143.Bölüm

2.6K 269 21
                                    

Joe sabah usulca Estere baktı, koltukta sakin bir şekilde oturuyor ve önünde ki kağıtları inceliyordu. Joe derin bir nefes aldı. Esterin keyfinin yerinde olduğunu düşünerek ona yaklaştı ve aynı anda Ester ona baktı.

'Ne istiyorsun ?' dedi fakat gözlerine bakmaktan kaçınıyordu.

'Sana bir şey göstermek istiyorum. Bunun ne olduğu hakkında bir fikrin var mı ?' dedi Joe tahta asker bir anda elinde belirmişti.

Ester elini uzattı ve Joe Tahta Askeri ona verdi.

Ester dikkatli bir şekilde Tahta Askeri incelemeye başladı fakat sıradan bir oymadan fazlası değil gibiydi.

'Bir fikrim yok... Bunu nereden buldun ?' dedi Ester sakin bir şekilde.

'Çöpün yanında, bana çok ilginç geldi.' dedi Joe gayet mantıklı bir yalan söylemişti ve Ester kesinlikle şüphelenmedi.

'ÇÖPTEN ALDIKLARINI EVE GETİRME! ' dedi sert bir şekilde ve tahta askeri Joeye verdikten sonra tamamen kağıtlara odaklandı.

Joe ise hiç bir şey söylemedi.'Kadınlar Aylık periyotları gelince hep böyle oluyor olmalı... Ayda bir defa onları zincirlemek gerekiyor.' dedi iç çekerek. 

Joe elindeki tahta Askerle mutfağa yürüdü. Jose hala yemek yerken Raime bir hanım efendi gibi yavaş yavaş bir şeyler atıştırıyordu. Joseye bakan birisi kıtlıktan çıktığını düşünebilirdi ve Raimeye bakan birisi sanki yemeğe lütfetidyormuş gibi davrandığını anlayabilirdi. İkisi de oldukça farklı karaktere sahipti fakat Jose Joeyi görünce anınca bakışlarını kaçırdı ve hızlıca yemeğe devam etti. 

Bir an önce bitirmek istiyor gibiydi.

Raime ise Joeye bakarken başını yavaşça eğdi, yüzü kıp kırmızı olmuştu.

Kısa süre sonra Yin odaya girdi. Yavaşça başını eğerek..'Efendi Joe.' dedi. Joe'nin yaşadığı değişim hakkında en net bilgiye o sahipti ayrıca Kral Heybeti olmadan da Joeye bir Kral gibi yaklaşıyordu.

'Ohhh Yin. Sonunda normal birisi...' dedi Joe, Uzun zamandır Yini görmüyordu. Yin ortalıkta olmayınca Joe normal birisinin nasıl olduğunu unutmaya başlamıştı. Tabi kendisi de pek normal sayılmazdı.

'Bir arzunuz mu vardı Efendim?' dedi Yin saygılı bir şekilde.

'Evet şu şeye bir bak. Bu ne işe yarar, birde seni bulmuşken, şuna da bir göz at.' dedi. Joe zaten elinde tuttuğu tahta askeri Yine uzattı ve aynı anda depolama yüzüğünden çıkarttığı siyah metali de Yine uzattı.

Yin tahta askeri eline aldı, neredeyse aynı anda... 'Asker Ağaç totemi efendim. Yıldız Diyarında ufak çocukları eğitmek için kullanılan zayıf bir totem çeşididir. Bu dünya ölçeğinde gücü hesaplanırsa 30.Seviyeden biraz yüksek kabul edilir ama bu biraz daha özel bir Totem. Savunma üzerine hazırlanmış, yani savunma özelliği çok daha gelişmiş efendim. ' dedi Yin sakin bir şekilde.

Joe'nin gözleri aynı anda parladı fakat birazda hayal kırıklığına uğramıştı. Yıldız Diyarı kesinlikle bu dünyayı çok hafife alıyordu ama yinede sormak istedi.

'Her halde Yıldız Diyarında pek yaygın değillerdir.' dedi Joe Yine beklentili gözlerle bakarak.

'Evet efendim aslında bulunması oldukça zordur çünkü artık bu tarz totemler kullanılmıyor. Yeni totemler daha dayanıklı, tahta totemlerin belli başlı kusurları var bundan dolayı artık üretilmiyor. Bunu nerede buldunuz ? Bir antika olarak sayılabilir, Yıldız Diyarında 1.000 Yıldır bu totemlerden yok. Mavi Ejderha Klanı bir gecede hepsini ortadan kaldırmış ve yenilerini piyasaya sürmüştü...' dedi Yin kısa bir süre sessizleştikten sonra anlamıştı.

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin