19.Bölüm

4.6K 492 21
                                    

Zed ekipmanları tek tek incelemeye başladı, zırh parçalarını incelerken mevcut gücünün bir kısmını kullanmıştı, Zırhların hasar almadığını görünce gülümsedi ve kılıcı bir kaç defa savurduktan sonra yayı eline aldı.

Kara Karga Yayı, siyah renkliydi, bıçakları da dahil olmak izere Kirişinin rengi bile gece kadar siyahtı. Zed ilk gördüğü anda bu yayı sevmişti, Yayı çekmeye çalıştığında ise hiç bir dirençle karşılaşmamıştı. Adam ise bu duruma şaşırmıştı,

'Fena değil, kol kuvvetin 7.Seviye Savaşçılarla aynı, yoksa bu kadar kolay kirişi çekemezdin.' dedi. Zed Adamın söylediklerinin farkındaydı, 6.Seviye Savaşçı olsa da Ebedi Nefes Sanatı ona 7.Seviye Savaşçılarla yarışacak bir güç veriyordu.

'Hepsinin fiyatı ne kadar ?'

Adam Zed e bakarak gülümsedi,

'Tam Set Zırhın fiyatı 40 Altın, Kılıcın fiyatı 10 altın, burada 1.000 tane Gümüş alaşımlı çelik ok var, tanesi 1 Gümüşten 10 Altın, Kara Karga yayı ise 100 Altın fakat sana bunların hepsini 100 Altına vereceğim.' dedi Adam gülümseyerek,

Adam Zed ile ilişkisini olabildiğince iyi tutmaya çalışıyordu, bu ticaretten zarar edeceği açıktı.

'Hayır! Bunu kabul edemem, her ne kadar cazip bir teklif olsa da borçlu kalmak istemiyorum.' dedi Zed, Masanın üstünde duran çekirdeklerin toplam değeri 105 Altın 50 Gümüştü. Zed elini salladıktan sonra masanın üstünde 100 tane 6 Seviye Ruh Canavarı çekirdeği belirdi.

Burada 100 tane Ruh Canavarı çekirdeği var, hepsi 6.Seviye, Bütün alacaklarımın toplam değeri, 160 Altın, kalan para ile de iyi bir depolama yüzüğü istiyorum.' dedi Zed. Adam masada ki çekirdeklere bakarken afallamıştı, 5.Seviye çekirdekleri zor hazmederken birde 6.Seviye çekirdekler ortaya çıkmıştı.

Zedin 6.Seviye olduğunu zaten görmüştü fakat o gördüğü ilk 6 Seviye Savaşçı değildi, üstelik ilk defa ondan Ruh Canavarı çekirdeği almıyordu fakat onun getirdikleri diğerlerine göre oldukça fazlaydı. Adam Zedin arka planını merak etmeye başlamıştı. Bu kadar Ruh Canavarını öldüren birisi normal olamazdı.

Adam elini salladıktan sonra altın depolama yüzüğünün içinden 4 tane Depolama yüzüğü çıktı.

'Kırmızı Renkli Depolama yüzüğü, bir Ruh eşyasıdır, değeri 10 Altındır, 10 Metre Depolama alanına sahiptir,

Mavi Renkli Depolama yüzüğü, bir Ruh Eşyasıdır, değeri 20 Altındır, 11 Metre Depolama alanına sahiptir.

Mor Renkli Depolama Yüzüğü, bir Ruh Eşyasıdır. Değeri 50 Altındır, 12 Metre Depolama Alanına sahiptir.

Siyah Renkli Depolama Yüzüğü, bir Ruh Eşyasıdır. Değeri 1.000 Altındır ve 15 Metre Depolama alanına sahiptir. ' dedi. Adamın açıkalması Zedin karnına bir yumruk gibi inmişti, sadece bir kaç metre fark olmasına rağmen fiyat farkı muazzamdı.

'Bir ruh eşyası nedir ? Ayrıca neden bu kadar pahalılar.'

'Ruh Eşyaları, büyü ile yapılır, içinde tutulan şeyin enerjisini belli bir oranda gizler. Kırmızı Depolama yüzüğünün içinde ki şeyler sadece 3 gün bozulmadan durabilir.

Mavi olanda bu süre 7 gündür,

Mor olanda 15 gündür ve Siyah olanda 30 gündür.'

'Bu kadar pahalı olmalarının sebebi bu mu?'

'Elbette, sen bilmiyorsun fakat genelde avcılar uzun süreler boyunca ava çıkarlar, belki bu yaşta en çok çekirdek getiren kişi sensin fakat bazı müşterilerim, 1 yıl boyunca avlanır ve geri geldiklerinde 50-80 bin Altınlık çekirdekler getirir. Elbette böylesi büyük bir paranın bir kısmını bile kaybetmek istemedikleri için Ruh Eşyalarından alırlar, bu yüzükler en düşük seviyeli olanlardır.

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin