
Suya yaptıgı sert dalışdan özel güçlerinin ona verdigi dayanıklılık sayesinde atlatmıştı. Belkide atlatamamıştı ve bir iki kırığı vardı. Ama ölmemişti. Karaya doğru yüzdü ve karaya çıktı artık vücudundaki tılsımlar parlamıyordu. Karaya çıktıktan sonra bir ağacın kovuğunda uyuya kaldı. Bir kaç saat sonra uyandı ve etrafı dolaşmaya çıktı.
Biraz yürüdükten sonra ilerideki çalılardan sesler geliyordu. Beyaz diş çalılara doğru yürümeye başladı. Çalılara yaklaştıkça vücudundaki tılsım parlamaya başlamıştı. Çalılara biraz daha yaklaştı ve en son çalıdan bir ejderha çıktı. Çıkan ejderha bir kaya baştı.
Kayabaş ve beyaz diş birbirlerine baktılar.
En sonunda Kayabaş beyaz diş e saldırdı. Beyaz diş'in kolları tekrar alev almış o günkü gibi ve Kayabaş ile savaşmaya başlamıştı.
Kayabaş ve beyaz diş biraz savaştıktan sonra beyaz diş Kayabaş a bir yumruk geçirmiş ve Kayabaş'ın boynuzu çatlamıştı.
Kayabaş yenildiğini kabul etmiş ve beyaz diş in önünde eğilmişti.

Dragon BoyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin