46.Bölüm

4.4K 461 70
                                    


'Zayıf! Hemde çok zayıf! ' dedi iki elini bir araya getirdikten sonra bedeni bir anda sim siyah oldu, gözlerinin rengi de dahil bütün bedeni değişti ve aynı anda ellerinin içine doğru Karanlık Enerji çekilmeye başladı ve bir kaç dakika sonra Worun bedeninde ki siyahlık elinde ki küçük bir misketin içine çekilmişti. Boyutu 1cm den büyük olmamasına rağmen içerdiği güç dehşet vericiydi.

Ardından sakin bir şekilde Wora yürürken Ester çoktan hareketsiz bir şekilde bekliyordu.

Zedin önüne geldiğinde.

'Bu Karanlık Enerji Bilyesidir. Bu dünyada ki deyimle içinde 100.Seviye bir Kara Büyücünün gücü var. Gücümün tamamını koymak isterdim ama kaldıra bileceğin maksimum limit bu. Bunu al ve Kara Büyüne bağla. ' dedi. Worun karakteri basitti, istemediği şeyleri yok eder ve istediği şeyleri yapardı. Karakterinin böyle olması ise onun oldukça iyi bir savaşçı olmasına sebep oluyordu. Hayatı boyunca en büyük gücün altında yaşamıştı ve bu güç onu her zaman beslemişti. Bilinen en güçlü insandan yani babasından eğitim almıştı. Bildiği her şey onun eseriydi ve böyle düşük seviyeli bir dünyada o her şeyi yok edecek güçteydi. Zede güç vermek onun için nefes almaktan daha kolaydı. Üzerinde ki cübbenin kumaşı bile bu dünyada ki en değerli hazinelerden daha değerliydi. Parmağında ki yüzük en kutsal hazinelerden birisiydi. Hemen karşısında duran Zed ise bir aileye sahip değildi hatta bir geçmişe bile sahip değildi. Basit ve zayıftı. Hiç bir hayat amacı yoktu. İki kardeş neredeyse birbirlerine tamamen zıt bir hayat yaşamışlardı fakat ikisininde ortak bir yanı vardı. O da damarlarında akan kandı. Kanları onların karakterlerini belirliyordu ve ikisi de bir düşman olduğu sürece limitsizce güçlenmeye istekliydi.

Zed artık durumu daha iyi anlaya biliyordu. Ailesi ona yardım etmek ve geliştirmek istiyordu, yöntemleri kötüydü fakat daha birbirlerini bile tanımıyorlardı. Zedin hayal dahi edemeyeceği güçleri ailesi çöpmüş gibi anlatıyordu. Ondan bir yaş büyük olan abisi çoktan bir canavara dönüşmüştü ve istemsiz bir şekilde bu Zedi ateşlemişti. Artık eskisi gibi hedefsiz değildi. Artık bir hedefi vardı ve bu Eternalsleri yok etmek değil abisini geçmekti.

' Bu günden itibaren hedefim sensin. Seni geçecek ve o gün geldiğinde sana arkadan bakacağım. Buna kendini hazırlasan iyi olur!' dedi Zed göğsünde ki acıya rağmen iradesiyle başını kaldırdı ve Worun yüzünde ki gülümsemeyi gördü.

'Kardeşiminde böyle olmasını isterim! Ben Wor, Büyük Baba Worun, Adalet Tanrısının ismini almış olan kişi. Hayatım boyunca Büyük Babamdan aldığım bu ismi taşımak için şerefle ve inançla yürümeye devam ettim ve edeceğim. Sen ise küçük kardeşim...' dedi ve elini uzattı. Zed Worun gözlerinin içine baktı, en ufak bir huzursuzluk bile hissetmemişti. Bir şekilde kanı abisine kaynamıştı.

'Sen ise Büyük Babamızın henüz bebekken öldürülen küçük kardeşinin ismini aldın. Onun gibi kaderin belirsiz ve onun gibi geleceğin anlaşılamaz. Bir vahşi yoksa bir canavar mı olacaksın bilmiyorum fakat inancım büyük babamız gibi bir sembol olabilmen ve nicelerinin hayatına nüfus etmendir.

Bu gün seninle ben geçmişte yarım kalmış iki kardeşin hikayesini tamamlayacağız. Ben büyük babamızın şanını devam ettireceğim ve sen onun kardeşinin kaderini bize göstereceksin.

Senin gerçek ismin Joe! Joe Fei! ' dedi Wor ve Joe'i çektiği gibi özlemle sarıldı. 15 yıl önce yaşanan kaçırma olayına şahit olmuş ve hiç bir şey yapamamıştı 1 yaşında olsa bile o sıradan birisi değildi. Doğduğu andan itibaren Yıldız Enerjisiyle besleniyordu, çoktan algılama gücü yükselmişti fakat yine de karşı koyamamıştı. Bu hayatı boyunca en büyük travması olarak olmuş ve sahip olduğu isimden dolayı kardeşini kurtaramamış olmayı bir takıntı haline getirmişti. Büyük Babasının yaşadığı aynı kaderi yaşamamaya yemin etmiş ve kardeşini bulmaya ant içmişti. Bunun için yıllarca en ağır koşullarda eğitim görmüş ve güçlenmişti. Zed ile yani kardeşi Joe ile karşılaştığında nasıl davranacağını ve onu nasıl geliştireceğini binlerce farklı şekilde düşünmüştü.


'Joe!' dedi Zed sakin bir tonda, bir ismi olması garip bir şekilde içinde ki geniş boşluğu kapatmıştı. Bir ismi olması ve bir soyunun olması ilk defa ait hissetmesine sebep olmuştu.

