Che Dağı : Anılar

316 20 1
                                    

Ejderhalarımız bir köşede kalsın biz gelelim insanlara. Gölgenin dünyayı hükmetmesinden 100 yıl geçti.
İnsanlar.. Evet insanların sayısı da bu 100 yıl içerisinde arttı, teknoloji ilerledi.
Evet insanlar ejderhalardan saklı mutlu bir hayat yaşıyorlar ama genede hepsi her an tetikteler çünkü her an ejderhalar onları bulabilir ve büyük bir savaş yeniden başlayabilir. Bu sefer çıkacak olan savaşda insanların hiçbir şansı olmayacaktırda çünkü ejderhalar sayıca insanlardan çok fazlalar.

Ejderhalar insanlarla, elfler ve orklarla savaşmışlar ve kazanmışlar bir çok ırkı dünyadan silmişler.
Elfler kaybedince ejderhalar ile işbirliği yapmış ve hayatta kalmışlar.
Orklar.. Orklar ne insanlar ne de elfler gibi şanslı değillerdi.
Orklar ejderhalar ile savaşmış ve kaybedince kendilerine yer altında tüneller kazmış ve orada yaşamaya başlamışlar. Yer altına krallık kurmuşlar ama hayatta kalmak orklar için çok daha zor çünkü orklar yeryüzünde karaya çıkmak zorundalar.
Karada avladıkları hayvanlar ile besleniyorlar ve bu yüzden karaya çıktıkları zamanlarda ise ejderhaların avı oluyorlar.
Genede orklar insanlardan daha güçlü daha iri ve daha sağlamlar bu yüzden ejderhalar ile orkların savaşması daha kolay.

İnsanlar che dağında orklardan ve elflerden bahsederken artık ölmüşlerden konuşuyormuş gibi konuşuyorlar çünkü ejderhaların onları yok ettiklerine inanıyorlar. Genede çocuklarına onlar hakkında hikayeler anlatıyor ve ejderhalar ile savaşmadan önce orklar, elfler, triganlar ve diğer ırklar ile olan savaşlarını anlatıyorlar. Aslında insanlar o günlerini özlüyorlar..
Bu durum sadece insanlar için geçerli değil. Orklar ve elflerde çocuklarına insanlar ve diğer ırklar ile olan savaşlarını anlatıyorlar. Orklar ve elflerde o günler özlüyorlardı..
Savaş olsa bile çocukların özgürlükle çayırlıklarda koşabildiği ve saklanması gerekmediği bir hayat.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Dragon BoyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin