138.Bölüm

2.8K 269 15
                                    

'Ahh genç efendi çok iyisiniz.' dedi güzel kız, ellerini altın renkli ipek örtünün altında duran kızıl saçlı gencin göğsüne koydu. Yeşil gözleri mum ışığında daha çekici görünmesini sağlıyordu. 

'Benim küçük fahişem.' dedi kızıl saçlı adam elini kızın narin beline attı, sert bir şekilde kavradığı gibi üzerine çekti. Kız hafif inlemeyle kıkırdadı ve genç adamın üzerine çıktığında yüzünde muzip bir gülümseme belirmişti. 

'Genç efendi çok istekli.' dedi gözünü kırparak, pembe dudakları ve dolgun göğünsleri genç adamın bedenine yaslandı, dudaklarına bir öpücük kondurdu . Genç Adam kızın belinde ki elini yukarıya kaydırdı ve kızın kahverengi saçlarını kökünden kavrayıp çekti. 

Bu acı verici harekete rağmen kız mest olmuş gibiydi.

'Sen en iyisin Liza, o küçük piçi öldürüp sana sahip olmak istiyorum böylece...' dedi fakat daha lafını bile bitirmeden Lizanın yeşil gözleri bir anda kıp kırmızı oldu. Az önce şevhevtle bakan gözleri bir anda dönmüştü.

'SEN! BENİM KÜÇÜK KARDEŞİMİ ÖLDÜRMEK Mİ İSTİYORSUN ?' dedi bir anda sesi bütün odada yankılanmıştı. Sanki Tanrı odada konuşuyor ve Liza sadece ağzını oynatıyordu. Ses onun ağzından çıkmıyor gibiydi.

Kırmızı Saçlı Genç bir anda titredi, gözleri şaşkınlıkla açıldı fakat daha ağzını bile açamadan Lizanın saçları Genç Adamın kollarına dolandı. 

Tarfsiz bir acı genç adamın bedenini ele geçirdi, aynı anda acıyla bağırmaya başladı 'BIRAK BENİ! SEN BANA ZARAR...' dedi fakat bir defa daha Liza sözünü bitirmesine izin vermeden harekete geçti, elini savurdu, aynı anda Genç Adamın açık olan ağzından kan akmaya başladı ve dili Lizanın elinde belirdi.

Liza yavaşça adamın üzerinden kalktı, yatağın kenarın geçip altın renkli örtünün içinde kanlar içinde kalmış olan genç adama baktı.

'BU DÜNYADA KARDEŞİME ZARAR VERMEYİ AKLINA BİLE GETİREN HERKESİ YOK EDERİM SENİ PİÇ KURUSU! GELİNCİK ŞEHRİNİN LORDUNUN OĞLU OLSAN BİLE ÖLÜMDEN KURTULAMAZSIN!' dedi. Zaten acıyla titreyen adamın gözleri şaşkınlıkla açılmıştı.

Liza bütün şehirde tanınmış olan en iyi fahişeydi, her müşterisi onu aklına getirince arzularına engel olamaz ve onu çağırırdı fakat bu kız sadece 19 yaşındaydı. Çok güzeldi, o kadar güzeldi ki şehirde ki herkes onun dünyanın en güzel kızı olduğunu düşünüyordu. Ayrıca çok yetenekliydi, her alanda bilgiliydi ve tam bir hanımefendi olarak görülebilirdi.

Genç Efendi ise onun en büyük aşıklarındandı, sık sık onu çağırır ve bazen günlerce yataktan çıkmazlardı fakat Lizanın bu yola düşmesinin sebebini kimse bilmiyordu. Neden fahişelik yaptığını kimse sorgulamamıştı ve onun küçük kardeşinden haberdar olan çok az kişi vardı.


Her ne olursa olsun şehrin kadınları tarafından ona bir isim verilmişti, bu isim ''ŞEHVET GÜNAHI'' idi. Onun bir günahkar olduğunu hatta 7 büyük günahtan şehvet olduğunu söylüyorlardı. Liza ise bu ismi memnuniyetle kabul etmişti fakat herkesin görmezden geldiği ve bilmediği şey onun bir Valkyr olduğuydu, doğuştan bir Valkry. Gelmiş geçmiş en güçlü kadın savaşçılar, öyle ki onların bir tanesinin bile 2 tane Paladinden daha güçlü olduğu söylenirdi. Valkryler ise uzun zaman önce soyu tükenmiş bir türdü. Paladinler gibi örgütleri yoktu veya Necromangerler gibi bir topluluğa ait değillerdi bu yüzden kimse Lizayı aramamıştı. Zaten kimse de aramak istemezdi çünkü Valkryler ölümsüz Savaşçılar olarak bilinirlerdi. Yaları hiç bir büyü kullanmadan anında kapanırdı, 1.Seviye bile olsalar öfkelerinin yüksekliğine göre 50.Seviye düşmanları bile öldürebilirlerdi. 

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Where stories live. Discover now