158.Bölüm

2.9K 272 16
                                    

Joe ve grubu kendi halinde yaşamaya devam ederken uzaklarda fırtınalar kopuyordu.

Necromangerlar ve Paladinler farklı yerlerde aynı konuyu tartışıyorlardı.

Konunun ana başlığı ise Jose ve Joeden başkası değildi. Aradan geçen zamanda bir çok değişim yaşanmıştı, hepsi bu güçlü kişiler tarafından hissedilmişti.

Jose'nin Düşmüş Paladin Lordu olmasından sonra Paladinler kedere boğulmuştu, aradan geçen belli bir zaman sonra Joe  Paladinlerin ve Necromangerlerin anlamadığı bir güce ulaşmıştı ki bu da güç dengesini alt üst etmişti bu yüzden iki büyük güç aynı konuyu konuşmuş. Aynı karara varmıştı.

'Paladin Lordunu Beyaz Şehre getirmeliyiz...'

'Karanlık Lordu Karanlık Şehre Getirmeliyiz...' 

Bu yüzden iki büyük güçte harekete geçmişti.

Paladinler bütün güçlerini bir araya toplamıştı.

Beyaz Şehrin semalarında Paladinler ile birlikte binlerce Şifacı vardı, hepsinin yanında kutsal yaratıklar bulunuyordu. Onların üzerinde ise beyaz renkli, 1.000 metre büyüklüğünde beyaz bir yılan vardı. Hemen yanında 2.000 metre boyunda beyaz ve sarı renkli bir aslan vardı. 

Bu iki yaratık sayısız yıldır yaşayan kutsal varlıklardı. Kendi iradelerine sahiplerdi bu yüzden Labirentten etkilenmemişlerdi. Beyaz Şehrin varlığını korumasının ana sebebi bu iki kutsal yaratıktı.

Onlardan yüz binlerce kilometre uzakta ise Necromangerlar toplanmıştı, arkalarında 10 ejderha vardı, her birisi gece kadar siyahtı ve 300 metreden daha büyüklerdi. Görünüşleri korkutucuydu ama onların da üstünde 3 tane Ejderha vardı. Her birisi 1.000 metre boyundaydı, dişleri on metreden büyüktü, kanatlarını her sallamaların da sağır eden bir ses duyuluyordu ama en güçlü yaratık o da değildi.

Onların üzerinde, gökyüzüne hakim noktada başka bir ejderha vardı. Bedeni mor ve siyah pullarla kaplıydı. 4.000 metreden daha büyüktü, kanat açıklığı 10.000 metrelik alanı kaplamasına sebep oluyordu. 

20 Necromanger, sayısız Karanlık Büyücü en önde tek bir noktaya bakıyorlardı. Ayaklarının altında yüz binlerce zombi yaratık vardı. Zombi yaratıklar zaten ölü olduğu için Labirente çekilmemişti ve gökyüzünde duran ejderhalar kendi iradelerine sahip olduğu için labirente çekilmemişti.

Bu korkutucu tablo her türlü varlığın kalbini titretmeye yeterdi. 

İki büyük güç, farklı yerlerde aynı şeyi yapmak için güçlerini toplamıştı. Niyetleri açıktı, kendilerine ait olanları istiyorlardı.

Bu kadar gücün toplanma sebebi ise Karanlık Lord ile Paladin Lordunun birbirlerine yakın olmasıydı. Bir savaş çıkma ihtimali yüksekti.

Necromangerler, Paladin Lordunun gücünü hafife alamıyorlardı, bu yüzden her şeylerini ortaya koymalıydılar. Diğer yandan Paladinler, Karanlık Lordun gücünü hafife alamıyorlardı, özellikle anlamadıkları bir değişim yaşadıktan sonra gücünün sınırlarını bile kestiremiyorlardı bu yüzden onlarda bütün güçlerini ortaya dökmüştü.

Böylesi devasa iki ordunun hareket etmesi ve gidecekleri noktaya ulaşması yıllar alırdı fakat bu iki kadim gücün farklı yöntemleri vardı.

Işınlanma dizilerine sahiplerdi, kullanmak oldukça maliyetli olsa bile böyle devasa orduyu ancak bu şekilde götürebilirlerdi.

İki farklı yerde ki ordular harekete geçti, Kutsal Yaratıklar veya Ejderhalar olsun, Karanlık Büyücüler veya Şifacılar olsun, hepsi güçlüydü. Öncü olarak Paladinler ve Necromangerler onlara yön gösteriyordu.

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin