13.Bölüm

4.4K 507 89
                                    

'Bunu yapan sen misin çocuk ?'  

Zed sesin geldiği yöne doğru başını kaldırdı, üstünde uzun siyah cübbe olan adamı gördüğünde neredeyse yere düşecekti.

'Uçuyor!' dedi titreyen sesiyle, 

'Evet uçuyorum, bu o kadar şaşırtıcı mı ?' dedi Adam gülümseyerek, Zed ise ne cevap vereceğine emin olmamıştı.

'Değil mi ? Sen bir insansın ama uçuyorsun ?'

'Sen oldukça cahil birisin, ama Gümüş Sırtlı Domuzu öldürecek kadar da güçlüsün...' dedikten sonra Zedi incelemeye başladı.

'Fena değil, bir soylu değilsin, zengin birisinin oğlu da değilsin. Buna rağmen bu yaşında 3.Seviye savaşçı ve 2.Seviye Kara Büyücüsün, gerçekten nadir bir yetenek. Çocuk benim Dünya Akademi me katılmak ister misin ?' dedi adam ciddi bir tonda. 

Zedin yüzüne şaşkın bir ifade yerleşmişti. Gökyüzünde duran adam onu okula davet ediyordu. Aslında bu kişi Dünya Akademisinin Kıdemli Elderlerinden birisiydi, aynı zamanda simya yetenekleriyle bilinirdi ve sık sık Karanlık Ormana bitki aramaya gelirdi. Bu yüzden Zed ile tesadüfü karşılaşması olağan dışı değildi. 

Zed ise cevap vermeden önce Estere sormak istedi,

'Ester ne cevap vermeliyim?'

'Seni gerçekten istiyor olmalı, ona okul ücretinden muaf olup olmayacağını sor.'

'Benden okul ücreti isteyecek misin ?' dedi Zed normal birisiyle konuşur gibi, görgü kurallarından tamamen habersizdi. Karşısında duran kişi böyle konuşulmayacak kadar önemliydi.

'Okul ücreti isteyecek olsam, seni testlere katılmaya davet ederdim. Sen yeteneklisin ve benim Dünya Akademim de Kara Büyücü sayısı oldukça az, eğer gelirsen sadece ücretten muaf olmayacak aynı zamanda kütüphaneye girme ve her ay bir büyü kitabı alma hakkına sahip olacaksın.' dedi. Zed bu teklifin kulağa iyi geldiğini düşünüyordu fakat emin değildi, sonuçta adamın söyledikleri hakkında hiç bir bilgisi yoktu.

'Ester sence iyi bir teklifte mi bulunuyor?'

' Az fakat yeterli, bir kara büyücünün değerini biliyor. Kabul et!' dedi Ester sert bir şekilde, Zedin herhangi bir tekniğe ihtiyaç duymayacak kadar çok tekniği vardı. Onlardan herhangi birisini Zede verebilirdi fakat bir akademi, tekniklerin kaynağını açıklamak için güzel bir kılıftı.

'Kabul ediyorum ' dedi Zed sert bir şekilde,

'Güzel, istediğin zaman gel ve başla, Dünya Akademisi Orman Şehrinin doğusunda bulunuyor, ' dedikten sonra Adam uzaklaşmaya başladı. Zed ise gitmesine müsaade etmeden arkasından bağırdı.

'HEYYY! ADIN NE ?'

Adam durdu ve Zed e baktı, gülümsedikten sonra ' İsmim Thedore Bagwell fakat dostlarım bana T-Bag der, ayrıca  bende senin gibi bir kara büyücüyüm.' dedikten sonra uzaklaştı.

Fakat Zed adamın gidiyor olmasına aldırmadan bağırdı,

'Benim adım da Zed! Sadece Zed, arkadaşım yok ama olsa onlarda bana Zed derdi .' dedi, Adam uzaklaşırken Zedin kabalığı yüzünün gülümsemesine sebep olmuştu. Zed kimle konuştuğundan tamamen habersizdi fakat Ester ester bir çok şeyi anlamıştı.

'Geri zekalı! O adamın anlayışlı olmasına dua etmelisin, senden güçlü insanlarla konuşurken saygılı ol! Birisi çıkıp sözlerin yüzünden o sıska boynunu kopartırsa seninle birlikte bende bok yoluna giderim!' 

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Where stories live. Discover now