Gölgenin Şafağı

517 31 1
                                    

Ejderhalar gölgenin emri altında insan köylerini yerle bir etmiş buldukları insanları öldürmüşler ve insanları kaçmaya ve saklanmaya zorlamışlar.
10 Yıl gibi bir zaman içerisinde ejderhalar tüm dünyayı ele geçirmiş insanlar küçük bir adada saklanmaya başlamışlar.
İnsanlar che dağında bir mağaradan girdikleri gizli bir geçit sayesinde bu adaya gidebiliyorlar bu ada dağın zirvesinde sadece o geçit sayesinde ulaşılabilen bir yer. Dağın zirvesinde oluşan su birikintisinin ortasında olan küçük bir ada. İnsanlar bir köşede durakalsın biz gelelim ejderhalara.
Gölge insanları yendikten sonra tüm ejderhaları kendi emri altına aldı. Kendine baş kaldıran bütün ejderhaları öldürdü ve kendisine uyan ejderhaları daha yüksek mevkilere getirdi. Bütün dünyayı ele geçirdi ve kendi türünden olmayan ejderlere hiç bir hak tanımadı.
Dünyanın belirli yerlerine kendi adına tapınaklar, piramitler ve yapıtlar yaptırmaya başladı.
Gölgenin tek bir korkusu vardı o da yıllar önce bir kahin ejderinin ona söyledikleriydi. Bu kahinin söyledikleri şunlardı ;
Sen bir gün dünyayı ele geçireceksin insanlar ve ejderhalar arasındaki savaşda ejderhaların kazanmasını sağlayacak olansın. Ama bir gün bir insan çocuğu çıkacak o diğer insanlardan farklı olarak ejderler gibi olacak ve ağzı alev püsküren  gözü alev gören olacak. Senin sonunu getirecek insanlar ve ejderler arasında olan savaşa son verecek ve barışı sağlayacak.
Gölge bu kehanetten korktuğu için yıllar boyunca ne zaman insan görse öldürdü ve öldürttü hatta dünyada artık insan kalmadığına inanıyordu genede emin olmak için dünyanın her yerine ekipler gönderiyor ve insanları arıyordu.

Dragon BoyWhere stories live. Discover now