Hareketlenmeler

64 6 1
                                    

Pangun dağlarından uçan ejderha gölgeye ulaşmıştı ve haberleri gölgeye aktarmıştı. İnsan çocuğunun onun için geldigini ve onunla savaşacağını söylemişti.
Bunun üzerine gölge su ejderhalarına adam göndermiş ve hepsinin toplanmasını söylemiş. Ardından bitki ejderlerine de haber göndermiş ve bitkiler ile iletişim kurup çocuğun yerini bulmalarını istemiş.

Bu esnada beyazlı ateş ejderhalarının kralı olduğu için orada işi uzun sürmüş ama işlerini bitirmiş ve diğer tüm krallıklara haber göndermiş ve toplanmalarını söylemiş. Artık savaş zamanı gelmiş.
Bir kaç hafta içerisinde tüm krallıklar ateş ejderlerinin bölgesinde yani pangun dağında toplanmışlar. Bir savaş planı yapılmış ve herkes bu savaş için hazırlanmış.

Gölge bu zaman zarfı boyunca beyazlının nerede oldugunu öğrenmiş ama bir şey yapmamış. Onun ile savaşmak için gölge de ordu toplamaya başlamış.
Gölge öyle bir ordu toparlamış ki 500.000 den fazla ejderha ve batı elfleri bu ordudaymış.
Beyazlının savaşa katılacak ejderlerinin sayısı ise 123.000 civarlarındaymış.
Ama beyazlı asla pes etmeyi düşünmüyormuş.

Beyazlının planı geride kalan ejderler arkadaki ejderleri oyalarken beyazlı ve diğer 3 ü gölgenin peşine düşecekler eğer gölgeyi yenerlerse bu savaş biter ve kazanırlardı.

Gölge kazanacağından emindi çünkü hem askeri güç olarak üstündü hemde gizli bir planı vardı. Bu yüzden gölge kahinin sözlerinden artık korkmuyordu. Ayrıca kendisine savaş açanın bir ejderha olmadıgını ve bir çocuk olduğunu öğrenince çok rahatlamıştı.

Gölge kalesinin en alt katına indi ve zindana girdi. Yaşlı ejdere baktı, gözleri parlıyordu ona bakarken.
Dünyayı yönetecek güç avuçlarının arasındaydı çünkü. O kadim ejder zindanındaydı. Savaşda kaybederse ona güveniyordu.
Kadim ejderin aklını yıkamış ve kontrol altına almıştı. Her ne kadar uzun süreli kontrol edemiyorsada kısa süreliğine kontrol edebiliyordu ve bu kısa sürede dünya üzerinde yapamayacağı şey yoktu.
Daha önce dünyayı ele geçirdiği gibi.

Dragon BoyWhere stories live. Discover now