108.Bölüm

3.6K 349 22
                                    


Joe ve Jose alandan ayrıldıktan sonra Ester ile buluştu. Estere olayları anlattıktan sonra verdiği tepki tamda bekledikleri gibi olmuştu.

'Dünyayı görmek ve güçlüleri tanımak için gayet iyi bir yol.' demişti ve bu düşüncesi gitme fikrini onaylar nitelikteydi. Joe'nin önceliği Metruk şehirdi zira orasıyla alakalı oldukça iyi şeyler duymuştu. 6.Seviye Teknikler ve Büyüler şuan dünyada oldukça nadir şeylerdi. Geçmişte ki 8.Seviye tekniklerle veya büyülerle kıyaslana bilirlerdi ki bu da ne kadar değerli olduğunu gösteriyordu. Diğer yandan ise Bergamut Şehrinde ki asıl Öğrenci seçmelerine katılmak ve ardından iki yıl sürecek olan eğitime girmeleri gerekiyordu. Turnuva konusunda hiç birisi endişeli değildi sonuçta onlar normal bir grubun çok daha ötesinde güce sahiplerdi.

Ester sakin bir şekilde konuşmaya başlayınca sonunda gerçek odaklarına dönmüşlerdi.

'Labirente girmek için her şeyi hazırladım... 8.Seviye beklediğimiz gibi bizi çok fazla zorlamayacak fakat 9.Seviye ve 10.Seviye tahminlerin çok ötesinde güçlü olacaktır diye tahmin ediyorum. Mavi Ejderha Klanı Labirent Katları hakkında bilgi satacakmış...' dedi Ester sakin bir şekilde. İyi araştırma yaptığı her halinden belli oluyordu.

'Bilgiler işimize yaraya bilir...' dedi Joe sakin bir şekilde.

'Bende öyle düşünüyorum lakin fiyatları gerçekten yüksek... 2.Katın 8.Seviyesinde ki bilgiler bile 1 Labirent Altınına satılıyor üstelik bunlar sadece içeride bulunan tek bir yaratığın bilgileri için. Patron odası hakkında ki bilgiler ise çeşitli sınıflara ait. Hangi türde olduğu, kullandığı yetenekler. Sahip olduğu can ve diğer bütün bilgiler ayrı ayrı fiyatlandırılmış. En değersiz bilgi 10 Labirent Altını ve En değerli bilgi 1.000 Labirent Altınına satılıyor.' dedi Ester. Ester Para konusunda oldukça cimri davranıyordu. Kısa süre önce Müzayede de ki satıştan oldukça yüklü bir miktar elde etmiş olsalar bile, tekrar böyle bir parayı elde edemeyeceklerini düşünüyordu sonuçta insanlar henüz Labirentten çıkan itemlere alışık değillerdi ve bu yüzden geçmişte ki değerlerine göre paha biçiyorlardı. Yakında ise bu durum değişecekti.  

'Kendimiz de deneyimleye biliriz fakat abimi biraz bile tanıdıysam, o basit bir yaratığı patron olarak kata koymayacaktır. Özellikle son seviyenin patronu kesinlikle çok zorlu olmalı. Para sadece hayatta oldukça bir değere sahip bu yüzden harcamaktan korkmamalıyız...' dedi Joe fakat o da en az Ester kadar cimriydi, öyle kolayca parayı sokağa atacak değildi sonuçta daha dünyayı görmemişti ve bu yüzden elinde ki paranın çabucak bitmesini istemiyordu.

'Sadece patronlar hakkında gerekli bilgileri alalım . Bir kaç bin Labirent Altını için hayatımızı riske atmaya değmez.' dedi Ester .

'Bence hiç gerek yok... Gidelim ve hepsini gebertelim!' dedi Jose ikisine de karşı çıkarak. Jose para kaybını umursamıyordu, onun tek derdi yaratıkları yok etmekti.

Ester ters bir bakış attı ve Jose anında başını eğdi,

'Joseyi konuşmamış var sayarsak. Karar verilmiştir.' dedi hızlıca ve hemen ardından cevap beklemeden Mavi Ejderha Klanının merkezine gitti.

Joe ve Jose bu sırada villaya geri dönmek üzere ayrılmıştı.

Ester Klan Merkezine geldiğinde tanıdık bir sima hemen yanına geldi, sık sık buraya geldiği için çoktan tanınır birisi haline gelmişti ayrıca güzelliği ve bilgeliği sayesinde kısa sürede de ilgi odağı olmuştu sonuçta Klan Merkezinde çalışan kişilerin çok az bir kısmı başka bir dünyadan gelmişti bu yüzden Ester hala değer görür bilgiye sahipti.

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Where stories live. Discover now