141.Bölüm

2.7K 294 29
                                    

Kral Heybeti yavaş yavaş geri çekilirken Joe çoktan klavuzu depolama yüzüğünün içine atmıştı. O anda bir mor parıltı kıyafetlerinde belirdi fakat bu kıyafetinden değil bedeninden geliyordu. 

'Bu şeyde ne ?' dedi şaşkınlıkla, ardından elini göğsüne attı. Tam sunak büyüsünün olduğu alana ve gömleğini açtı. Daire içinde ki köşeli yıldızın görüntüsü mor renkli mistik bir parıltı yayıyordu.

'Bu ne ? Ne oluyor ?' dedi şaşkınlıkla. Ardından daha da şaşırtıcı bir olay gerçekleşti. Sunak yavaş yavaş değişmeye başladı, sembol parça parça kaybolurken yerine bir taç belirmeye başladı. 1 mücevherleri gösterişli bir Kral tacı. 

'Bu... Bir taç mı ?' dedi Joe şaşkınlıkla. Zihni allak bullak olmuştu. 9 Kaos Ağacını Rudi onun bedenine bilinçsizken koymuştu ve Joe onun varlığını keşfedememişti . Bu yüzden yaşananlara anlam vermekte zorlanıyordu.

'Klavuzu öğrendiğim için mi ?' dedi ardından başını salladı.'Hayır imkansız... Klavuzun Karanlık Enerji ile alakası yoktu... Yoksa Kara İskelet Kılıcımı ?' dedi elini kaldırmasıyla kılıç belirdi fakat kılıçta mor mistik bir ışıltı yaymaya başlamıştı. Kısa süre önce oluşan iskelet figürü değişmeye başladı. Kara İskelet Kılcıının üzerinde ki iskelet bir taç halini alırken Joe'nin göğsünde ki taşta tamamlanmıştı. İkisinin üzerinde de 1 tane mücevher vardı. Karanlık Enerji Joe'nin etrafında fokurduyor adeta bir su gibi kaynıyor, dumanlar saçıyordu.

'Ben...' dedi nefesini tuttu, bedeninde bir şeyler değişmeye başlamıştı. Ardından kulaklarına bir çatlama sesi geldi, aynı anda inanılmaz bir acı bedenini sardı, dizlerinin üzerine çöktü fakat çığlık atmadı. Yüzü acıyla ekşise bile dirayetli durdu. Olanları anlamaya çalışıyordu.

'Neler oluyor ? Benim Karanlık Enerjimin kaynağı olan bilye...' dedi dişlerini sıkarak.

Hemen ardından az önce kaybolan sembolün olduğu yerden siyah renkli bir bilye fırladı. Joe'nin tam karşısında siyah renkli parıltılar yayarak öylece duruyordu.

Joe bir anda içinin tamamen boş olduğunu hissetti fakat hemen ardından tacın üzerinde ki tek mücevher mor renkle parladı ve parladığı kadar hızlı bir şekilde söndü. Artık göğsünde siyah bir tacın üzerinde mor renkli mücevher vardı. 

100.Seviye Karanlık Enerji barındıran bilye çatlamaya başladı, akıl almaz seviyede Karanlık Enerji açığa çıktı fakat aynı anda gökyüzüne doğru uçtu ve bilyenin içi bir anda boşaldı. 

Bilyenin kabuğu tamamen yok olduktan sonra acı tamamen kaybolmuştu ve yerini yıkıcı bir güce bırakmıştı. 

Joe hala ne olduğunu anlamaya çalışırken ardı ardına değişimler yaşanmaya başladı. İlk değişim zihnindeydi fakat hemen ardından Karanlık Lordun doğuştan özelliklerine geçmişti.

Kaos küresi şiddetli bir değişim geçirmeye başladı. Joe Kaos küresini her zaman rahatlıkla hissedebiliyordu, o bir parmak boyutunda Enerji Merkezinin içinde bulunan bilyeydi, tamamen siyah renkliydi fakat rengi bir anda mora döndü. 

'Kral Küresi...' dedi Joe kısık bir sesle. Yeni elde ettiği yeteneğin ismi buydu, yıkıcı gücü Kaos Küresine kıyasla en az 10 kat daha fazlaydı fakat tamamen dolması da en az 10 kat daha fazla enerji gerektiriyordu. Hemen ardından Kaos Gözleri ve Kaos Bacakları değişti, Kaos Kulakları ve Kaos Kemikleri fakat bu sefer her birisi ayrı birer dövme haline gelmemişti, hepsi elinin üzerinde oluşan tek bir dövmeye toplanmıştı. Tek bir mücevher parçası, yaklaşık tırnak boyundaydı fakat dikkatli bakılırsa üzerinde ki kuru kafalar rahatlıkla görülebilirdi. Bedensel yetenekleri ise tamamen bedenine dağıldı. Artık onlar dövmelerle ifade edilmiyordu.

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Where stories live. Discover now