PROLOG

1.7K 91 8
                                    

Ako neko želi, neka ostavlja usputne komentare <3

...........

Čudan osjećaj nervoze nadolazi u mojim mislila dok za šankom ispijam I poslednji gutljaj alkohola koji opušta moje umrtvljeno tijelo. Sve sam joj dao, ona je bila ta koja me je molila da budem grublji, bezobrazniji. Uslišio sam svaku njenu molbu I sada me je kao iskorišćenu krpu samo odbacila, napravila je budalu od mene a ja sam joj sve to dozvolio. Ne želim to priznati ali kao nikada do sada, osjećam se odbačeno. Njene riječi su me najviše zaboljele, njen glas koji neprestano izriče uvrede stalno se ponavlja u mojoj glavi dovodeći me do ludila .

" Lizi, napuni mi još pića " - izgovaram dok hvatam pogled konobarice koja je vremenom postala moj najpouzdaniji prijatelj. Kada god osjetim da me nešto steže u grudima, dođem ovdje, uz nekoliko gutljaja alkohola ispovjedim joj se ne pokušavajući da sakrijem ni najmanji detalj.

" Ponovo raskid ha ? " - bez trenunke razmišljanja izgovara.

" Nisam više siguran kako da se osjećam, ovo je drugi ovog mjeseca " - hladno izgovaram dok lagano cupkam praznom časom o šank.

" Popij malo, biće ti lakše " - dobacuje mi te sipa tečnost u čašu.

" Previše si emotivan, a po tvojoj priči važiš za opakog momka " - podižem glavu prema njoj I nejako osluškujem istinu koju je upravo izgovorila. Ona je jedina osoba kojoj se povjeravam, ne želim da izgledam slabo pred drugima. Ja sam čudna mješavina, vremenom sam to shvatio I pomirio sam se sa tim da će me I najsitnija stvarčica zaboljeti. Svakom lošom vezom ja sam sve više I više ranjen iznutra, I ako to vješto skrivam od drugih.Kada gledamo spolja, volim da me žene posmatraju kao žestokog momka. U svom dosadašnjem životu imao sam svakakvih cura ali ono najvažnije, nisam dozvoljavao da one budu dominantnije u svakom našem odnosu. Navalentan sam, ne volim kada mi neko ne udovoljava, ako mi se neko sviđa, uradiću sve da tu osobu pridobijem.

" Zar stvarno izgledam toliko jadno ? " - upitujem je dok prinosim čašu ustima. Polako je naginjem I ispijam tek toliko tečnosti da mogu nastaviti govoriti.

" Budi iskrena "

" Izgledaš I gore " - izgovara kroz blagi osmijeh a zatim se naslanja na šank.

" Ne brinem se ja za tebe, već sutra bićeš onaj stari Stefan koji će mamiti svakoj curi izdah " - na trenutak mi namigne a zatim se podigne sa šanka razbacujući svoju bujnu kosu .

" Eh da si samo mlađa, bilo bi svašta moja draga Liz " - izgovaram I hvatam njen osmijeh koji odmah izmami I moj takođe.

" Vidim već si bolje " - izgovara a zatim pravi kratak uzdisaj prije nego što povisi ton.

" Dolazim "

" Dabogda vam bilo poslednje " - izgovara tiho kako je gosti koji su je dozivali ne bi čuli.

" Samo idi, poslužiću se sam " - uzimam bocu ispod šanka I stavljam je na šank obuhvatajući vrh cijelom šakom.

" Dolazim brzo " - izgovara a zatim odlazi sa šanka pravo u gužvu .

...

" Samo da platim račun I dolazim " - umiljati ženski glas na trenutak odvlači mi pažnju sa čaše koju sam već polako približio svojim usnama. Blago zakrivljujem glavu posmatrajući plavokosu djevojku kako napušta svoju drugaricu približavajući se šanku. Nikada ne primjećujem ženski hod ali ova cura zabacuje noge poprilično smotano, ali veoma seksi. Hvatam njen pogled koji me na kratko odmjerava prije nego što se njeno tijelo blago zabaci preko šanka. U ovakvom položaju, njena osrednja poprsja dolaze do izražaja, a ja ne mogu a da ne buljim u njih . Sekunde prolaze a ona polako zabacuje pogled u gužvu očekujući Lizi koja je danas na moju sreću poprilično zauzeta .Lagano, ispijam malo tečnosti iz čaše osluškujući kako njeni notki nervozno udaraju o šank.

" Hoćeš popiti nešto dok čekaš , ja častim " - izgovaram I hvatam pogledom Lizinu figuru koja polako izlazi iz gužve.

" Zar ti ja izgledam kao neka cura koju ćeš preko pića odvesti u krevet ? " - drsko izgovara dok me odmjerava svojim braonkastim očima .

" Jesi li takva cura ? " - blago se osmjehujem .

" Dosadnjaković " - ponovo odgovara drsko , mislim da mi se ta njena drkost sviđa više nego što bi trebalo.

" Izvinite što ste čekali " - Lizin glas prekida naš kratki razgovor. Slatka djevojka daje joj račun I stavlja joj novac u ruku .

" Zadržite kusur " - slatka plavuša izgovara a zatim mi okreće leđa praveći korak ka napred.

" Zdravo plavušice " - izgovaram a zatim prislanjam čašu ustima.

" Dosado " - glasno izgovara a zatim izlazi kroz vrata ne osvrćući se.

" Džaba se trudiš " - Lizi napominje .

" Biće ona moja samo me gledaj " - u sebi izgovaram blago se osmjehujući u daljini.

_______________

Ponovo sam počeo da objavljujem ovu knjigu, ovoga puta sam je malo dorađivao. Volio bih da ostavite vote , komentar i da je dodate u library. 

EasyWhere stories live. Discover now