'Joe Fei! demek benim adım.' dedi. Yüzü kızarmış hatta gözleri bile dolmuştu. Soracak milyonlarca sorusu vardı her şeyi tek tek öğrenmek istiyordu. Geçmişini hatırlamıyor olsa da bir aile fikri hoşuna gitmişti. Özellikle Worun yüzünde ki merhameti görmüştü. Sözleri katı ve sert olsa da yüzünde en ufak bir acımasızlık bile yoktu. Daha önce hiç görmediği Zedi bütün kalbiyle seviyordu.

'Abi bana her şeyi anlatır mısın ? Annemi, Babamı, Büyük Babamızı ve klanımızı. Her şeyi.' dedi Wor gülümsedi ve elini Zedin omuzuna koydu. Ardından onu oturttu ve hemen karşısına oturdu. 

'Sır Klanı 1 Milyon yıl önce ortaya çıkmış bir klan. Babamızın ismi Rudi ve Annemizin ismi Zoe. Ben büyük kardeşim ismim Wor. Sen ise ikincisin ve sen Joeisin birde küçük kardeşimiz Jin var. Büyük Babamızın ismi ise Wor fakat aslında Wor Büyük Baba gerçekten büyük babamız dağil. O babamızın gençliğinde tanıştığı Ustası. Büyük bir savaş sonucunda bütün yaşamları kurtarmak için kendi hayatını vermiş. Bu yüzden babamız benim ismimi Wor koydu. Büyük Baba Wor gelmiş geçmiş en güçlü kişiydi ve Sır Klanına miras kalan her şey büyük babamızın babamıza öğrettiği şeylerdir. Gerçek büyük babamız, büyük annemiz ve büyük amcamızla, halamız 1 milyon yıl önce ki savaşta trajik bir şekilde öldürülmüş. Babam bu yüzden tanrılardan ve kendisine tanrı diyenlerden nefret eder. Sır Klanının misyonu ise kendine tanrı diyen herkesi yok etmektir. Bütün boyutlarda ki en büyük güç Sır Klanıdır. Daha önce sayısız boyutu yöneten Tanrıları tek tek yok ettik ve canlıları özgürleştirdik...' dedi Wor Joe'nin ifadesi şaşkındı, ailesi 1 Milyon yıllık bir kökene sahipti üstelik bu yaşta ki kişi sadece babasıydı.

'Babamız 1 Milyon yıl yaşamış olmasına rağmen neden bizden daha büyük kardeşlerimiz yok ?' dedi Joe ciddi bir şekilde. Yaşadığı dünyada Worun bahsettiği garip olaylar olamazdı.

'Üreyip ürememek babam gibi kişiler için bir tercih meselesidir. Eğer babam çocuk sahibi olmayı tercih etseydi zaten daha büyük kardeşlerimiz olabilirdi fakat Sır Klanı gibi bir kalanda her çocuk büyük bir tehlike altında doğar. Sayısız düşmanımız var, aslında ordumuzun bir generalinin elinde bile ölecek olan Eternalsler en zayıf anımızda klana saldırıp beni kaçırmaya çalıştı ve seni kaçırdılar. Bu durum bile babamın ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor.' dedi Wor. Rudiye en ufak bir toz kondurmuyordu.

'Neden beni bunca yıl aramadınız ? Neden beni daha önce bulmaya gelmediniz ?' dedi Joe sitem ederek. 

'Seni her zaman izledik, şuan aslında sen dediğim kişi iki farklı bedenden ibaret. Birincisi gerçek Joe, şuan baktığım beden Joe ait. Joe Yıldız Diyarından koparıldıktan sonra bilinmeyen bir sebepten dolayı bu dünyaya geldi, bu dünyada ki enerji türü temelde Yıldız Enerjisi ile aynı olsa da ufak farklılıklar mevcut ve senin bedenin bu enerjiye uygun olmadığı için gelişim gösteremedin ve sonucunda gerçek bedenin sahibi öldürüldü. O öldürülen benim gerçek kardeşimdi. Birde şuan karşımda duran ve konuşan sen varsın, senin gerçek ismin Zed. Başka bir boyuttan bu boyuta geldin ve Eternalsin yardımıyla kardeşimin ölen bedenine girdin. Sana öfkeli değilim çünkü eğer sen olmasaydın kardeşim tamamen yok olmuş olacaktı. Kardeşimin bedenine girdikten sonra hafızanı kaybettiğin için ve bu bedende bizim kanımızı taşıdığın için seni zaten kardeşim olarak görüyorum. Sonuçta birbirimizi hiç tanımadık . Diğer konuya gelince babam gibi kişiler Milyarlarca yıl yaşayabilir. 15 yıl veya 15 bin yılın babamın gözünde hiç bir farkı yoktur bundan dolayı senin kaderini yaşamanı sadece izlemek istedi ve bunun için Kaos isimli Generali görevlendirdi.' dedi Wor sakin bir tonda.

'Yani ben öldüm mü ?' dedi Joe şaşkın bir şekilde.

'Hayır sen yaşıyorsun, bunu şöyle düşün bir bardakta su vardı ve  o su boşalınca yenisi konuldu. Su aynı su ve bizim için önemli olan tek şey beden. Özetle sen benim kardeşimsin, bu gerçek hiç bir zaman değişmedi ve değişmeyecek çünkü senin karakterini oluşturan şey bilincin ve kanındır. Senin hafızan geri dönmemek üzere yok oldu haliyle bu günden itibaren karakterini kanın belirleyecek ve Joe Fei olarak bir hayat yaşayacaksın.' dedi Wor gülümseyerek. Joe biraz daha rahatlamış hissediyordu.

'Peki bundan sonra ne yapacağım abi ?' dedi Joe sakin bir tonda.

Eternals (Ebedi Olanlar) *YENİ BÖLÜM GELMİYOR!!!Where stories live. Discover now